فارس نوشت:

اعلام نتایج رسمی انتخابات پارلمان اقلیم کردستان عراق به علت اتهام‌زنی‌های احزاب مختلف در مورد تقلب در انتخابات به تعویق افتاد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، اعلام رسمی انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عرق امروز به علت اختلافات میان گروه‌های مختلف کرد در این اقلیم و اتهامات مطرح شده میان حزب اتحاد میهنی و جنبش تغییر در استان سلیمانیه به هفته آینده موکول شد.
سربست مصطفی رئیس کمیساریای عالی انتخابات عراق با اعلام این خبر به رسانه‌های جمعی تاکید کرد که اعلام نتایج رسمی انتخابات به هفته آینده موکول شده است، وی البته زمان دقیقی برای آن اعلام نکرد.
هندرین محمد رئیس دفتر کمیساریا در اربیل نیز در اظهاراتی مطبوعاتی تاکید کرد که قرار بود سه روز برای شمارش آراء و دقت نظر در صندوق های انتخاباتی زمان اختصاص داده شود، اما به نظر می‌رسد که این زمان کافی نیست، به همین علت کمیساریا تصمیم گرفته تا اعلام نتایج نهایی انتخابات را به تعویق بیندازد.
تعویق اعلام نتایج انتخابات بعد از اتهامات دوطرفه بین اتحادیه میهنی کردستان عراق به ریاست جلال طالبانی و جنبش تغییر منشق شده از آن به ریاست نچیروان مصطفی است که همدیگر را به تقلب در انتخابات متهم می کنند و خواستار بازشماری آراء انتخابات هستند.
نتایج مقدماتی و غیر رسمی اعلام شده از سوی نمایندگی های احزاب مختلف در محل شمارش آراء نشان می دهد که حزب دموکراتیک کردستان به ریاست مسعود بارزانی رئیس اقلیم با کسب حدود 40 درصد از مجموع کرسی‌های پارلمانی که 111 کرسی است، در صدر است و بعد از این حزب، ‌جنبش تغییر در رتبه دوم قرار گرفته است، بعد از این حزب نیز اتحادیه میهنی قرار گرفته که برای اولین بار حدود 17 درصد کرسی‌ها را به خود اختصاص داده است.
23 فهرست سیاسی کردستان عراق برای کسب 111 کرسی پارلمان اقلیم در این انتخابات با هم رقابت کردند، بر اساس قانون پارلمان اقلیم کردستان،‌ سی درصد از کرسی‌های پارلمان به زنان و 5 کرسی به مسیحیان و 5 کرسی به ترکمن‌ها و یک کرسی نیز به ارمنی ها اختصاص می یابد.
5252

کد خبر 314774

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین