میثم ناصری هافبک خوزستانی تیم فوتبال زیر 14 سال ایران در پایان بازی با هنگ کنگ به خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین گفت: شکل بازی جباری را بسیار دوست دارم و به همین علت آرزو دارم سرنوشت مشابه مجتبی جباری در انتظارم باشد. ناصری که عضو باشگاه فولاد خوزستان است در ادامه به شرایط ایده ال تیم زیر 14 ساله های ایران اشاره می کند و می گوید: اگرچه چند ماه بیشتر نیست که در کنار هم جمع شده ایم اما توانایی قهرمانی در مسابقات المپیک نوجوانان آسیا را داریم.
شهاب رشنو اقای گل مسابقات فوتبال زیر 14 ساله های اسیا نیز که در دو بازی موفق به زدن 4 گل شده است در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید: ایران از بهترین تیم های مسابقات است و اگر همین روند را ادامه دهیم می توانیم عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم. هر چند قضاوت در خصوص تیم زود است اما به نظرم بچه های ما این پتانسیل را دارند که در آسیا قهرمان شوند. رشنو که عضو تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس است از جواد نکونام هافبک استقلال تهران به عنوان الگوی ورزشی خود یاد می کند.
بهروز جلالیان کاپیتان تیم فوتبال زیر 14 ساله های ایران نیز معتقد است این تیم توانایی قهرمانی در آسیا را دارد. این بازیکن شیرازی در گفت و گو با خبرآنلاین تاکید کرد: شرایط ایده الی داریم و با برتری در بازی با عربستان به عنوان تیم اول از گروه خود صعود می کنیم. امیدوارم در دور بعد نیز همین هماهنگی را داشته باشیم تا عنوان باارزش قهرمانی آسیا را از آن خود کنیم. جلالیان که علاقه خاصی به ستار زارع هافبک سابق تیم ملی دارد مدعی است که در گذشته بازیکن تیم فوتبال برق شیراز بوده اما در حال حاضر فاقد تیم باشگاهی است.
لازم به یاداوری است که تیم فوتبال زیر 14 ساله های ایران در بازی آخر گروهی خود روز شنبه به مصاف عربستان می رود و در صورت برتری ، احتمالا برابر پاکستان قرار می گیرد.
4141

دو تن از بازیکنان تیم فوتبال زیر 14 ساله های ایران از نکونام و جباری به عنوان الگوهای ورزشی خود یاد می کنند.
کد خبر 308575
نظر شما