حسن زیاری سرپرست فعلی دانشگاه پیام‌نور که برای تصدی ریاست این دانشگاه معرفی شده بود، از سوی شورایعالی انقلاب فرهنگی برای احراز این سمت تأئید نشد.

به گزارش فارس :

در جلسه گذشته شورایعالی انقلاب فرهنگی موضوع بررسی صلاحیت سرپرست دانشگاه پیام نور برای تصدی ریاست این دانشگاه در دستور کار قرار گرفت اما در نهایت پس از بحث و بررسی‌های لازم، زیاری نتوانست نظر موافق اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی را کسب کند.

حسن زیاری مدتی پیش از سوی کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه پیام‌نور معرفی شده که ریاست وی باید در شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز تایید می‌شد.

بنابراین گزارش، روند معرفی روسای دانشگاه‌های کشور به این شکل است که بعد از معرفی رئیس دانشگاه از سوی وزیر علوم، شورایعالی انقلاب فرهنگی صلاحیت فرد موردنظر را بررسی کرده و در صورت تاییدصلاحیت به عنوان رئیس دانشگاه معرفی خواهد شد.

 

 

کد خبر 31546

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    0 0
    خدا پدر شون بیاومرزه باز

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین