به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بیتآشور پیش از شروع تمرین تیم ملی با اجازه کارلوس کروش در جمع خبرنگاران حاضر شد و صحبت کرد. او گفت: «خوشحالم که اینجا هستم. من فوتبال را خیلی دوست دارم. آمدهام به ایران که فوتبال بازی کنم. پدر و مادر من در ایران به دنیا آمدهاند.»
او در مورد اینکه به تیم ملی آمریکا دعوت شده بود هم گفت: «من به تیم آمریکا دعوت شدم اما بازی نکردم.» بیتآشور در مورد اینکه دوست دارد در جام جهانی با چه تیمهایی همگروه شویم گفت: «دوست دارم با برزیل، اسپانیا یا آلمان همگروه شویم.»
بازیکن جدید تیم ملی ایران در مورد آشناییاش از فوتبال ایران گفت: «من از نزدیک با هیچ کدام از بازیکنان ایران آشنایی نداشتم اما چون پدر و مادرم ایرانی هستند، فوتبال ایران را دنبال میکردم. علی کریمی، مهدویکیا و خداداد عزیزی را میشناسم. تا جایی که میتوانستم پیگیر فوتبال ایران بودم. مخصوصا بعد از اینکه در جام جهانی 98 ایران توانست آمریکا را شکست دهد، با فوتبال ایران بیشتر آشنا شدم. الان فرصت بازی کردن در تیم ملی ایران برای من به دست آمده و میخواهم فوتبال بازی کنم. پست من دفاع راست است اما هر جا که لازم باشد بازی میکنم.»
43 43

استیون بیتآشور امروز برای اولین بار در تمرین تیم ملی فوتبال ایران شرکت کرد.
کد خبر 317283
نظر شما