۰ نفر
۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۴:۱۴

بهار نوشت:

انتخاب شهردار تهران با اعلام اسامی تازه‌ای از افرادی که برای شهرداری تهران مطرح شده‌اند، وارد مرحله تازه‎ای شد. همزمان با طرح این نام‌ها رسانه‌های نزدیک به اصولگرایان که حالا از پیگیری کابینه دولت فارغ شده‌اند، دیروز پروژه حمایت از شهردار مورد نظرشان را برای شهرداری تهران کلید زدند، درعین‌حال احمد مسجد جامعی، محسن هاشمی را به عنوان گزینه نهایی مورد نظر اصلاح‌طلبان معرفی کرد.

مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران، دیروز در گفت‌وگو با خبرگزاری موج، با اشاره به این‌که اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر تهران «محسن هاشمی» را به عنوان گزینه نهایی خود باور دارند، گفت: به احتمال بسیار «هاشمی» گزینه نهایی است. البته هنوز انتخاب بعضی از گزینه‌ها برای شهردار آینده تهران باز است.

وی ادامه داد: «برخی از افراد هستند که به عنوان نامزد شهردار آینده مطرح هستند که در توانمندی‌ آنان هیچ شکی نیست و باید از ظرفیت‌های آن‌ها کمال استفاده را کرد.»

مسجد جامعی گفته نام مصطفی سلیمی، هم به عنوان نامزد مطرح است و حتی کمک‌هایی نیز در بعضی دوران داشته است. سخنان مسجد جامعی تنها خبر دیروز درباره شهردار آینده تهران نبود. خبرگزاری ایلنا هم در خبری نوشت که معصومه ابتکار، عضو شورای سوم شهر تهران هم قرار است برنامه‌هایش را برای شهردارشدن به اعضای منتخب دوره چهارم شورا ارائه کند.

از طیف اصولگرای شورای چهارم هم خبرهای تازه‌ای منتشر شد، پرویز سروری، از اعضای اصولگرای شورای چهارم در مصاحبه‌ای تلویزیونی نام هشت نفر را برای تصدی پست شهرداری تهران مطرح کرده است: «محمد باقر قالیباف، محسن هاشمی، مهرداد بذرپاش، حسین طلا، معصومه ابتکار، صفدر حسینی، رستم قاسمی و محسن مهر علیزاده.» آنچه سروری گفته ترکیبی از افراد مطرح برای شهرداری تهران از میان گزینه‌های اصلاح‌طلبان و اصولگرایان هستند هرچند نام بذرپاش و طلا در این بین تازه به گوش می‌رسد اما بذرپاش چندی پیش هر رایزنی را برای حضورش در شهرداری تهران تکذیب کرده بود.

دیروز روزنامه کیهان از شهردار شدن محمد باقر قالیباف حمایت کرد و به منتقدان او تاخت. این روزنامه دیروز با حمایت مستقیم از ادامه شهرداری قالیباف برای سومین دوره متوالی از اصلاح‌طلبان عضو شورای چهارم به عنوان«اقلیتی» نام برد که «با همراهی جریان سیاسی و رسانه‌ای افراطی» درصدد کنار زدن قالیباف از شهرداری تهران هستند و سعی دارند در میان اصولگرایان شورا انشقاق ایجاد کنند. کیهان در ستون خبرهای ویژه‌اش همچنین مدعی شد: «اصلاح‌طلبان شهردار تهران را تهدید به قطع حمایت‌های دولت کرده‌اند!» آنچه کیهان از آن به عنوان تهدید شدن قالیباف نام برده و با استناد به آن کوشیده پروژه مظلوم‌نمایی اصولگرایان و قالیباف را کلید بزند، معطوف به مصاحبه‌ها و سخنانی است که شماری از اعضای اصلاح‌طلب شورای سوم درباره ضرورت انتخاب شهرداری غیرسیاسی برای تهران گفته‌اند.

آن‌ها گفته‌اند به کسی که مدام در فکر ریاست‌جمهوری است و شهرداری را پلکان ترقی سیاسی خود می‌کند، رای نخواهند داد. به گفته آن‌ها تهران به اندازه کافی از ناحیه رقابت‌های سیاسی بین شهرداری محمد باقر قالیباف و دولت محمود احمدی‌نژاد که در هشت سال گذشته به همدیگر اره می‌دادند و تیشه می‌گرفتند، آسیب دیده است. فارغ از آنچه در فضای سیاسی و حاشیه‌های رسانه‌ای دنبال می‌شود، واقعیت این است که راه قالیباف برای ماندن در شهرداری تهران دشوار شده است. براساس گزارش‌ها و خبرهایی که از جلسات داخلی اعضای شورای چهارم می‌رسد، به رغم آنچه رسانه‌ها و چهره‌های نزدیک به شهردار تهران می‌گویند، راه قالیباف برای انتخاب دوباره به عنوان شهرداری از این رو دشوار است که اتفاقا اصولگرایان شورا برای انتخاب مجدد او اجماع ندارند. روابط چمران و قالیباف چندین ماه پیش از ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری رو به سردی گذاشت و اختلاف‌نظرهای این دو بیش از هر زمان دیگری نمایان شد.

در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم هیچ‌یک از اصولگرایانی که سال 84 با حمایت مستقیم از احمدی‌نژاد در رای‌آوری او در تهران نقش تعیین کننده‌ای داشتند، از قالیباف حمایتی نکردند و بعد از انتخابات تعدادی از آن‌ها از آن جمله بیادی، در مصاحبه‌هایشان گفتند: «حمایت نکردیم، چون می‌دانستیم او شانسی برای پیروزی ندارد.» و اینچنین بود که او پس از هشت سال حضور در شهرداری تهران، در تهران کمی بیشتر از 700‌هزار رای پایتخت‌نشینان را از آن خود کرد، نتیجه‌ای که منتقدان قالیباف از آن چشم‌پوشی نکرده‌اند و آن را معیاری برای محک زدن کارنامه و عملکرد هشت ساله او در پایتخت می‌دانند. شورای چهارم شهر تهران از هر حیث با شورای سوم متفاوت است، شورایی31 نفره که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در آن حضوری تقریبا هم وزن دارند. در دوره‌های گذشته اصولگرایان شورا عمدتا حول‌محور شخص چمران تعریف می‌شدند و حرکت می‌کردند و چمران به نوعی اکثریت جریان اصولگرای شورا را نمایندگی می‌کرد، اما در پی اختلافاتی که در جریان انتخابات شوراها و چانه‌زنی بر سر نام‌ها و فهرست‌ها در میان اصولگرایان نمایان شد، چمران محوریت سابق را از دست داده و کم نیستند افرادی در میان اصولگرایان شورای چهارم که قائل به ادامه ریاست چمران بر شورای چهارم نیستند.

قالیباف برای این‌که در شهرداری تهران بماند افزون بر همه این‌ها باید درباره ابهام در هزینه‌ها و عملکرد مالی شهرداری به‌ویژه در ارتباط با پروژه‌های بزرگی که در تهران اجرا کرده از آن جمله بزرگراه امام علی (ع) و تونل توحید و مانند آن‌ها توضیح بدهد، به‌ویژه آن‌که اعلام گزارش‌های حسابرسی شورا ابهام‌های مالی جدی را متوجه شهرداری تهران و شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه آن کرده است. تعدادی از اعضای چهارمین دوره شورای شهر تهران از بدهی سنگین شهرداری تهران خبر داده و گفته‎اند، تهران از نظر اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار ندارد و شهردار بعدی اول باید بدهی‌های شهرداری فعلی را بپردازد. هرچه هست در دو ماهه گذشته محمد باقر قالیباف در برابر همه این نقدها سکوت کرده است. سکوتی که بسیاری آن را از ناشی از تمایل قالیباف برای خروج از شهرداری از یک سو و از سوی دیگر نشان‌دهنده تلاش‌ها او و همراهانش برای حضور قالیباف در پست دولتی جدیدی تعبیر کرده‌اند.

قالیباف در تبلیغاتش هنگام انتخابات ریاست‌جمهوری گفته بود، نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری هرچه باشد، در شهرداری تهران نمی‌مانم. البته نتیجه انتخابات آن‌طور که حامیان قالیباف فکر می‌کردند و آرزو داشتند، نشد و شاید اگر آن‌ها‌درصدی هم احتمال شکست قالیباف را می‌دادند به او توصیه می‌کردند تا درباره ماندن و رفتن از شهرداری سخنی نگوید. حالا مخالفان ادامه حضور قالیباف در شهرداری با استناد به سخنان خود او می‎‌گویند: «قالیباف تمایلی برای ماندن در شهرداری ندارد و خودش گفته بود، بعد از انتخابات در شهرداری نمی‌ماند و تهران هم بعد از هشت سال به شهرداری تازه نفس نیاز دارد.» این گروه از منتقدان قالیباف می‌گویند: «قالیباف خودش برای حفظ شهرداری تهران مشتاق نیست و گروهی از افرادی که پیرامون او هستند و در شهرداری منافعی دارند که استمرار این منافع به استمرار حضور قالیباف بسته است حالا برای‌ انتخاب او برای سومین دوره متوالی تلاش می‌کنند.»

در میان خبرهایی که در روزهای اخیر بر تعداد آن‌ها افزوده شده، بخشی از اخبار هم به بررسی یک تبصره از قانون انتخابات و تشکیلات شوراها مربوط است. تبصره‌ 1 ماده 7 این قانون مصوب سال 61 و مکرر سال 65 که مشخص نیست. در فرآیند تغییر و تحولات مستمر و مکرر قانون شوراها دقیقا چه اتفاقی برای آن افتاده است، براساس این مصوبه انتخاب شهردار شهرها تنها برای دو دوره متوالی بلامانع است. تعدادی از نمایندگان مجلس و حقوقدانان معتقدند، قانون شوراها درباره این تبصره ابهام دارد و گروه دیگری که عمدتا حامی انتخاب سه باره قالیباف برای شهرداری تهران هستند، اصرار می‌کنند که این بند از قانون حذف شده است. اعضای شورای شهرچهارم دیروز گفتند برای بر طرف شدن هر شبهه‌ای در این زمینه از مجلس استفساریه درخواست کرده‌اند.

موضوع دیگر که دیروز به بحثی مستقل و درعین‌حال پرطرفدار در فضای مجازی و خبرگزاری‌ها تبدیل شد بحث چگونگی انتخاب شهردار تهران بود؛ مقصود علنی یا غیرعلنی بودن جلسه انتخاب شهردار است. در دو دوره گذشته شهردار تهران همواره در جلسات غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران انتخاب شده است، حالا اما اعضای شورای چهارم در این زمینه اتفاق نظر ندارند. دیروز علیرضا دبیر و محسن پیرهادی از اعضای شورای چهارم شهر تهران هر یک در سخنانی جداگانه بر ضرورت برگزاری جلسه انتخاب شهردار به صورت علنی تاکید کردند. پیرهادی گفته است، شهردار تهران در نخستین جلسات شورای چهارم انتخاب خواهد شد و اعضای شورا تمایلی به انتخاب سرپرست برای شهرداری ندارند. او در بخش دیگری از سخنانش به بحث ریاست شورا اشاره کرده و گفته در این زمینه رقابت بین مهدی چمران و احمد مسجد جامعی خواهد بود. نتیجه همه گمانه‌زنی‌ها و حرف و حاشیه‌ها درباره شهرداری و شهردار تهران تا کمتر از دو هفته بعد روشن می‌شود تا 12 شهریور، روزی که تقویم رویدادهای شهری ورقی دیگر خواهد خورد.

47301

کد خبر 309539

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 60
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 20 A1 ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    به امید ریاست: مسجد جامعی و شهرداری: هاشمی
    • بی نام IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      فقط خواهش میکنم قالیباف شهردار نشه
    • محمدحسین IR ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      از ته ته ته دلم آرزو میکنم آقای مسجد جامعی بشه رئیس و آقای هاشمی بشه شهردار بعدش به راحتی میشه آقای قالیباف رو با این ها مقایسه کرد.... آدم ها یه زمان هایی باید سختی بکشند تا قدر عافیت رو بدونند.... به امید ریاست مسجد جامعی و شهرداری هاشمی
    • بی نام IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      هشتمین شهردار برتر جهان رتبه اول در توسعه حمل و نقل درسال 87 اگه هاشمی تونست حق باشما
    • محمد IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      این دوستمون که نوشته "هشتمین شهردار برتر جهان رتبه اول در توسعه حمل و نقل درسال 87" دقت نکرده که بخش عظیمی از این توسعه مربوط به مترو بوده که همین آقای هاشمی رئیسش بود. درست میگم؟
    • محمد A1 ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      18 10
      سال 87 كه مترو چندان افتتاحي نداشت . سال 88 و 91 بيشتر بود .
  • بی نام IR ۰۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    87 15
    محسن هاشمی واقعا گزینه خوبیه. امیدوارم رای بیاره
  • بی نام IR ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    از خداتون باشه قالیباف شهردارتون باشه دوست دارم هاشمی شهردار شه ببینم چیکار می خواد بکنه؟
    • بی نام IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      53 17
      اشتباه مثبت دادم
    • مهديار US ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
      16 3
      دوست عزيز ،اولاًً توسعه حمل و نقل شهري فقط در ساخت بزرگراه و دو طبقه كردن خيابان ها نيست كه در علم حمل و نقل از آن با مثال "استفاهده از كمربند بزرگتر براي درمان چاقي" نام برده ميشود،اينكه تونلي را با رعايت نكردن استانداردهاي محيط زيستي و با به خطر انداختن سلامت مردم براي راي جمع كردن زودتر افتتاح كند افتخار هم نيست ! قاليباف كانديد شهردار برتر بود در حوزه توسعه حمل و نقل پايدار فقط به اين دليل كه برآيند حركت شهر تهران با توجه به توسعه مترو تا آن سال رو به جلو بوده و براي تشويق تهران به رفتن و حركت سريعتر به سوي حمل و نقل عمومي اين اعلام كانديداتوري انجام شد ..
  • بی نام IR ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    ای کاش قالیباف شهردار بماند خیلی خوب دارد به شهر می رسد
    • بی نام IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      78 13
      بله و البته به تعداد كثيري از آقازاده ها!!
    • هادی A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      74 7
      کارهای خوبی کرد ولی نه ترافیک حل شد , نه آلودگی هوا ( بدتر هم شد) و نه مشکل ساخت و سازهای بی رویه هم کلی درخت و باغ از بین رفت دستش درد نکند ولی دیگه بسه ! وقتشه که بره
  • بی نام IR ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    ا- رئیس جمهور دکتر روحانی 2- شهردار محسن هاشمی3-ریاست شورا مسجد جامعی 4- انتخابات بعدی مجلس و پاکسازی افراطیون
    • بی نام A1 ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      به افتخار هاشمی رفسنجانی بزن اون دست قشنگه رو.
    • بی نام A1 ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      64 11
      بگو انشالله
    • رض A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      64 12
      انشاا... مجلس رو هم از افراطیون پاک می کنیم.
    • بی نام IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      22 5
      انشا الله
  • بی نام EU ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    97 4
    مهرداد بذرپاش!!!!! یعنی در این کشور قحط الرجال است؟
    • بی نام A1 ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      41 4
      نه اینقدرم!
    • مودبیان US ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      15 27
      بی ادب نباش. بگو استاد محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر بذرپاش
  • بی نام A1 ۰۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    32 4
    کاش حداقل با همکاری شورای شهر و صدا و سیما (شبکه تهران ) دو یا سه کاندید اصلی شهرداری تهران میومدن و برنامه هاشون رو ارایه میدان به مردم در چند مناظره ، تا حداقل مردم متوجه بشن کی مشکلات تهران رو درک کرده و راه حل اجرایی داره و از دلیل انتخابشون از طرف اعضای شورای شهر آگاه بشن تا اجازه سیاست بازی بر اساس منافع حزبی گرفته شه.
  • ببر منطقه محروم A1 ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    44 4
    آقا جون بخدا شهرداری فقط جای کاره و تخصص.سیاسی کاری حالیش نیست.
  • کاسکو IR ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    39 5
    اوه اوه جواب اون نماینده چماق به دست رو چی می خواد بده !!!!!
  • همراز A1 ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    شهردار تهران باید توانایی های یک رییس جمهور را داشته باشد که پایتخت ام القرای اسلام را مدیریت کند ودر شان یک شهر با نام ایران باشد
    • بی نام IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
      16 4
      شهردار نباید به فکر رئیسجمهوری باشد
  • بی نام IR ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    39 2
    شهردار تهران هر کسی باشد باید فکری به حال آلودگی هوا، آلودگی صوتی، ترافیک و ساخت و سازهای غیر اصولی، حفظ محیط زیست و فضای سبز، و . . .. بکند.
    • محمدحسین IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      8 26
      که اصلا آقای قالیباف بهشون توجه نکرده به خصوص و به خصوص فضای سبز!!!!! آگاهی در سطح بالایی به سر میبرد!!!!!!
  • saeed IR ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    56 9
    ماشالله کیهان که به همه فحش میده.آخه یه نفر که 700هزار نفر هم بهش رای ندادن چطور میتونه شهردار باشه؟
    • بی نام IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
      5 10
      ...به رئیس دولت شدنش رای ندادن ولی شهردار شدنش که رای میدن ...نمونش خود من
  • بی نام A1 ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    22 2
    شورای محترم شهر تهران باید به مسایل مالی شهرداری رسیدگی و به مردم گزارش دهد. از انجاییکه هم در مجلس و هم در شوراها نظارت ضعیف و یا حتی وجود ندارد مناسب است مسئولان اجرایی فقط یک دوره انتخاب شوند
  • بی نام A1 ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    26 2
    معتقدم آقای قالیباف هر چه قدر مناسب شهرداری باشد باید نفر جدید بعنوان شهردار انتخاب شود تا به مسایل مالی شهردار قبلی خوب رسیدگی نماید جهت یاد آوری باید بدانیم دبلیو ضعف و یا نبود نظارت لازم باید مسئولان اجرایی در هر دوره عوض شوند بخاطر همین ضعف آقای دکتر احمدی نژاد در دوره دوم جامعه را به این وضع فلاکت رساند و احتمالا وضعیت شهرداری تهران نیز به همین منو آل باشد
  • فرزاد IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    37 2
    اتفاقا ديگه در شهرداري محسن هاشمي شك نكنيد از اونجاكه راي دو طيف شورا برابر اند چند نفر حامي محسن رضايي بسيار تاثير گذار هستن كه در جلسه بين آقايان محسن رضايي و محسن هاشمي قرار شد رضايي به نفع هاشمي كنار رفته و پايان كار گازانبرها نزديك شود من همينجا به محسن هاشمي تبريك و از محسن رضايي تشكر ميكنم. آقاي رضايي ما هرگز حمايتهاي شما از كابينه روحاني را فراموش نميكنيم
    • بی نام IR ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
      7 0
      آفرين بر درايت و شعور محسن رضايي كه اينقدر به راي مردم احترام ميذاره احسنت آقا محسن
  • علی IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    پخش کن خبر آنلاین...شهرداری می خواهیم که به فکر ریاست جمهوری نباشد
  • سمناني IR ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    42 8
    سابقه نشون داده اصلاح طلب ها الكي از كسي حمايت نميكنند.پس بهترين گزينه ها محسن هاشمي و احمد مسجد جامعي هستند.يادمون نره مترو حاصل دست رنج كي بود.........
  • بی نام IR ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    29 5
    قالیباف باید جایش را به یک تازه نفس بدهد در ضمن کارنامه مالی او (بحصوص فرزندانش که یکی از آنها درامور عمرانی زیادی دخالت دارد) و همکارانش بحصوص معاونتهای مناطق و اجتماعی (که پسرش پردرآمدترین و بهترین دفتر خدمات الکتروینک شهرداری را درمنطقه یک گرفته ) زیر سوال است و باید شفاف سازی شود میلیاردهای بودجه و اعتبار سری ماده 17 و بن های شهروند به چه کسانی و برای چه داده شده..... نحوه تخفیف هادر عوارض بر چه اساسی بوده و پروژه ها بزرگ را چطور واگذار می کنند و امثال اینها
  • محمد EU ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    18 1
    در نهایت اتفاقی که واقعا به نفع کشور و مردم باشد (هنوز) رخ نداده.به امید آینده.
  • سینا IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    22 22
    بنظر من مناسبترین گزینه خانم معصومه ابتکار هستن که هم مدیریت خوبی دارن هم به نوعی حضور خانم ها در عرصه های جدیتر مدیریتی باز میشه نه فقط به عنوان معاون و غیره
  • بی نام IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    12 45
    باز هم 700هزار نفر رای اورد اما محسن هاشمی چی که رد صلاحیت شد.
    • بی نام IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      20 6
      کی چی؟! هاشمی هم رد صلاحیت شد ولی اگه میومد میترکوند!
    • ممد A1 ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      35 5
      یعنی اسیر اون استدلالتم ! اصولگرایی که میگن همینه دیگه!
  • بی نام IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    23 2
    آقا! تو رو خدا یکی به من بگه این بذرپاش از کجا پیداش شده و به کجا وصله؟ به اندازه یه وزیر تا حالا پست داشته! کاش یه مرد پیدا شه پرونده این رو بریزه بیرون معلوم شه تو پست های قبلیش چه عملکردی داشته که همین جوری میره بالا. من سنگ کسی رو به سینه نمی زنم، ولی اگر کسی در حد محسن هاشمی یا قالیباف یا ... هست، باید بذرپاش شهردار بشه؟
    • بی نام IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
      7 2
      ++++++++++++++++ آره بابا نوبرشو اورده. من موافق اصلاح طلبام ولی خداییش اصولگراها اگه میخوان کسی رو بیاران یکی رو بیارن یه ذره کار بلد باشه این هم به نفع خودشونه و هم کل مردمی که در نهایت با اون مسئول سرو کار دارن. بذرپاش غیر از قیافه چی داره؟ نحوه ورود به تحصیلات تکمیلی و پست گرفتن‌های قبلیش بماند که مثنوی هفتادمن .. است
  • بی نام A1 ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    30 1
    من نه اینوریم نه اونوری فقط امیدوارم اونایی که از محسن هاشمی حمایت میکنن بخاطر تواناییهاش و لیاقتش باشه نه بخاطر بحثای سیاسی
  • بی نام A1 ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    13 3
    نظر قالی باف نسبت به روزنامه کیهان در تاریخ 11/9/1388 ( برای مشاهده کامل متن این خبر در قسمت جستجو سایت خبر آنلاین می توانید این خبر را پیدا کنید ) «شهردار تهران روز یکشنبه روزنامه کیهان را روزنامه‌ای «هزینه‌ساز» خواند و گفت به مطبوعات وابسته به شهرداری تهران تاکید کرده است، مطلقاً شبیه کیهان نباشند.
  • مراد IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    10 0
    اینجانب اعتقاد دارم با توجه به سوابق بیشتر این عزیزان،هرکدام از این بزرگواران نسبت بدین حقیر صلاحیت بیشتری برای تصدی این پست را دارند اما اگر در هر صورت به شکل رسمی از اینجانب درخواست تقبل سمت شهرداری تهران را به عمل آورند مجبورم برخلاف میل باطنی خویش بپذیرم.
  • بی نام IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    18 9
    کسی که تو تهران، رای کمی داشته، آن هم بعد از هشت سال کار، یعنی تهرانی ها نظر مثبتی به او ندارند
  • چگوارا A1 ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    9 6
    آقای قالیباف تا به حال دو بار از طرف منتخبین مردم تهران مورد تأیید قرار گرفته که نشون میده محبوبیت بالایی دربین مردم تهران و منتخبینشون داره و اصلا قابل مقایسه با عده ای "سیاسی باز" نیست.
  • سارا از سمنان IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    9 4
    خيلي جالبه اصولگراها(مخصوصا تندروها)همه جا ميگن نظر سنجي نشون داده اصولگراها در صدر هستند!!!!!!!همه چي رو ميخوان واسه خودشون.زرشك........
  • بی نام IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    11 4
    من به عنوان كسي كه ١٥ سال در متروي تهران كار كرده ام و از نزديك اقاي محسن هاشمي و مديريت بينظير و غيره سياسي ايشان را ديده ام در انتخاب ايشان شوراي شهر نبايد درنگ كنند.ايشان ساعت ٥ صبح به صورت سرزده و بدون محافظ براي ديدار از اغلب بخشهاي مترو مي امدند و از نزديك همه موارد را كنترل ميكردند با كمترين هزينه و كمترين پرسنل مترو را با شرايظ ايده ال مديريت كردند.
  • بی نام IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۱
    6 12
    خدانکنه این تمام اقازاده بیاد سرکار
  • نه IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
    5 7
    خواهش می‌شود شهرداری تهران را باز سیاسی بازی نکنید، من خودم از دوست‌داران آقایان هاشمی هستم اما به عنوان یک شهروند تهرانی دوست ندارم شهرداری تهران محلی شود برای منافع سیاسی. این کار اشتباه هست، آقای هاشمی خیلی خوب هست که باز با افتخار به مدیریت مترو بازگردند، اما شهردار تهران را خواهشاً از بین کسانی انتخاب کنید که هیچ هدف سیاسی خاصی نداشته‌باشند، محسن رضایی می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد و یا هر کس دیگری که هدفی سیاسی در مدیریت شهر تهران نداشته‌باشد و صرفاً به فکر اهالی شهر باشد همین.
    • فرد A1 ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
      6 4
      اتفاقا دوست عزیز . محسن هاشمی اصلا شخصیت سیاسی ندارد ایشان یک مدیر توانمند است
  • بی نام IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    0 0
    ■اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
  • افضلی IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    3 2
    چند هفته پیش در پارک مرزداران ضلع جنوب شرقی(تقاطع اشرفی اصفهانی و مرزداران) قدم می زدم دیدم چند نفر درختان ضلع شمالی پارک را قطع می کنند اعتراض کردم گفتند از شهرداری هستند و برای بهینه کردن پارک این کار را انجام می دهند دیروز دیدم یک ساختمان هفت هشت طبقه غول آسا را در آنجا احداث می کنند. دلم گرفت و از نابودی پارک آن هم در این شرایط زیست محیطی و سوء استفاده ناجوانمردانه و خیلی بدتر از دزدی شهرداری .... خدا لعنتشان کند و تا زمانی که این ساختمان عمر خواهد کرد هر روز ناله و نفرین بر آنان و مسئول بی لیاقت این امور باد
  • ماریا IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    4 2
    ما ادما عادت داریم درباره همه چیز بدون هیچ اگاهی نظر بدیم دکتر قالیباف با جون و دل کار می کنه واسه ما هزار تا کار انجام داده که خیلی ها تو رویا هم نمی دیدن بعد میان مثلا می گن شیب تونلی که زده زیاده با سرعت 160 تا نمی شه بری توش این جور ادما لیاقت می خوان که ما نداریم
  • بی نام IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    2 9
    انگار یه گروهی رو استخدام کردن به نظرات موافق دکتر قالیباف رای منفی بدن تابلو
    • بی نام IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
      0 0
      آره استخدام شدیم فقط منفی بدیم!!! عزیزم هیجده میلیون نفریم تازه طرفدارای محسن رضایی و ولایتی هم با ما هستن ببین چه حقوقی میگیریم که منفی میدیم!! واقعا برا طرز تفکرت متاسفم
  • پیشنهاد من IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    1 2
    محسن هاشمی رییس مترو بشود محسن رضایی شهردار بشود مهدی چمران رییس شورای شهر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین