به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در شصت و هشتمین اجلاس سازمان ملل گفت: جهان ما جهانی پر از بیم و امید است. بیم جنگ و اتفاقات جهانی و بیم رویارویی های مرگ بار و نهادینه شدن خشونت نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: امید آحاد مردم در سراسر جهان به آری برای صلح و نه برای جنگ و امید برای ترجیح اعتدال برا افراط است.
روحانی گفت: یک نمونه زنده انتخابات ریاست جمهوری در ایران است و در این انتخابات نشان دادند که ایران لنگرگاه ثبات در دریای بی ثبات منطقه است.
رئیس جمهور گفت: دوران حساس انتقالی کنونی در روابط بین الملل توام با فرصت های کم نظیری است و هر گونه تشخیص نا درست آسیب های تاریخی را در بر دارد.
روحانی افزود: اقدامات زور مدارانه اقتصادی و نظامی برای حفظ و تداوم سلطه و برتری گذاشته با مجموعه ای از قالب های مفهومی همراه شده که ضد صلح و ضد آرمان های بشری می باشند.
وی گفت: قالب دیگر حفظ فرهنگ جنگ سرد و حفظ مای برتر و دیگران دون تر می باشد و قالب دیگر ایجاد ترس و تردید از برآمدن بازیگران نو ظهور است.
روحانی در چنین فضایی هیچ تضمینی وجود ندارد دوران آرامش بین قدرت های بزرگ نیز در دام گفتمان ها و رفتارهای خشن گرفتار نیاید و تاثیر رفتارهای خشن را نباید دست کم گرفت در این میان خشونت راهبردی در منطقه را که تغییر سیاست از بیرون مرزها و تلاشی که برای حدود سیاسی است بسیار خطرناک است.
رئیس جمهور در گفتمان سیاسی یک مرکر متمدن به تصویر در آمده است گفتمان مرکز گرایی شما و حاشیه گرایی جنوب سبب استقرار نوعی نظم تک گویی شده است و ایجاد مرزهای نا درست و بیگانه ستیزی های خشن نتیجه این گفتمان است.
وی گفت: نتیجه گفتمان اسلام هراسانه و شیعه هراسانه و ایران هراسانه تهدیدی جدی علیه ثبات جهانی است.
/29295
نظر شما