به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد جواد ظریف 5شنبه شب در برنامه تلویزیونی دیروز، امروز و فردا درباره تغییرات حوزه سیاست خارجی، گفت: اصول سیاست خارجی توسط قانون اساسی، فرمایشات امام راحل و رهنمود های رهبری و اسناد بالا دستی تعیین شده است و تغییر هم نخواهد کرد.
وی ادامه داد: اما تحولات جهانی، این نیاز را ایجاد می کند که روش ها و گفتمان خود را متناسب با تحولات بین الملی تعریف کنیم و فرصتی های که این تحولات برای کشور ایجاد می کند، استفاده کند.
وی که می گفت سیاست خارجی محل پیگیری مستمر منافع ملی است، افزود: مردم در انتخابات به گفتمان متفاوتی رای دادند که در تدبیر و امید ریاست جمهوری متبلور شده است.
ظریف تصریح کرد: در این دوران جدید،ما با زبانی با دنیا صحبت می کنیم که منطق جمهوری اسلامی را درک کند. چون این امر مهم است.
اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.
/27212
نظر شما