من انعکاس جامعه هستم / خودم را خیلی دوست دارم / حرف‌های حامد بهداد در برنامه «هفت»

حامد بهداد می‌گوید رفتار او انعکاس جامعه است و اگر جامعه عصبانی باشد او هم عصبانی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، جمعه شب حامد بهداد بازیگر سینما و تلویزیون مهمان برنامه تلویزیونی «هفت» بود.

محود گبرلو مجری برنامه ابتدا به 40 ساله شدن بهداد اشاره کرد و پرسید در این‌مورد چه احساسی دارد که بهداد در پاسخ گفت: «امیدوارم خداوند هر چه بیشتر به من بصیرت بدهد.»

بهداد درباره همکاری با تعدادی از فیلمسازان بزرگ تاریخ سینمای ایران از جمله داریوش مهرجویی و مسعود کیمیایی، گفت: «کار کردن با این بزرگان برای من به این معنی است که بخشی از آرزو‌هایم متجلی شده است. وقتی در دوران دانشجویی فیلم‌های آن‌ها را می‌دیدم دوست داشتم با آن‌ها کار کنم تا دیده شوم و مهم‌تر اینکه دوران شاگردی هنوز تمام نشده است.»

در ادامه برنامه، گبرلو به رابطه بهداد با منتقدان و نقدهای که درباره او نوشته شده اشاره کرد و از او درباره پرخاش کردن به منتقدان پرسید که بهداد در پاسخ گفت: «این‌طور نیست که شما می‌گویید، شما می‌خواهید من را وارد این بحث بکنید و من حتما به پرسش شما پاسخ می‌دهم و سعی می‌کنم خودم را خوب تشریح کنم، اما قبل از آن عرض تبریک دارم خدمت رئیس جمهور جدید آقای حسن روحانی. می‌خواستم از این فرصت استفاده کنم و از طرف جامعه سینمایی به وزرا و ایشان و به خصوص وزیر ارشاد شادباش بگویم. باید بگویم که جناب آقای رئیس جمهور، جامعه سینمایی و هنرمندان توقعی از شما دارند و این انتظار آن‌ها بی‌جا نیست.»

او ادامه داد: «متاسفانه فضایی در این چند سال تولید شد که پر از سوءتفاهم است. بین خانه سینما و ارشاد یا اتحادیه اتفاقاتی افتاد. امیدوارم با پادرمیانی مردان پخته و با بصیرت این سو تفاهم‌ها بر طرف شود. معتقدم بخشی از این سو تفاهم‌ها اقتصادی است. اگر خون تازه‌ای در رگ‌های سینما وارد شود، این‌قدر دوستان به هم نمی‌پرند. باید در این سینما فیلم ساخته شود و هر جناحی باید فرصت گفت‌و‌گو داشته باشد.»

بازیگر فیلم سینمایی «سعادت‌آباد» افزود: «به نظر من هر جناحی از هر سمت‌و‌سویی باید با جناح مقابل به گفت‌و‌گو بنشیند. البته فکر می‌کنم جماعت سینماگر و هنرمند این جنبه را دارند که با هم گفت‌و‌گو کنند و فرهنگ گفت‌و‌گو کردن در جامعه را هنرمندان رواج دهند. ما سعی می‌کنیم تحمل‌مان را بالا ببریم.»

او ادامه داد: «من اهل گفت‌و‌گو هستم. بر این باور هستم که آدم موفقی هستم و میزان زیادی از توفیقم را از صدقه سر امام رضا (ع) از بابت گفت‌و‌گو و تحلیل و آنالیز به دست می‌آورم. من بازیگری نیستم که در یک فیلم دیالوگ‌هایم را بگویم و بروم و باید حتما در مورد نقش و دیالوگ‌ها با کارگردان و فیلمنامه نویس بحث کنم.»

بهداد بار دیگر با پرسش گبرلو مبنی بر بحث‌هایی که با منتقدان داشته مواجه شد و گفت: «بر این باور هستم هیچ کس از نقد مصون نیست. حتی خود منتقد هر روز باید در مورد خودش به پردازش جدیدی برسد. منتقد هم مثل هنرمند مصونیت ندارد و باید خودش را ارزیابی کند. اگر توهین و قضاوت کار بدی است این اتفاق شامل حال منتقد هم می‌شود.»

بازیگر فیلم سینمایی «روز سوم» ادامه داد: «من فقط به خاطر احترام به شما و مردم این پرسش را بی‌پاسخ نمی‌گذارم. وقتی در یک برنامه فرهنگی مثل «هفت» گفته می‌شود از این ساعت تا این ساعت به نقد فیلم مهرجویی پرداخته می‌شود، همه دوستداران سینما منتظر نقد این فیلم هستند. حتی اگر منتقدان نظر بدی نسبت به فیلم دارند باید نظرشان را در اختیار مردم بگذارند، نه اینکه در مورد فیلم هیچ حرفی نزنند. واقعا در شان کسی مثل مهرجویی است که با او این‌طور برخورد شود؟ وقتی این کار از طرف منتقد انجام می‌شود اسمش لودگی است. ما بچه نیستیم و مفهوم این رفتار‌ها را خوب درک می‌کنم. ما به زبانی رسیدیم که در یک رسانه ملی می‌توانیم به گفت‌و‌گو بنشینیم.»

او در پاسخ به این پرسش که چرا در مقابل نقد معمولا واکنش‌های تندی نشان می‌دهد، گفت: «من انعکاس جامعه خودم هستم. اگر جامعه عصبانی است من هم هستم. در دهه‌ای که من مشغول به کار شدم عکس العملی از جامعه خودم را در شخصیت‌هایی که بازی می‌کردم، آوردم. دوست دارم در این دوره جهان لطیف‌تری داشته باشیم تا انعکاس فیلم‌های ما از این جامعه منجر به اتفاق‌های خوبی شود؛ ارتباط مردم با سینما بیشتر شود، نه اینکه مثل امروز سینما تبدیل به یک صنعت ورشکسته شود.»

بهداد ادامه داد: «من خیلی خودم را دوست دارم و خوشحالم در این جهان حضور دارم. فکر می‌کنم به هنرمند و انسان شدن نزدیک می‌شم و از این اتفاق شگفت زده هستم.»

او در ادامه در پاسخ به این پرسش که برای انتخاب شخصیت‌ها چه فاکتور‌هایی را در نظر می‌گیرد، گفت: «زندگی آدرس‌های متنوعی به آدم می‌دهد. با کمی هوش، تحصیلات و مطالعه می‌توان شخصیت‌ها را آنالیز کرد و فیلمنامه خودش مثل یک نقشه تو را به مقصد راهنمایی می‌کند.»

 

بهداد درباره همکاری جدیدش با منوچهر هادی گفت: «خیلی از کارکردن با او لذت می‌برم. تا پیش از این او را به خوبی نمی‌شناختم. او را آدم باهوشی می‌بینم که با سینما مخلص برخورد می‌کند. خیلی درباره بازیگری، حرکت‌های دوربین و روانشاسی شخصیت‌ها وسواس دارد و وقتی فیلمنامه را خواندم از آن لذت بردم.»

او در مورد همکاریش با وحید موسائیان در فیلم «فرزند چهارم» نیز گفت: «ممکن است یک بار پیش بیاید که آفریقا را ببینی. سرزمین عجیبی بود. از طرفی بحرانی که در سومالی اتفاق افتاد می‌توانست کمک زیادی به دانش اجتماعی من کند. از نقشم در این فیلم راضی هستم.»

بازیگر فیلم «جرم» در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای حضور در پروژه‌های خارجی دارد یا خیر، با کنایه گفت: «حالا ما بتوانم نظر منتقدان داخلی را جلب کنیم، به خارجی‌ها هم می‌رسیم!»

او به تاثیر جوایز در ادامه فعالیت‌هایش اشاره کرد و گفت: «به هر حال جوایز اهمیت دارد و لذت‌بخش است. وقتی برق چشمان دوستانت و نتیجه زحماتت را می‌بینی انرژی خوبی می‌گیری، اما از جایی به بعد دوست داری در یک اثر خوب حضور داشته باشی. جوایز مثل چراغ راهند. امروز دوست دارم خدمت کنم و با آگاهی تدریس کنم و تجربیاتم را به نسل بعد منتقل کنم.»

بازیگر فیلم «نارنجی‌پوش» افزود: «من به خاطر وجود خودم مغرورم. هر انسانی موظف است بخاطر وجود خودش خوشحال باشد. من سپاسگزارم که این فیض به من عنایت شده که بتوانم کار هنری انجام بدهم.»

بهداد با اشاره به نظرسنجی برنامه «هفت» درمورد اینکه بین فیلم‌های «جرم»، «نارنجی‌پوش»، «سعادت‌آباد»، «روز سوم» و «هفت دقیقه تا پاییز» کدامیک از فیلم‌هایش را می‌پسندد، گفت: «همه آن‌ها را خوب بازی کردم، اما «سعادت آباد» را به دلیل اینکه شخصیت را خوب متوجه شدم و یک فرد دروغگو را درست پیدا کردم، دوستش دارم. این شخصیت را دیده بودم و درکش کرده بودم. فکر کردم در اجرا کمی بار طنز فیلم را بالا ببرم و از طرف دیگر با تحلیلی که روی شخصیت با مازیار میری انجام دادم این شخصیت را دوست دارم. این فیلم اجرای خوب من است.»

او در مورد حضور در فیلم «چه خوبه که برگشتی» گفـت: «من داریوش مهرجویی را قربانی سانسور می‌دانم. نفس فیلمسازان نسل اول ما را سانسور تا حدی بریده است.»

بهداد در مورد تاثیر آموزشگاه‌های سینمایی در تربیت بازیگر گفت: «صد البته اگر آموزشگاه آقای سمندریان باشد اتفاق بهتر است.‌ای کاش استاد زنده بود.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا درست است که یک بازیگر هم زمان در چند پروژه حضور داشته باشد گفت: «در دورانی که دانشجو بودم و درس می‌خواندم فکر می‌کردم کار درستی نیست، اما الان فکر می‌کنم این روش غلط هم نیست. زمانی که ایده‌آلیست بودم فکر می‌کردم باید به یک نقش نزدیک بشوی و به ان ورود کنی و بعد به نقش بعد نزدیک شوی.»

بازیگر فیلم «هفت دقیقه تا پاییز» ادامه داد: «وقتی سینما مریض است، اوضاع اقتصادی هم مریض است. نظام باید به ما اعتماد بیشتری کند همین موضوع باعث می‌شود بیشتر با هم گفت‌و‌گو کنیم و بودجه‌های بهتری تصویب شود. این اتفاق با تزریق امید، ثروت و اقتصاد بهتر متجلی می‌شود.»

او در مورد سمت‌و‌سویی که هنر بازیگری در پیش دارد گفت: «نمی‌توانم همه چیز را تاسف بر انگیز ارزیابی کنم. همانطور که بعد از انقلاب جنگ شد، تورم آمد، رشد هم بود. نمی‌شود همه چیز را بد ارزیابی کرد. اگر به آن‌ها نگاه نکنیم، همان‌ها با ما قهر می‌کنند. این موضوع بر می‌گردد با برخورد وزارت ارشاد با فیلمنامه نویسان. اگر برخورد خوبی انجام شود رنگ آمیزی شخصیت‌ها متنوع‌تر خواهد شد. برای بازیگر هم اتفاق مطلوب‌تری خواهد افتاد.»

بهداد در پایان گفت: «آرزوی سلامتی برای همه دارم. امیدوارم همه دوستان فیلم بسازند و دوستان چپی و راستی با هم گفت‌و‌گو کنند. آرزو دارم صف‌های سینما دوباره طولانی شود و مردم با سینما آشتی کنند.»

58247

کد خبر 308639

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    دیگه خیلی...
    • بی نام A1 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      2 25
      اتفاقا ایشون در مصاحبه با هفت خیلی حرفهای منطقی و با تعقلی زدن لطفا مثل نشریات زرد یه جمله رو نکشید بیرون و تیتر کنید که اصلا ربطی به متن مصاحبه نداشته باشه
    • بی نام A1 ۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
      5 25
      حامد بهداد یکی از بازیگرانی هست که با تلاش و پشتکار زیاد خیلی زود خودش رو به جمع بازیگران حرفه ای سینمای ایران رسوند نه به زور پول و پارتی و قیافه و از همه مهمتر بازی ایشون سبک خاص خودش رو داره و از کسی تقلید نکرده، خیلی دوستش دارم و براش ارزوی موفقیت میکنم
  • ع.ج IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    آقای بهداد یکم خودتو تحویل بگیر .
  • بی نام A1 ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    ایشون خیلی فضانوردانه صحبت میکنن! این پندار و کردار بیمارگونه هست متاسفانه. پس رضا کیانیان و پرویز پرستویی و لیلا حاتمی و... انعکاس کدوم جامع هستن که ذره ای مثل بهداد نیستن؟! در ضمن عملا داره میگه هرچی جنجال ایجاد کنه بهتره چون بیشتر بهش توجه میشه و شهرتش بیشتر میشه!
    • بی نام IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      98 4
      آقای پرستویی هم خیلی وقته که فیلم های با تم غم بازی میکنه من یه بار مصاحبه ایشون هم خونده بودم که گفته بودن حس و حالی که حاکمه بهشون اجازه نمیده غیر از این بازی کنن...خیلی طبیعیه خوب!!!!!
    • بی نام DE ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      99 13
      هر بار صحبت میکنه نشان از غروری داره که خیلی برازندش نیست شنیدی یه چیزایی ولی....... کلا تو این مملکت بازیگر خوب ،کم نداریم که این آقارو اینقدر هوا برش داشته
  • صادقی A1 ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    بهداد را به عنوان بازیگر قبول ندارم.فقط ادا در می آورد.
    • بی نام A1 ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      کاملا کاملا کاملا موافقم،
  • بی نام A1 ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    آقای ادعا !
  • هادی GB ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    حامد بهداد به نظر من یک سبک جدیدی تو سینما آورده من خیلی از بازیش خوشم میاد 20بازیش
  • وحید IR ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    خیلی تصنعی بازی میکنه
  • بی نام A1 ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    59 55
    به نظر من بايد به شخصيت هر فرد احترم گذاشت ، اگه كسي با خصوصيات بهداد تو سينما نبود نقشهايي كه اون بازي ميكرد و بايد به كي ميدادند ؟ همين كه يه نفر مياد با صداقت هموني كه هست و ميگه بايد ازش تشكر كرد كه اهل ريا و دروغ و تزوير نيست. دوست دارم حامد
  • بانو IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    ایشون نه تنها نسبت به پرویز پرستویی و رضا کیانیان و.... بازیگر خوبی محسوب نمیشه حتی نسبت به هم نسلای خودش هم بازیگر خوبی نیست ,شما بازی حامد بهداد رو مقایسه کنید با بازی شهاب حسینی و پارسا پیروزفر که دارن بدون حاشیه و ادا و اطوار کارشونو میکنن و به معنای واقع هنرمندن ,الکی جنجال هم درست نمیکنند.
    • بی نام A1 ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      33 7
      من هم با شخصیتش مشکل دارم خوشم نمیاد اما منصف باشیم خدایی تو نسل خودش بازیگر خوبیه منتها در برابر این دو عزیزی که مثال زدی فرقش اینه که اون دو نفر اخلاقشون هم به دل میشینه
    • بی نام A1 ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
      6 8
      چرا ادا؟ این نوع بازی این فرده. هر کسی ویژگی های خودش رو داره و این بازیگر هم ویژگی های خودش رو. امکان داره آقای حسینی و پیروزفر اصلاً نتونن نوع بازی بهداد رو داشته باشن و ممکنه که او هم بازی اون ها نداشته باشه. البته در مواقعی بازیش نقص داره اما دلیل نمی شه که بگیم بازیش اداست و جنبه ی هنری و حرفه ای نداره.
  • م A1 ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    30 7
    من به شخصیت ایشان کاری ندارم ولی یک حرفش واقعا درسته که گفت ما الگو نیستم حقیقت همین است چه بخواهیم قبول کنیم چه نه! اگر کسی هنرمند خوبی هست فوتبالیست خوبی هست حتی دانشمند خوبی هست به این معنی نیست که الگوی شخصیتی هر کسی می تواند باشد. یک هنرمند در هنر موفق است اما شاید نتواند در موقع عصبانیت خودش را کنترل کند. اوو فقط الگوی هنری می تواند باشد
  • حامد IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    61 4
    هر چی درخت پر بار تره افتاده ترم هست آقای بهداد
  • سارا از اهواز IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    17 71
    امان از ادمهای حسود......... حامد تو بهترینی
  • نیما A1 ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    32 8
    تکرار تکرار و تکرار
  • بی نام IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    40 7
    من بازی حامد بهدادرو قبول ندارم واینو بهش بگی مطمئنم میگه برام مهم نیست که بقیه چی فکر میکنند ولی بعضی افراد با شانس واقبال روبرو میشند
  • بی نام IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    35 7
    کلا خیلی دوست داره متفاوت باشه، یه بار مهرجویی یه حالی بهش داده حالا فکر کرده بهروز وثوق جدیده. مدل حرف زدن دیشبش بد رو اعصابم بود
  • باربارا IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    22 15
    از صداقتش و همینطور صراحتش و رُک بودنش خوشم میاد (هنوز برنامه شب سال تحویل 3سال پیش رو یادم نرفت که علیرغم تاکید مدیران صداوسیما و مجری برنامه، بهداد در یک برنامه زنده به تجلیل و ستایش از استاد شجریان و بهروز وثوقی پرداخت). این صداقت، کمتر در بازیگرهای دیگه دیده میشه. اما نوع و سبک بازیش رو اصلن دوست ندارم، سرشار از اغراق و تصنعه! نسبت به بهرام رادان، پارسا پیروزفر و شهاب حسینی چند سر و گردن پائین تره! اما همه این اوصاف، حامد خوش شانسه و فعلن ستاره اول سینمای ایرانه!
  • بی نام IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    21 4
    تاحالا ندیده بودم اینطوری حرف بزنه.به شکل کاملا تصنعی سعی میکرد آرام و پخته حرف بزنه و ادای آدمهای با تجربه و وارسته رو دربیاره. ظاهرا کمی هم گرایشات عرفانی پیدا کرده.اما با توجه به پیشینه اش فعلا قبولش سخته.
  • سپهر IR ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    18 3
    تاحالا ندیده بودم اینطوری حرف بزنه.به شکل کاملا تصنعی سعی میکرد آرام و پخته حرف بزنه و ادای آدمهای با تجربه و وارسته رو دربیاره. ظاهرا کمی هم گرایشات عرفانی پیدا کرده.اما با توجه به پیشینه اش فعلا قبولش سخته.
    • مهرداد IR ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
      14 1
      كاملا باهات موافقم
  • سارا A1 ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    24 16
    نمیدونم چرا ولی کلا زیاد باهاش حال نمیکنم... خدایی بازی حامد بهداد کجا بازی شهاب حسینی کجا؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من بهترین بازیگر مرد قبل انقلاب محمد علی فردین و بهترین بازیگر مرد این نسل فقط شهاب حسینی.... شهاب حسینی هیچ وقت تکراری نبوده و تو هر نقشی که بود به خوبی اجراش کرده... مثلا بازیش تو فیلم های سوپر استار و دلشکسته...دو نقش کاملا متناقض رو ببینید چطوری بازی کرده این لامصب...
  • علی IR ۰۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۹
    7 0
    راست میگوید بنده خدا چون او هم با توجه به جو هشت سال پدیده هزاره سوم در مورد خودشان و بازی مصنوعی اش متوهم شده است.