به گزارش خبر آنلاین این روزنامه عربی می نویسد: آمریکایی ها بعد از شکست گفتگوها در قانع کردن ایرانیها برای توقف غنی سازی اورانیوم و تحویل اورانیومهای موجود در این کشور به روسیه و فرانسه به منظور دریافت اورانیوم عالی، حالا آنان درباره نحوه ورود به پرونده هسته ای ایران سردرگم هستند.این درحالی است احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران با اعتماد به نفس بالایی به مقابله و رویارویی با آمریکا میپردازد
این روزنامه می افزاید:ایران با پرتاب موشک سجیل که 2 هزار کیلومتر برد دارد، پیامی به دولت آمریکا، باراک اوباما، رئیسجمهور این کشور و اسرائیل داشت و آن این بود که در صورت حمله نظامی به ایران، مسئولان این کشور دست به سینه نخواهند نشست و این کشور قدرت دارد تا تاسیسات هسته ای دیمونا را در صحرای نقب نشانه برود.
گزارش نویس این روزنامه خاطر نشان می کند:ایران هم اکنون 6 هزار واحد سانترفیوژ برای غنی سازی اورانیوم دارد که در آینده نزدیک تعداد آن به دو برابر افرایش خواهد یافت، بدین ترتیب کار غنی سازی اورانیوم در دو سال آینده آغاز خواهد شد. این امر قابل توجه است .
القدس العربی دربخش دیگری از گزارش خود با اشاره به 6 سال اشغال عراق می نویسد:در حال حاضر که 6 سال از اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی میگذرد، این کشور در وضعیت استثنایی به سر میبرد. عراقی ها نمیدانند که چه زمانی امنیت به کشورشان باز می گردد .اخیراً انفجارهایی در عراق رخ داد که برخی از منافع دولت را در پایتخت این کشور نشانه گرفت . این امر اشاره به این دارد که احتمال افزایش اینگونه اتفاقات تا برگزاری انتخابات در ماه مارس (اسفند ماه)آینده وجود دارد.
این روزنامه می افزاید:بدون تردید در وضعیت دشوار و مشقتبار کنونی که شاهد وقوع اتفاقات خشونتآمیز، تروریستی و درگیریهای شدید میان احزاب و گروههای سیاسی حاضر در صحنه هستیم به نظر میرسد که تبلیغات انتخاباتی با خونریزی همراه باشد چون برخی از گروهها تمایل دارند دست به سلاح ببرند و خودروها را بر علیه رقیبانشان منفجر کنند.
القدس العربی در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به شایعاتی درباره نفوذ نیروهای ایرانی در مرزهای عراق و تصاحب چاه نفتی فکه مدعی شده:این اقدام ناگهانی ایران در این برهه از زمان آن برای آن است که دولت مالکی را به نفع مجلس اعلای اسلامی که از نظر سیاسی با او قرابت سیاسی دارد، تضعیف کند و جبهه جدیدی را در رابطه با چاههای نفتی و مرزها باز کند.
گزارش نویس القدس العربی در ادامه سناریو سازی خود می نویسد:دولت ایران احساس کرده که آمریکا و همپیمانان غربی اش از آغاز سال جدید میلادی، به محاصره اقتصادی خفهکنندهای بر ضد این کشور دست خواهد زد. به همین دلیل با این کار تلاش میکند تا نیروهای آمریکایی در عراق را تحریک کرده به این امید که آمریکاییها در این مسئله دخالت کنند و با ایرانی ها مقابله کنند. چه بسا این گام ایران برای دستیابی هر دو هدف فوق باشد، یعنی تضعیف حکومت مالکی به نفع مجلس اعلای اسلامی و تحریک نیروهای آمریکایی برای رویارویی نظامی محدودی در این برهه از زمان که رهبرانشان قصد ندارند اقدام نظامی انجام دهند.
نظر شما