ایسنا نوشت:

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، اگر رئیس جمهوری این کشور دستور حمله به سوریه را صادر کند، نیروهای آمریکایی آماده هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیروی دریایی آمریکا چهار ناوشکن و همچنین هواپیماهای جنگی را به منظور هدف قراردادن سوریه در شرق دریای مدیترانه مستقر کرده است.

چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه‌ای تلویزیونی با شبکه بی‌بی‌سی در جریان سفرش به برونئی پیش بینی کرد که آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا به زودی به این نتیجه می‌رسند که حمله مرگبار روز چهارشنبه گذشته به غیرنظامیان در حومه دمشق یک حمله شیمیایی توسط دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه بوده است.

وی افزود: فکر می‌کنم که کاملا واضح است که سلا‌ح‌های شیمیایی علیه غیرنظامیان سوری استفاده شده است. معتقدم که آژانس‌های اطلاعاتی به این نتیجه خواهند رسید که مخالفان سوری از سلاح‌های شیمیایی استفاده نکرده‌اند و احتمالا اطلاعات نشان خواهد داد که دولت سوریه مسئول این حمله شیمیایی بوده اما زمان این مساله را نشان خواهد داد.

هاگل ادامه داد: باراک اوباما،‌ رئیس جمهوری آمریکا از پنتاگون خواست تا تمامی گزینه‌های احتمالی را مطرح کند و ما نیز این کار را انجام دادیم. ما آماده شده‌ایم. ما تجهیزات لازم را به منطقه منتقل کرده‌ایم تا هر گزینه‌ای را که اوباما انتخاب کند تحقق بخشیم.

5252

کد خبر 310435

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تیمور لنگ A1 ۰۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    10 29
    ای زنده باد
    • بی نام A1 ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      6 5
      ای خاک بر سر انسان های نادان
    • بی نام A1 ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      7 4
      تیمور پاش لنگ بود یا مغزش؟
  • رضا A1 ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    7 13
    جنگ جهاني سوم : "روسيه ، ايران ، سوريه ، حزب الله ( و شايد چين و غزه ) "در برابر " آمريكا ، انگليس ، اسراييل ( و شايد تركيه و عربستان)" نابود اصلي اين جنگ : " اسراييل و سوريه "
    • بی نام A1 ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      1 2
      خدا بعد جنگ سوم دیگه مهلت نمیده برادر ... توی دو جنگ اول و دوم بیش از 20 میلیون آدم سلاخی شد برای احیای اقتصاد ابرقدرت ها ... این بار آخر خواهد بود ...اتمام حجت با مردمی که از خون هم ارتزاق می کنند!!!
  • بی نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    59 18
    بشار اسد چندسال پیش باید یه انتخابات آزاد برگزار میکرد و از قدرت کناره گیری می کرد تا این همه انسان بی گناه نشن؛نه الان که به زور دیگه باید کنار بره.
    • بی نام A1 ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      23 8
      انتخابات ازاد مثل همون انتخاباتی که هر ساله عربستان و قطر، هم پیمانان قدیمی امریکا برگزار میکنن؟
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    74 1
    هركسي از سلاح شيميايي استفاده كنه خيلي بيرحمه و فرقي با هيتلر ندارد
    • بی نام A1 ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
      8 6
      درسته. ولی کی استفاده کرد واقعا؟ چرا باید اسد خط قرمزی رو که میدونه منجر به حمله امریکا و انگلیس و فرانسه خواهد شد رد کنه؟ چرا بعضی ها حتی یک درصد احتمال نمیدن که نخالفین از سلاح شیمیایی استفاده کرده باشند تا پای امریکا رو به جنگ با اسد باز کنند؟
  • وطن دوست A1 ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
    16 6
    بابا به خدا سوريه بهانه است هدف اصلي فقط ايرانه فقط خدا بايد بهمون رحم كنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین