«دو پینگ را ریشه کن می کنم. » این جدیدترین اظهار نظر حسین رضازاده است پس از انتصاب به سمت سرپرستی فدراسیون وزنه برداری.

حسین رضازاده که متهم است به دوپینگ تیمی در مسابقات جهانی رده های سنی مختلف ملی و کمیته فنی تیم های ملی به دلیل نمونه های مثبت اعلام شده در دوره ای که او هدایت تیم ملی را بر عهده داشت برایش درخواست محرومیت مادام العمر از مربیگری را خواستار شده بود، پس از اینکه به لطف رایطنی موفق خود با سازمان ورزش توانست حکم سرپرستی را پس از این شایعه بزرگ برای خود بدست آورد درباره مسئله دوپینگ گفت:« از این پس با تمام قوا و با جدیتی بیش از قبل به مسئله مبارزه با دوپینگ می پردازیم.»

او همچنین با حمله به آنهایی که خبر درخواست کمیته فنی سابق فدراسیون برای محرومیتش را رسانه ای کرده بودند ، گفت:« این ها دشمنان من و دشمنان ایران هستند . بزودی از آنها شکایت می کنم و اسنادی ارائه می کنم که رسوا شوند!»

این ادعا درحالی مطرح می شود که فدراسیون ایران هم اکنون نمونه ای مشکوک را در فدراسیون جهانی در دست بررسی دارد که اگر مثبت اعلام شود بسیاری از مسئولان فعلی و سابق فدراسیون ایران با محرومیت هایی بزرگ روبرو می شوند.

کد خبر 31753

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    بسوزد پدر سیاست!!! حسین جان ، قهرمان ملی نگذار خاطرات قهرمانی ات از اذهان مردم پاک شود.
  • بدون نام IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    برو بابا دوپینگی!یکی می خواد ... تورو از سر ما کم کنه و تورو ریشه کن کنه توپول بی غیرت
  • میترا CA ۱۳:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    اول از خودت شروع کن دوپینگی . این همه مدت دروغ گفتی بس نیست ؟؟؟؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    رضا زاده حيا كن وزنه برداري رو رها كن !
  • بدون نام IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    تا ديروز قهرمان و بت بود و عزيز مردم .امروز چي منفور مردم . فاصله عرش تا زير زمين به اندازه تار مو است ! بنازم به قدرتت خدا /
  • م IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    فقط میگم غرروت زیاد شده چونکه خودم شاهدش در فرودگاه بودم
  • بدون نام CA ۱۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    0 0
    رضازاده شما یه روزی افتخار ایران بودید پس نذار ان همه محبوبیت یک شبه به منفوریت تبدیل بشه. کجایی آقا تختی
  • بدون نام IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۹
    0 0
    تو خودت را فروختی
  • سپیده IR ۲۰:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۵
    0 0
    حق حسینی رو خوردی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین