تسنیم نوشت:

امام جمعه مشهد مقدس گفت: امام خمینی (ره) همواره برائت از مشرکان را به عنوان یک اصل مطرح می‌کرد و قطعا با چنین نگرشی نمی‌توان امام راحل را موافق حذف شعار "مرگ بر آمریکا" تلقی کرد.


 آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور که اظهار کرده بود نیروی انتظامی باید به عنوان آخرین حلقه مقابله با بی‌حجابی وارد شود، تصریح کرد: این گفته تا حد زیادی صحیح است زیرا مقابله با بی‌حجابی نیازمند یک جریان مردمی و فرهنگی است و مردم باید صورت مستقیم وارد عرصه نهی از منکر شوند و با بی‌حجابی مقابله کنند.
آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: اما آنجا که نیرویی بخواهد بر فسق خود تاکید کند نیروی انتظامی باید به عنوان یکی از ارکان اقتدار نظام وارد عمل شود و با این مسئله برخورد کند.
امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به ایام برگزاری مراسم حج خطاب به زائران حرم مطهر رضوی گفت: باید خداوند را شاکر باشید که در حالی که عده‌ای از هموطنان شما در سرزمین خدا حضور دارند شما نیز امروز به زیارت امامی آمده‌اید که ثواب زیارتش از ثواب 1000 حج نیز بیشتر بوده و با آن برابری می‌کند.
آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی مسئله حج ابراهیمی است و در این زمینه ابتکار حضرت امام (ره) بسیار اثرگذار بود زیرا جریان حج را از حالت جمود خارج و آن را به جریانی پویا و اثرگذار تبدیل کرد.
وی با اشاره به سیره حضرت امام خمینی (ره) در زمینه مراسم حج اظهار کرد: امام خمینی (ره) همواره برائت از مشرکان را به عنوان یکی از اصولی اساسی حج در نظر می‌گرفتند و امروز مایه تاسف است که برخی از انقلاب و انقلابی بودن خسته شده‌اند و به امام این نسبت را می‌دهند که موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بوده‌اند که این مسئله قطعا با سیره امام خمینی (ره) سازگار نیست.
امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به اینکه اعتقاد کاملی نسبت به رئیس‌جمهور و دولت جدید دارد وجود دارد، تصریح کرد: ما به رئیس‌جمهور و هیئت وی اعتقاد و ایمان کامل داریم چراکه آنها در بستر همین انقلاب و آموزه‌های آن رشد کرده‌اند.
آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: اگر امروز دولت جدید مصلحت را در این می‌بیند که یک سلسله از مشکلات را از طریق ظرفیت‌های دیپلماسی حل کند باید عنوان کرد که رهبر معظم انقلاب نیز با این مسئله مخالف نیستند، البته اگر دولت در این مسیر نیز موفق نشود به معنای این نبوده که آنها مورد اعتماد نظام نیستند.
ماهیت آمریکا تغییرناپذیر است
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سابقه 60 ساله حضور آمریکا در ایران، عنوان کرد: اساس ورود آمریکا به ایران با خیانت و جنایت آغاز شد.
وی با اشاره به عملکرد دولت اصلاحات در مورد رابطه با آمریکا اظهار کرد: در سال 81 دولت اصلاحات زمینه ورود آمریکا به افغانستان را فراهم کرد و وزیر امور خارجه امروز نیز کاملا در جریان این اتفاقات است، البته بهانه آمریکایی‌ها برای حضور در افغانستان سرکوب طالبان و القاعده بود، درحالی که بلافاصله دیدیم که از سوی رئیس‌جمهور وقت آمریکا یعنی جرج‌بوش ایران به عنوان محور شرارت معرفی شد، همچنین در سال 82 نامه‌ای از طرف دولت اصلاحات برای حل برخی از مسائل تحویل آمریکایی‌ها شد اما آنها نه تنها به این نامه توجهی نکردند بلکه تحریم‌ها را علیه ایران افزایش دادند.
آیت الله علم‌الهدی با اشاره به اتفاقات دولت دهم نیز تصریح کرد: در سال 89 رئیس‌جمهور آمریکا نامه‌ای به رئیس‌جمهور برزیل و نخست‌وزیر ترکیه داد تا آن را به ایران تحویل دهند و در این نامه قید شده بود که ایرانی‌ها می‌توانند در مقابل تحویل اورانیوم غنی‌سازی شده از سوی خود اورانیوم 20 درصد را تحویل بگیرند اما بلافاصله رئیس‌جمهور آمریکا این نامه را انکار کرد و البته توسط رئیس‌جمهور برزیل محتوای این نامه فاش شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: آمریکایی‌ها می‌گویند تا زمانی که اسرائیل را به رسمیت نشناسید و دست از حمایت فلسطین برندارید نمی‌توانیم با ایران توافقی داشته باشیم و در این شرایط بهترین راهکار این است که براساس آموزه‌های رهبر معظم انقلاب برای حل مشکلات به ظرفیت‌های داخلی خود تکیه کنیم.

219219

کد خبر 317103

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    1 0
    به به چقدر منطقی و مودبانه!!!
  • علی A1 ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    1 0
    دولت اصلاحات سال 81 باعث شدآمریکابه افغانستان حمله کنه.؟؟؟؟؟؟؟؟آمریکارودعوت کرد؟؟؟؟؟بابا به خداقسم ماهم عقل داریم هم شعورهم سواد هم چشم...ازسال 81 هم 11 سال بیشترنگذشته،همه یادشونه،به خدایادمونه،به قرآن میفهمیم،نکنه میخواستین مچمونوبگیرین ببینین حواسمون هست یانه؟
  • بی نام IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    1 0
    بله.به احمدي نژاد هم اول ايمان داشتي بعدش چي شد؟؟؟به جبهه پايداري اطميناني نيست برادر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین