هیچ کس منکر تاثیرات حضور مدیران شایسته در جامعه نیست. اما نباید این حضور مبتنی بر رویکرد های سیاسی باشد.

یکی از موضوعاتی که از 12 سال قبل در ایران بطور جدی تر به آن پرداخته شده است حضور زنان در عرصه های مدیریتی است.نفس این کار خوب است که مدیریت ها فقط به مردان، حتی اگر شایسته نیستند، اختصاص پیدا نکند. اما عکس آن هم خوب نیست. زمانی بود که خانم دکتر وحیددستجردی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی و رای اعتماد گرفت. چه سرو صداهایی که در کشور از این بابت بلند نشد و چه پزهای که داده نشد که آهای مردم دنیا و ایران کجایید، بیایید و ببینید که اولین وزیر زن در دولت حضور یافت و ... این روز ها شنیده می شود که به دلیل برخی گلایه ها و شاید هم فشارها ،مجبوریم تعداد زنان مدیر را افزایش دهیم.

من مخالف حضور زنان در عرصه های مدیریتی نبوده و نیستم. هستند زنان شایسته ای که توان مدیریتی بالا دارند. اما با این نوع نگاه که به خاطرخواباندن سر و صدای زنان و جلب رضایت شان، «شایسته سالاری» را به گونه ای دیگر تعبیرکنیم،درست نیست. این خود نوعی توهین به این قشر سازنده درجامعه است. معتقدم تا زمانی که زنان و مردان شایسته در هر کشوری در عرصه های مدیریتی حضور پیدا نکنندآن کشور مسیر توسعه را طی نخواهد کرد حتی اگر بخواهیم به ظاهر شرایط را به گونه ای دیگر نشان دهیم.

www.mousavichalak.ir

کد خبر 313372

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آسمون A1 ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    3 4
    خود شایسته سالاری درست نیست بلکه جایگاه سالاری مهمه ممکنه زن در برخی جاها ماهر تر باشه ولی جایگاه زن در اونجا درست نباشه مثله میدان جنگ
    • بی نام IR ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
      0 2
      فکر نمیکنی به جای استفاده از کلمه زن از کلمه خانم استفاده کنی بهتره؟؟؟!!!!!!!!
  • بی نام IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    0 2
    جنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیادی خشنی جنس برتر!!!!!!!!!!! :-&