ایسنا نوشت:

حسن روحانی در مراسم تودیع و معارفه وزیر خارجه دولت دهم و یازدهم که در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به حضور افرادی چون متکی و کمال خرازی در این جلسه، گفت: البته آقای ولایتی نیز نتوانستند، در این جلسه شرکت کنند چون در جلسه مجمع بودند، ولی باید گفت در طول این سال‌ها شخصیت‌های عالم و فرهیخته مسئولیت وزارت خارجه را بر عهده داشتند.

روحانی با اشاره به سابقه همکاری خود با علی‌اکبر ولایتی و کمال خرازی، اظهار کرد:‌ ما با این دوستان همکار‌ی‌های فراوانی داشتیم و افرادی بودند از هر نظر صالح و شایسته.

وی همچنین با اشاره به حضور صالحی وزیر خارجه دولت دهم در دولت یازدهم به عنوان رییس سازمان انرژی اتمی، گفت: خوشحال هستیم که از وجود ایشان در دولت در بخش دیگری استفاده می‌کنیم. ایشان اکنون از وزارت فاصله گرفتند و در سمت معاونت در دولت جدید حضور دارند.

روحانی با اشاره به رای اعتماد مجلس به ظریف به عنوان وزیر خارجه دولت یازدهم، اظهار کرد: بنده در شرایط فعلی در میان دوستانی که مطرح بودند فکر کردم که دکتر ظریف این بار مسئولیت را به خوبی بر دوش خواهند گرفت.

رییس‌جمهور با اشاره به سوابق محمدجواد ظریف در عرصه سیاست خارجی و بر عهده داشتن ریاست تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی کشورمان از سال 82 تا 84، گفت: ایشان مسئولیت سنگینی را بر عهده داشتند و با امور به خوبی آشنا هستند.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری 1392، اظهار کرد: این انتخابات پیام‌های روشنی برای داخل و خارج کشور داشت و در واقع این انتخابات برخواسته از وجدان طبیعی مردم و تصمیم‌گیری آنها بدون فشار تبلیغات بود و این یکی از معجزات این ملت است.

وی افزود: همه علامت‌ها چیز دیگری را حکایت می‌کرد، اگر بگوییم پول، تبلیغات و یا قدرت‌های ذی‌نفوذ جامعه در انتخابات تاثیرگذار هستند باید گفت که در این انتخابات تبلیغات، پول و قدرت‌های ذی‌نفوذ جای دیگری بود.

رییس‌جمهور با بیان این‌که سیاست خارجی جایی نیست که بدون دقت کسی بتواند در آن سخن بگوید و یا موضع بگیرد و یا در مذاکرات در برابر طرف مقابل مطلبی را مطرح کند، اظهار کرد: هرگونه اشتباهی در سیاست خارجی برای ملت بسیار بسیار سنگین خواهد بود. مسئولان رده بالا اگر در موضع‌گیری خطا کنند، از جیب مردم خرج کرده‌اند و باید پاسخگوی مردم باشند.

وی تاکید کرد:اگر فردی با عنوان حقوقی‌اش صحبت می‌کند، یادش باشد که او یک امانتدار بیش نیست و در امانت باید به گونه‌ای عمل کنیم که صاحب امانت ضرر نکند و در چارچوب حق و اجازه‌هایی که داریم نسبت به آن امانت عمل کنیم، ولی متاسفانه گاهی این‌چنین نشده است و نسبت به آن عنوان احساس مالکیت عنوان شده است در صورتی که همان‌طور که گفتم ما شاهد عناوین نیستیم و همه عناوین در این کشور مشروط به اجرای قانون و رعایت منافع و مصالح ملی و حرکت در چارچوب قانون اساسی و قوانین موضوعی است.

رییس‌جمهور ،تصریح کرد: سیاست خارجی جای شعار نیست و حق نداریم سیاست خارجی را برای گرفتن تکبیر و کف صرف کنیم.

29219

 

 

کد خبر 308725

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    97 0
    حرفهای اقای روحانی بسیار وزین و عاقلانه است واقعا جای افتخار دارد این رئیس جمهور سرمایه اجتماعی را بالا می برد شک نکنید
  • حامی A1 ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    92 3
    این دقیقا کاری بود که احمدی نژاد انجام میداد: هزینه هاش رو هم ملت داد تا این آقا خودش متفاوت و خاص نشون بده.
  • erfan IR ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    7 0
    احســـــــــــنت (به سبک و لحن نعره های نماینده های مجلس خوانده شود لطفا)
  • مرتضی IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    5 0
    یک مطلب جناب روحانی خیلی جالب و تأمل برانگیز است (همه علامت‌ها چیز دیگری را حکایت می‌کرد، اگر بگوییم پول، تبلیغات و یا قدرت‌های ذی‌نفوذ جامعه در انتخابات تاثیرگذار هستند باید گفت که در این انتخابات تبلیغات، پول و قدرت‌های ذی‌نفوذ جای دیگری بود.) بنده هیچ تفسیری نمی کنم انشالله اگر سایت خبر این مطلب را به نمایش بگذارد خوانده فهیم خود متوجه خواهد شد .
    • بی نام IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
      3 2
      یعنی نقش هاشمی و اصلاحات چی می شود ؟؟؟
  • بی نام IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
    50 1
    درود بر دکتر روحانی عزیز. امیدوارم قطار انقلاب به ریل اصلی خود باز گردد. پیشاپیش از خدمات شما و گروهتان که در سخت ترین شرایط اوضاع را به دست گرفته اید سپاسگزاری می کنم.
  • كارمند A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    6 0
    همانطور كه جناب ولايتي درمناظره تلويزيوني درس مذاكره وتدبير در جلسه را به يكي از آقايان مدعي داد جناب رئيس جمهور محترم هم درس ديپلوماسي ودفاع منطقي از اصول را چه در مناظرات وچه درسخنراني هابه همه آموزش داد .قرن 21 است زمان رجز خواني ومبارز طلبي گذشته است زمان استفاده از انديشه مبتني بر انسانيت وعقلگرايي سالهاست برجوامع پيشرفته سايه افكنده بايستي با تعامل وسخن موزون وبا استدلال قوي از منافع خود دفاع كنيم .بقول سعدي: دلايل قوي بايد و معنوي نه رگهاي گردن ز قوت قوي..

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین