ایسنا نوشت:

رئیس‌جمهوری آمریکا و نخست‌وزیر انگلیس در تماسی تلفنی نگرانی شدید خود را درباره استفاده از سلاح‌ شیمیایی در سوریه ابراز داشتند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری شینهوا، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا و دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس در این تماس تلفنی چالش‌های پیش‌روی دو کشور را از جمله تداوم خشونت‌ها در سوریه به بحث گذاشته و در این باره گفت‌وگو کردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: اوباما و کامرون نگرانی عمیق خود را درباره گزارش‌های موجود در خصوص استفاده از تسلیحات شیمیایی توسط دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه علیه غیرنظامیان در دمشق که روز چهارشنبه هفته گذشته صورت گرفت، ابراز داشتند.

این دو همچنین از نزدیک به رایزنی درباره این حمله پرداخته و واکنش‌های احتمالی از جانب جامعه بین‌المللی را در این مورد بررسی قرار دادند.

اوباما و کامرون در ادامه تاکید کردند که استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه نیازمند پاسخ جدی جامعه بین‌المللی است.

سخنگوی کامرون نیز گفت که اوباما و نخست وزیر انگلیس بار دیگر بر اهمیت "پاسخ جدی" از سوی جامعه بین‌الملل در قبال استفاده از این تسلیحات شیمیایی در سوریه و بررسی تمام گزینه‌ها تاکید کردند.

نیروهای مخالف دولت دمشق اسد را به استفاده از گاز رسمی علیه غیر نظامیان در دمشق که 1300 کشته بر جای گذاشت، متهم می‌کنند. این در حالی است که دولت سوریه این ادعا را رد کرده است.

این اتهامات درست دو روز پس از آغاز تحقیقات بازرسان سازمان ملل درباره استفاده از این تسلیحات شیمیایی در ماه مارس در سوریه مطرح شده‌اند و این احتمال وجود دارد که این حادثه توطئه‌ای علیه نظام اسد باشد.

5252

کد خبر 309901

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
    19 27
    این بی شرف ها زمانی که صدام بر علیه مردم بی دفاع از بمب شیمیایی استفاده می کرد کجا بودند
    • بی نام EU ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
      8 8
      اشتباه مثبت زدم معذرت
    • بی نام A1 ۰۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
      17 5
      استدلالت خیلی مسخره است! چون اونموقع واکنش نشون ندادن(که اتفاقا شورای امنیت برای اولین بار عراق را به اسم محکوم کرد ) حالاهم نباید به جنایت نفرت انگیز بشار واکنش نشون بدن !
    • ابی IR ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
      3 0
      داش محمد اون موقع آمریکا و انگلیس خودشون باعث جنگ عراق علیه ماشدند .به نظرات چند نفر وطن فروش توجه نکن تو سایت های خبری دیگر "انسانهای وطن دوست" بیشتر پیدامیشه.
  • منطق IR ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
    8 28
    قضيه آمريكا و غربيها قضيه چرا گوشات درازه است با توجه به پيروزيهاي اخير ارتش سوريه، غربيها دنبال بهونه بودند تا به اهداف خود در سوريه با تامين و نشان دادن چراغ سبز به تروريستها جهت استفاده از سلاحهاي شيميايي برسند اما بزودي دست آنها تو اين قضيه نيز رو خواهد شد و خودشان را در ته چاه خواهند ديد
  • بی نام A1 ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
    14 21
    تا وقتی اوبامارئیس جمهور آمریکا است، شاهد هیچ اقدام نظامی یک جانبه ای علیه سوریه و هیچ کشور دیگری نیستیم. در رابطه با سوریه هم که راه شورای امنیت توسط روسیه مسدود شده. به هر حال امروزه وقتی اوباما خط قرمزی تعیین می کند، هیچ کس در دنیا حرفش را به دلیل تزلزل شخصیتی اش جدی نمی گیرد.
    • بی نام EU ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
      5 5
      بیچاره آمریکایی ها ،اگه حمله کنند میشن خونخوار و جانی ،اگه حمله نکنند میشن متزلزل و بی عرضه !!!!!!!!
  • بی نام A1 ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
    2 2
    اگه امریکا واقعا پاشو از خاور میانه بکشه بیرون صلح برمیگرده.
  • علی A1 ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
    1 0
    مهم نیست که مقصر کیه؟ مهم اینه که بشار اسد نمیتونه اوضاع رو کنترل کنه. هر روز انسانهای بیشماری در حال کشته شدن هستند. و این درگیریهای فرقه ای داره به کشورهای دیگه از جمله عراق و لبنان سرایت می کنه و این موضوع خیلی خطرناکه. میگن حماس در انفجارهای لبنان دست داشته و حزب ا.. در انفجارهای دیگه. این وسط فقط اسرائیل داره سود میبره و به شهرک سازی هاش ادامه میده. به نظر من باید کشورهای ذی نفوذ از جمله ایران، روسیه امریکا و کشورهای غربی با هم توافق کنند و خواستار خلع سلاح همه طرفهای درگیر بشن و هر کس خلع سلاح نشد بهش حمله کنند و بعد یک قانون اساسی مورد تایید طرفین داخلی سوریه وضع یشه و .... مثل عراق. یک نظام دموکراتیک که حق همه گروه ها در اون رعایت بشه.و تندروهای تروریست رو بریزن بیرون.
  • سیاوش IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
    0 0
    متاسفانه برای قدرتهای سیاسی خصوصا قدرتهای بزرگ جان آدمها هیچ ارزشی نداره و فقط دست آویزی برای منافع سیاسی هست. جالبه که امروز فارین پالیسی بر اساس اسناد سیا خبر داده که در زمان حمله عراق به ایران، این آمریکا بوده که اطلاعات لازم برای بمب باران شیمیایی نیروهای ایرانی رو در اختیار عراق قرار داده، اما دقیقا به خاطر دارم اون موقع صدای آمریکا تحلیل میکرد که چون گاز خردل یک گاز تهاجمی هست و ایران قصد حمله داشته، پس حتما ایران خودش اشتباهی نیروهای خودی رو بمب باران کرده!
  • مسلم IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
    0 1
    بيخودي فيلم بازي نكن تو اگه شرف داشتي به تروريست هاي سوريه كمك نميكردي حالا ديدي بخاري از تروريست ها بلند نميشه خودت ميخواي حمله كني

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین