ایران فیلم سینمایی «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی را برای رقابت در بخش فیلم خارجی‌زبان هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته (شنبه 6 مهر) از بین فهرست اولیه فیلم‌های انتخاب شده برای معرفی به اسکار (اینجا)، دو فیلم «دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی و «گذشته» ساخته اصغر فرهادی به عنوان نامزد‌های نهایی معرفی شدند. (اینجا)

امیر اسفندیاری مدیر بخش بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی امروز اعلام کرد که بر اساس رای کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای حضور در اسکار، نماینده امسال ایران فیلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادی است.

«گذشته» ششمین فیلم کارنامه سینمایی اصغر فرهادی است که در فرانسه ساخته شده است. در دوره گذشته جشنواره کن جایزه بهترین بازیگر زن به برنیس‌ بژو بازیگر فرانسوی این فیلم تعلق گرفت.

پیش از این فیلم «جدایی نادر از سیمین» این کارگردان موفق شد برای نخستین بار سینمای ایران را صاحب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی زبان کند.

امیر اسفندیاری اعلام کرد کمیته انتخاب فیلم پس از ورود به بحث در خصوص دو نامزد نهایی، فیلم‌های «در بند» ساخته پرویز شهبازی و «گذشته» ساخته اصغر فرهادی، در یکی از چالشی‌ترین جلسات ادوار اخیر، عاقبت به معرفی «گذشته» به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی رای داد.

مهلت ارسال فیلم‌های خارجی‌زبان به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اول اکتبر (۹ مهر) به پایان می‌رسد و اسامی پنج نامزد نهایی بخش اسکار فیلم خارجی‌زبان پنجشنبه ۱۶ ژانویه ۲۰۱۴ (۲۶ دی) همراه نامزدان دیگر بخش‌ها اعلام خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، اعضاء کمیته با تاکید بر ارزش‌های غیر قابل انکار دو فیلم، با توجه به مباحثات به عمل آمده در جمیع جهات، از اهمیت موضوع زبان و فرهنگ ایرانی و صنعت کنونی سینمای ایران تا برخورداری از بیشترین احتمال موفقیت و توجه به راهبردهای آینده سینمای ایران در تاثیرگذاری مستقیم بر جریان تولید در سایر کشور‌ها، با مطالعه دقیق تاریخچه و مقررات جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی زبان، در ‌‌نهایت به انتخاب فیلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادی رای دادند و توافق کردند گزارشی از بحث‌های به عمل آمده در جلسات کمیته به قلم یکی از پایه گذاران سینمای نوین ایران، هنرمند بزرگوار، استاد مسعود کیمیایی، تنظیم گردد.

متن این گزارش به شرح زیر است:

«وجدان، رَحِم داوری است

امر قضاوت بر موج‌های سهمگین است. این زمانی بسیار حساس، سرنوشت می‌سازد که هنرمندی به داوری یک اثر هنری بنشیند و دلیل بیاورد. داوری در وجدان رشد می‌کند. و سرنوشتی که با خطا بر یک اثر محتوم شود در عمر هنرمند قضاوت شده و قضاوت کرده به تاثیری رنج ساز می‌رسد که قابل بخشش نیست.

داورانی انتخاب می‌شوند تا از میان حدود پنجاه فیلم یک فیلم را انتخاب کنند تا معرفی به آکادمی اسکار شود. داوران به جمع نشسته همه آگاه بر هنر خود هستند و جای آن‌ها در جامعه امن است.

اعتبار اسکار از سینمای پر بحث و ریشه دار آمریکا می‌آید. سینمای آمریکا تفکری به سینمای جهان دارد که انکار ندارد. اما در گرامر یک فیلم بدون شک سینمای آمریکا موثر اول بوده است.

هنوز سلسله فیلم‌های نوآر، وسترن، حتی موزیکال گرامرهای از تجربه آمده را در مدارس هنر تدریس می‌کنند. این تربیت هنوز در داوری‌های اسکار مشهود است.

سینما، ادبیات و خصوصا شعر در آسیا، اروپا و در سال‌های اخیر در آفریقا و آشکارا سینما و ادبیات در آمریکای جنوبی مستقل بوده است. آیا باید اثری انتخاب شود که در داربست تفکر یک جشنواره اندازه گیری شود یا آن همه رعایت هنرمندانه نیست. اثری که رعایت نمی‌کند مستقل است و استقلال هنرمند به معنای برآمده از جامعه‌ای آزاد است.

داوران این دوره همه از هنرمندان مستقل و یا تلاشگر برای رسیدن به استقلال هستند.

موضوع اول توان سخندانی داور است که می‌تواند عقایدش را در هنردانی بگوید. و اگر چنین نشود دلایل نگفته، قضاوت را تخریب می‌کند.

توجه داور به مقوله بسیار مهم «حقیقت سازی» باشد که حقیقت‌های دست ساز فرازهای یک اثر را نسازد، هیچ تخیلی تولید نشود، صحت مفهوم سازی، دانستن به کاربرد هنری فنون که ختم به دانستن تکنیک است، ربط داده‌ها.... پیدایش این همانی‌ها و یا تمثیل سازی با وجدان داوری به گفتگو‌ها بیاید.

ربط‌ها و پیدایی ناشناخته‌ها به شناخته‌های معلوم همراه با دانستگی باشد.

باید دست فیلمی را داوران بگیرند و از این بزرگراه پر خطر رد کنند. اسفناک که در آن سوی بزرگراه اشتباه کرده باشی. داوران در این صبح فقط عقاید پاکیزه خودشان را سخن بانی کردند و به پای عقاید شریف خودشان دلایل آزاد خودشان را رای کردند.

با احترام به تمام فیلم‌ها دوازده فیلم ماند و از میان این مانده دو فیلم در کنار هم، هم قد و هم اعتبار ماندند. باشد که عقیدۀ تندرست با مهر بیاید که مهر با وجدانِ هنرمند است حتی اگر درباره بی‌مهری قضاوت کند. فیلم «گذشته» اثر آقای اصغر فرهادی و فیلم «در بند» اثر آقای پرویز شهبازی.

 «در بند» داوران را به بند کرد و در بند فیلم «گذشته» شد. در هم شدند. پر از اعتبار، پر از سینما و پر از تعهد، ابزار و کلمات قدیمی‌اند. باید از آن‌ها معنای تازه‌ای ساخته شود. هر دو سینمای قصه گو که پیدایش اسطوره و حماسه از قصه گویی آغاز می‌شود.

 «در بند» با موضوعی ایرانی، با پرداختی از سینمای متداول مستقل، آمده از سینمای معترض و فیلم «گذشته»، صاحب یک سینمای متاثر از گرامر سینمایی جهان، پر از دانایی‌های یک فیلمبردار، بازی بازیگران و چرخیدن در یک خانه کوچک، بدون گم کردگی و خلاف راه.

از فیلم «در بند» چیزی کسر نشد، در بلندی ایستاد و فیلم «گذشته» با یک عقیده پیش بینی شده روبرو شد که به قضاوت‌های سینمای آمریکا، خصوصا شناخت شیوه کارگردانی آقای اصغر فرهادی آشنا‌تر است.
داوری در دو شکل خود قضاوت می‌شود: واقعی - عینی و ارزشی.
گمان‌ها راه‌های زیادی را درباره شناخت پیشنهاد می‌کنند، اما هیچگاه نمی‌توان از راه گمان به شناخت و از این شناخت به حقیقت ناپیدای قضاوت در هنر‌ها رسید.
با اطمینان می‌گویم در این قضاوت‌ها، به وقت پایان، اشکی پنهان با ماست. نکند بادی آشنا و بر حق به بادبان دیگری بوزد؟
فیلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادی انتخاب شد.»

فاطمه معتمد‌آریا، مسعود کیمیایی، بهروز افخمی، کمال تبریزی، حسن حسندوست، مسعود رایگان، علیرضا زرین‌دست، حسین معززی‌نیا و امیر اسفندیاری کمیته انتخاب نماینده سینمای ایران برای حضور در هشتاد و ششمین دوره جوایز اسکار بودند.
فیلم سینمایی «گذشته» اولین بار در دنیا ماه مه پیش در بخش مسابقه اصلی جشنواره کن روی پرده رفت و برنده جایزه بهترین بازیگر زن برای بره‌نیس بژو شد. طاهر رحیم و علی مصفا دیگر بازیگران اصلی این فیلم هستند.
داستان درباره مردی ایرانی به نام احمد (مصفا) است که چهار سال پس از جدایی از همسر فرانسوی‌اش (بژو) به در خواست او راهی پاریس می‌شود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی لوسی دختر همسر سابقش می‌شود. تلاش او برای کمک به لوسی پرده از رازی در گذشته بر می‌دارد.

هشتاد و ششمین دوره جوایز آکادمی یکشنبه دوم مارس (بامداد دوشنبه ۱۲ اسفند به وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در هالیوود‌اند هایلند در لس‌آنجلس برگزار می‌شود.

5757

کد خبر 315281

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 72
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عرشیا A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    بهترین انتخاب ممکن . فرهادی جان موفق باشی .
    • مهدی US ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      فیلمنامه + کارگردانی : 99 درصد فیلمسازی! تازه فیلمبردار و یکی از بازیگرای اصلی و چند تا بازیگر فرعی هم ایرانی اند! چطور بعضی میگن فیلم ایرانی نیست؟
    • بی نام IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      من این فیلم رو ندیدم ولی اگه سیاه نمایی علیه ایران کرده باشه اسکار میگیره مثل ارگو و جدایی نادر چه خوب میشه اسکار چون میفهمم که فیلم خوبیه
    • بی نام A1 ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      12 58
      زبان فیلم ؟
    • بی نام A1 ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      11 83
      خب درسته باید فیلمی رو بفرستیم اسکار که اونا حرف این فیلم رو بفهمند..ولی از نظر من این فیلم با فروشی که داشته نشون داده که مصرف داخلی نداشته و بیشتر همون مصرف خارجی داره..ولی اگه اسکار بگیره اسکارش کاملا ایرانی نیست!بدیشم همینه
    • وحید A1 ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      35 10
      تعجب میکنم که بعضی ها بدون این که فیلم رو دیده یاشن علیه این انتخاب موضع می گیرند. این فیلم با وجود اینکه به زبان فرانسویست و در پاریس فیلمبرداری شده اما به هیچ وجه با فضای فرهنگی ایران در تضاد نیست. به جرات میتونم بگم که این فیلم یک اثر کاملا ایرانی با سناریویی جهانی است که بخت بسیار بالایی برای به دست آوردن اسکار دارد.
    • ندا و آرمین 23 IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      26 8
      استاد فرهادی و فیلم تاثیرگذارش از همین حالا جز پنج نامزد نهایی ست .. کسب اعتبار و افتخار برای نام ایران با اثرهای ایشان عجین است
  • مهربان توسی A1 ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    69 8
    موافقم
  • بی نام A1 ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    فیلم فرانسوی نماینده ایران در اسکار؟
    • بی نام EU ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      71 6
      فرهادی توی یه مصاحبه گفته بود اگه این فیلم بره برای اسکار به عنوان نماینده ی ایران میره. فک کنم مصاحبه با بهار بود.
    • م.ک EU ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      50 5
      این فیلم فرانسوی نیست. فیلمی که داره فرهنگ مارو در برابر فرهنگ و نظام خانواده فرانسوی به رخ می کشه و متعادل ترین کاراکتر داستان رو یه ایرانی نشون می ده و به علاوه کاگردانی و فیلمبرداری و نویسندگی اش هم به عهده ایرانی ها بوده، خوب یه فیلم ایرانیه.
    • احسان IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      28 3
      فیلم نماینده بریتانیا هم به زبان فیلیپینیه (فیلم متروی مانیل) کارگردانش انگلیسیه .
    • رضا A1 ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      5 30
      اون فیلم نماینده بریتانیا محصول بریتانیاست.ولی گذشته محصول فرانسست.چرا نمی خواین قبول کنید این فیلم با پول فرانسه ساخته شده و انقدر هم بی ارزش بود که خود فرانسوی ها نفرستادنش وگرنه اگه ارزشش رو داشت اونها نمی ذاشتن نوبت به ما برسه
    • سیامک A1 ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      14 3
      سال قبل هم فیلم میشل هانکرو در حالی که در فرانسه ساخته شده بود فرانسه نفرستاد واسه اسکار و اتریش (کشور سازنده فیلم) واسه اسکار معرفیش کرد. قابل توجه آقایی بنام رضا!!!
    • احسان IR ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      10 2
      بودجه فیلم توسط بخش پدیده های نوظهور جشنواره فیلم کن 2011 تامین شده و به نوعی فیلم مستقل محسوب می شود، در ضمن شرکت های فیلم سازی فرانسوی همگی خصوصی هستند نه دولتی. اگه فیلم بی ارزشی بود جایزه هیات داوران کن رو نمی گرفت. دلیل عدم معرفی از سوی فرانسه بعنوان نامزد هم اینه که عامل اصلی ساخت فیلم (کارگردان) فرانسوی نیست.
    • رضا A1 ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      3 18
      آقای احسان ما هم نباید می فرستادیم چون فیلم مال فرانسست.تو رو خدا نگید فرانسوی این پول رو فی سبیل الله به فرهادی دادن که واقعا خنده داره.برای سینمای ایران متاسفم که دو ساله که توی اسکار نماینده نداره.مگه ما یتیم خونه وا کردیم که فیلمی که فرانسوی ها بهش محل ننداختن رو ما بفرستیم اسکار
    • رضا A1 ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      2 9
      راستی اینم یادم رفت بگم اون جایزه فقط یه بخش کوچیکی از هزینه های اون فیلمه.هیچ جشنواره ای همچین پولی نمیده.
    • بهزاد A1 ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      12 2
      آقای رضا خان!!!! لطفا در مورد مسایلی که اطلاعی در موردش نداری اظهار نظر نکن. ممنون.
    • بی نام EU ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      7 0
      پاسخ به آقای رضا : از نظر شما فیلم هری پاتر مال کجاست؟ فیلم ارباب حلقه ها چی؟ اگه فرانسه این فیلم رو برای اسکار نفرستاده برای اینه که این فیلم داره جامعه فرانسه رو سیاه نشون می ده. مردم فرانسه هم به این فیلم اعتراض داشتن چون داشت نظام حقیقی خانواده رو در فرانسه نشون می داد. می دونستید نویسنده، کارگردان و تقریبا بیشتر عوامل فیلم هری پاتر آمریکایی هستن؟ ولی آیا چون فیلم در انگلستان و با هنرپیشه های انگلیسی ساخته شده مال انگلیسه؟ حتی تهیه کننده این فیلم هم انگلیسیه. ولی فیلم محصول آمریکا محسوب می شه.
    • رضا IR ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      2 3
      بهزاد جان تو که اطلاع داری بگو چی شده.همینجور یه چیزی پروندی دیگه
    • رضا IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      1 3
      آقا یا خانم بی نام:من فقط یه چیز می دونم اونم اینه که سرمایه گذار این فیلم فرانسویه و ملیت فیلم با سرمایه گذارش مشخص میشه نه با عواملش.اون قیاس هری پاتر هم هیچ ربطی به این موضوع نداره.این اسکار غیر انگیلسی زبان اون انگلیسی زیانه و اصلا این مشکلات رو نداره
  • محمد A1 ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    59 9
    باسلام وخسته نباشیدانتخاب خوبی بودومن اله توفیق
  • بی نام IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    53 9
    چه خوب شد خوشمون شد اسکار مال خودمون شد. البته ایشالله
  • بی نام A1 ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    55 8
    تبریک به اصغر سینمای ایران انشاالله که اسکار دوم هم به این فیلم تعلق می گیرد
  • بی نام IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    41 6
    فیلم خوب و مفهومی هست
  • شهروند A1 ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    45 7
    با توضیحاتی که داده شده، روند انتخاب فیلم گذشته منطقی به نظر میرسد. برای موفقیت این فیلم و همینطور آقای فرهادی و دست اندر کاران این انتخاب بهترین آرزوها را دارم.
    • مهاجر A1 ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      5 1
      متأسفم هرچند كارهاي اقاي فرهاني قابل تحسين است ولي دليل نمشيه براي گرفتن أسكار هر فهنگي رو وارد كرد اين فيلم ربطي به ايران مداره فقط كارگردانش ايران يه واز يك بازيكر خوب إيراني استفاده شده من اين فيلم را در كانادا ديدم و دوست ندارم بكم به فرهنگ وجامعه من تعلق داره
  • بی نام IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    31 5
    متن نوشته شده بسیار زیبا بود...انگاری یه فیلم میدیدی از کیمیایی...ممنون.
  • رضا A1 ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    77 4
    آخه بدون لابی گری شمقدری چه فرقی میکنه؟!
  • بی نام A1 ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    34 6
    ایشالله موفق بشه مثل همیشه
  • بی نام IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    من موندم مردم از چی فیلم های این خوششون میاد
    • موافق A1 ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      83 11
      شما زیاد خودتو درگیر مقوله هایی که نمی فهمی نکن!
    • بی نام A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      70 8
      به موندنت ادامه بده
    • محمد جمالی IR ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      21 5
      بار اول که جدایی نادر از سیمین رو تو سینما دیدم همونجا گفتم این فیلم فوق العاده بود . هر چند فکرش رو نمیکردم اسکار بگیره ولی الکی و با لابی اسکار نگرفته . مطمئن باشین .
    • رضا A1 ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      8 19
      یک فیلم کسالت بار و کش اومده.احتمالا از ایناش خوششون اومده
  • محمد A1 ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    14 11
    چرا برای گلدن گلوب نفرستادنش !؟
  • بی نام A1 ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    22 3
    ممنون از هئیت داوران عزیز که بهترین انتخاب رو کردن با اینکه بسیار مشکل بود واقعا حیف که باید بین فیلم دربند و گذشته یکی انتخاب میشد، هر دو از اثرگذارترین آثار دهه های اخیر سینمای ایران هستن. ای کاش میشد دو فیلم ارسال کرد تا اثر با ارزش آقای شهبازی عزیز هم در اسکار حضور داشت
  • محمد A1 ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    11 83
    اين همه كارگردان در ايران داريم نتونستند يه فيلم بدن اسكار كه ما فيلمي كه ربطي به كشور ما رو نداره و در فرانسه ساخته شده بفرستيم اسكار. روحاني مچكريم
    • بی نام US ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      10 5
      اون فيلم ها موقع رياست جمهورى احمدى نژاد ساخته شده اند.
    • بی نام IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      3 1
      ولی در زمان روحانی میره اسکار پس روحانی مچکرم
    • رضا A1 ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      6 14
      آره دیگه فیلمی که خود فرانسوی ها نمی خواستن بفرستن اسکار رو انداختن به ما.
  • حسام + 10 A1 ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    59 4
    ای بابا. امسال که شمقدری هم نیست. پس کی‌ باید با اسکار لابی کنه تا فرهادی برنده بشه؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    15 11
    قطعا اسکار نمیگیره. هم از این بابت که یه بار گرفته و درتاریخ اسکارهای خارجی سابقه نداشته فیلسمازی دوبار این جایزه رو بگیره و هم اینکه وجدانا از "جدایی" این فیلم ضعیف تره.. ولی واقعیت اینکه خوشبختانه یا متاسفانه این فیلم بهترین فیلم تولید امسالی سینمای ماست.
    • فربد A1 ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      14 3
      این که شما اطلاعی از تاریخ اسکار فیلمهای خارجی خبر نداری دلیل نمیشه فرهادی دو بار جایزه اسکار نگیره. بارها اتفاق افتاده که یک کشور بارها و حتی دفعات متوالی جایزه اسکار رو برنده بشه (مث سینمای ایتالیا و سوئد و فرانسه و...) و حتی برگمان و فللینی دوبار پشت سر هم این موفقیت رو کسب کردن.
  • محمد حسین A1 ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    8 44
    ببخشیدا . هنوز از کف زدن ی سری زد ایران ذوق زده میشید؟ هنوز مشت اسکار برای ما باز نشده؟ تر خدا منطقی باشیم و بدون هیچ تعصبی . قسم خوردما! اسکار پارسال فیلم اولش چی بود؟ اسکار پارسالو کی گرفت ؟ آرگو! یک فیلم زده ایرانی . یک فیلم دروغ. وبه گفته کارگردانای آمریکایی از نظر فنی هم بسیار ضعیف .
    • فربد A1 ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      11 5
      بابا این اسکار فیلمای خارجیه، چرا با آرگو مقایسه ش می کنین که مربوط به اسکار خود آمریکایی هاس؟
  • محمد A1 ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    7 105
    فرهادی اگر بزرگ بود ، اگر مرد بود ، اگر غیرت داشت به خاطر یک عنوان و مقام از حضور در اسکار باید انصراف میداد. اسکار ماهیت و هدف خودشو نشون داده. آرگو یک فیلم زد ایرانی و دوروغ و از نظر فنی ضعیف ، به گفته کارگردانای آمریکایی. بزرگ اون ورزشکاریه که بعد از 4 سال عرق ریختن در ورزش و کسب المپیک ،وقتی تو قرعه کشی حریفش یک اسرائیلی میشه ، سرشو بالا میگیره و میگه اصلا پامو تو رینگ نمیزارم ، و از مسابقات کلا حذف میشه .چهار سال تلاششو به خاطر عزت خوش کشورش و اسلام و حمایتش از کودکان فلسطین کنار میگذاره .قضاوت با خودتون .
    • بی نام IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      42 6
      عزیز دلم،اون ورزشکار مجبوره که از مسابقه انصراف بده و گرنه .......
    • بی نام A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      30 3
      فک نکنم مسابقه ندادن نشان عزت و افتخار برا کشور باشه هیشکی به شما نمیگه که هدر دادن چند سال از عمرتون باعث افتخاره !
    • بی نام A1 ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      26 2
      شما با خودتم مشکل داری :| اولا آرگو به حریف اسرائیلی چه ربطی داره /:) دوما اگه قرار باشه همه در سطح جهان این تفکر رو داشته باشن که نه تنها این عرصه . بلکه کلا همچی بهم میریزه . رفتار خاله زنکی رو بزاریم کنار . اگه مردیم بریم تو میدون حقمونو بگیریم . اگه حقمون رو هم ندادن مطمئن باشید حقمون ضایع نمیشه . با توجه به صحبتی که راجع به گفته های کارگردان های مشهور دنیا کردین .
    • بی نام A1 ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      26 5
      "زد" ایرانی؟!!!
    • بی نام IR ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      26 3
      خوب چه فایده ، باید بره تو رینگ با هاش بجنگه و شکستش بده. نه اینکه به نفع اون کنار بره،
    • امید A1 ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      30 4
      اگه اون ورزشکاری که 4 سال زحمت کشیده, 10 دیقه دیگه هم زحمت بکشه و اسراییلیه رو ناک اوت کنه بیشتر میچسبه یا این که خیلی راحت حکم صعودشو امضا کنه. الان اسراییلیا آرزوشونه به ایرانیا بخورن و مفتکی برن بالا. یکی از بهترین خاطرات ورزشی مردم وا حذف آمریکا و رفتن به جام جهنیه. اگه ایران انصراف میداد چی نصیبش میشد؟ اما اصغر فرهادی هم اگه اسکار رو بگیره که ایشالله میگیره, اسم ایران و آداب و رسوم ایرانی رو به همه معرفی کرده. یه لحظه فکر کن انصراف بده, چیزی از اسکار کم میشه؟
    • ايمان A1 ۱۶:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
      14 3
      دوست من اون ورزشكار هم نمي گه بخاطر مخالفت با اسرائيل مسابقه ندادم و گرنه كل ورزش ايران تودردسر مي افته يه بهانه اي مي ياره مثل مريضي ضرب ديدگي و مانند اينها .... به نظر من كه كار فرهادي با تمام احترام به آن ورزشكاران بسيار بزرگتر و براي ايران مفيدتره قضاوت با خودتان.
  • مجید IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    9 21
    فیلم دربند خیلی از فیلم اقای فرهادی بهتر بود، با توجه به اینکه اقای فرهادی کارگردان قابل و بزرگی هست هیچ شکی نیست، ولی فیلمش به مراتب ضعیف تر از دو فیلم قبلی به خصوص جدایی نادر از سیمین است، جناب استاد شهبازی به مراتب فیلمش از گذشته بهتر و مناسب تر بوده.
  • بی نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    5 27
    مشت سینمای ایران خالی شده.
  • علی A1 ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    21 4
    درود بر مرد سینمای ایران اصغر فرهادی
  • محمد جمالی IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    23 3
    به امید دومین اسکار .
  • بی نام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    7 4
    صرف اینکه فرهادی یک بار اسکار برد نمیشه امیدوار بود البته که فرهادی کاگردان موفقی است ولی یادمون باشه که ما فیلم خوبی مثل یه حبه قند رو برای فرستادن به اسکار از دست دادیم و نشتیم و تنها به فیلم های تلخ اجتماعی می پردازیم یه حبه قند برای ما یک فرصت بود
  • ارادتمند A1 ۱۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    4 15
    وای بر ما که خیال میکنیم هرچه برای جهانیان و به هر قیمتی مطرح بشویم سعادت است.نخیر آقاجان سعادت در اطاعت است و اطاعت در دستورات قرآنی و ائمه میباشد
  • شراره IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    7 4
    بچه ها خدایی چرا نمیذارن فیلمای باحال ما بره برای اسکار مثل فیتیله ها عمو پورنگ یا طنزای عطاران
  • بی نام IR ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    7 14
    خجالت‌آور است فیلمی را به اسکار معرفی می‌کنیم که تولید کمپانی‌های خارجی است
  • بی نام IR ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    5 13
    چرا فیلمی غیرایرانی و نه‌چندان قوی را به اسکار فرستادیم؟
  • رضا A1 ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    9 25
    واقعا انتخاب شرم آوریه که فیلمی که هیچ ربطی به سینمای ایران داره از طرف ایران بره اسکار.متاسفم.فیلم دربند از هر نظر فیلم بهتریه.
    • بی نام IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      1 2
      حتما دربند بهتره... اصلا شك نكن، كلا شعور سازندگان اين دو تا فيلم رو مقايسه كني مي فهمي چي به چيه، چرا پرت حرف مي زنيد آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    4 1
    از شمقدری میخواییم دوباره ارایزنی کنن تا جایزه رو بدن به ما. دمت گرم شمقدری
  • محمد حسین A1 ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    2 8
    سلام. من محمد حسینم . همونی که نظرش 82 تا نمره منفی گرفته که نوعی رکورد و افتخاریست برای بنده. بحث جالبی شده. دوستان وقتی ی مبارز نمیره تو میدون مین به منعنی اینه که اصلا برای طرف شانیت و حقوقی قاعل نیست. ما اسرائیلو اصلا قبول نداریم . ما میگیم اصلا کشوری به نام اسرائیل وجود نداره . رژیم سهیونستی وجود داره. تر خدا غیر منطقی میگم ؟ وقتی ورزشکار نمیره یعنی من تورو قبول ندارم. وقتی اسکار میگه من کشورتو چهرشو سیاه میکنم )آرگو) تو هم با عزت بگو اصلا من تورو دیگه قبول ندارم . چون هنر مد نظرت نیست و سیاست مد نظرته. ممنون میشم تایید بشه
  • بی نام IR ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    4 7
    همه فیلم های آقای فرهادی یه کلاس خاص خودش رو دارن، اما اگه به من بگن به ترتیب بگو از کدوم خوشت اومد؟ میگم گذشته ، جدایی ، درباره الی.......و البته گذشته با فاصله بسیار بیشتر از اون دوتای دیگه، بنظرم عالی بود و از این انتخاب خوشحالم
  • بی نام A1 ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    7 1
    دست بعضیا بود رسوایی را میفرستادن.....
    • رضا IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
      1 3
      رسوایی از گذشته بهتر بود.حداقل ایرانیه
  • شیرین A1 ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    3 1
    از این انتخاب خیلی خوشحالم.می دونم که افرادی هستند که مثل دوسال پیش میخوان به شدت فرهادی رو بکوبن.آقای فرهادی به این افراد توجهی نکن.امیدوارم موفق باشی و اسکار دیگری رو حالا در هربخشی که نامزد شدی،برای ایران به ارمغان بگیری.دوستت داریم...
  • بی نام IR ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    0 0
    بازم مثل همیشه.فرهادی برنده میشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین