به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله ساعت 09:54:56 صبح امروز چهارشنبه 10 مهر 1392 در موقعیت و مرکز ۲۸.۵۶ شمالی و ۵۱.۵۴ شرقی و عمق ۲۸ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.
این زمین لرزه در فاصله 18 کیلومتری خورموج بوشهر، 25 کیلومتری کاکی بوشهر، 29 کیلومتری شنبه بوشهر و 792 کیلومتری تهران رخ داده است.
سید علی هاشمی، فرماندار شهرستان دشتی به مهر گفت: تاکنون هیچ گزارشی از خسارات زلزله 4.4 ریشتری خورموج به ما نرسیده است و ما نیز بررسیهای خود را برای کسب اطلاع از وضعیت این زمین لرزه انجام دادهایم که خوشبختانه خساراتی از این زمینلرزه دریافت نکردهایم.
محمدی، دهیار روستای لاور شرقی که در مرکز این زمین لرزه قرار گرفته بود نیز به مهر گفت: این زمینلرزه خسارتی در پی نداشته است.
47282
نظر شما