تسنیم نوشت:

مرکز اطلاعات بین المللی سازمان پیمان منع جامع آزمایش های هسته ای، روز جمعه، اعلام کرد عراق پیمان ممنوعیت کامل آزمایش های هسته ای را تصویب کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، « لاسینا زربو » مدیر بخش مرکز اطلاعات بین المللی سازمان پیمان منع جامع آزمایش های هسته ای اعلام کرد، عراق پیمان ممنوعیت کامل آزمایش های هسته ای را که از 17 سال پیش به حال تعلیق درآورده بود،‌ تصویب کرد.
زربو افزود:« به عراق برای این گام مهم تبریک می گویم. تعهد عراق به صرف نظر کردن از ویرانگرترین سلاح از طریق ممنوع کردن انفجارهای هسته ای، نشانه ای از صلح قدرتمند است و ما به تحقق منطقه ای عاری از سلاح های هسته ای در خاورمیانه نزدیک می شویم.»
تاکنون 183 کشور جهان این پیمان را که آزمایش های هسته ای با اهداف نظامی و غیر نظامی را ممنوع می کند، امضاء کرده اند. عراق 19 ماه آگوست 2008 این پیمان را امضا کرد و صد و شصت و یکمین کشوری است که این پیمان را تصویب کرده است.
برای اجرایی شدن این پیمان، 44 کشور کلیدی که مجهز به فناوری هسته ای هستند، باید این پیمان را تصویب کنند. 36 کشور تاکنون این پیمان را تصویب کرده اند.
در حال حاضر آمریکا، چین، کره شمالی، مصر ، هند، ‌ایران،‌ اسرائیل و پاکستان کشورهایی هستند پیمان جامع آزمایش های هسته ای را تصویب نکرده اند.
5252

کد خبر 315045

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین