تسنیم نوشت:

 وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه هیچ اختلاسی در راه‌آهن گرگان-بجنورد - مشهد روی نداده گفت: بزودی تصمیماتی در رابطه با بازار اجاره مسکن اتخاذ و در رابطه با آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

عباس آخوندی صبح امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون شهرسازی و معماری افزود: باید میزان دخالت دولت مرکزی در شهرسازی را به حداقل برسانیم و فقط در حوزه استراتژی ‌های توسعه‌ای و عدالت سرزمینی حضور داشته باشیم.

وی ادامه داد: این کار یک مبنای نظری دارد که  آنرا به اسم عبور از توسعه دولت‌محور به توسعه شهروند محور نامگذاری کرده‌ام.

وی تصریح کرد: ایرانی‌ها باید معماری مورد نظر خود را انتخاب کنند و لازمه این کار آن است که شهروندان حضور حداکثری در تصمیم‌سازی داشته باشند و پس از این مرحله به دنبال تحقق اهداف توسعه معماری برویم.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که نظر شما در رابطه با فساد مورد نظر وزیر نیرو در رابطه با پروژه راه‌آهن گرگان-بجنورد -مشهد، گفت: اختلاسی در این پروژه روی نداده و بروید از همان کسی که این را گفته سئوال کنید.

آخوندی همچنین از اتخاذ تصمیماتی در رابطه با بازار اجاره‌بها خبر داد و گفت: به‌زودی اطلاع‌رسانی لازم در خصوص بازار اجاره‌بها مسکن انجام می‌شود.

 وزیر نیرو 18 شهریور دوشنبه، اعلام کرد مصوبه دولت قبلی در خصوص راه آهن گرگان-بجنورد- مشهد را به دلیل فساد 12 هزار میلیارد تومانی لغو کرده است.

3131

کد مطلب 313294

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    13 5
    آقاي آخوندي اينجا ديگه سياسي كاري نكنيد لطفا
  • بی نام IR ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    1 0
    لطفا با مردم حرف بزند و صادق باشید تنها در این صورت است که مردم شما را باور خواهند کرد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین