قلعه نویی:چرا ساموئل؟ جایزه بازی جوانمردانه را بدهید به داور!

برای دومین هفته متوالی در بازی های استقلال ، جایزه بازی جوانمردانه به بازیکنان استقلال رسید اما این بار قبل از رسانه ها و مربیان تیم حریف ، قلعه نویی بود که به این جایزه اعتراض کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ امیر قلعه نویی که در بازی تیمش با ذوب آهن حسابی حرص خورد و به داور بازی هم خیلی اعتراض داشت ، بعد از اینکه دید دارند جایزه بازی جوانمردانه را به ساموئل می دهند به سمت جلال مرادی و دیگر مسئولان برگزاری بازی رفت و با طعنه گفت:« این جایزه را بدهید به داور بازی !»
قلعه نویی در طول بازی به شدت به داور و کمکش اعتراض داشت. داور بازی یک پنالتی مسلم استقلال را نگرفت و قلعه نویی به چند تصمیم دیگر تیم داوری هم اعتراض داشت اما در سوی مقابل ذوب آهنی ها هم اعتقاد داشتند یک پنالتی آنها روی میلاد زنیدپور گرفته نشده است.
4141

کد خبر 312774

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین