تسنیم نوشت:

فیاض شجاعی دادستان جدید دیوان محاسبات در حاشیه مراسم معارفه‌اش به برنامه‌های این دیوان برای رسیدگی به پرونده 16 میلیارد تومانی که به حساب شخصی واریز شده بود اشاره کرد و افزود: پرونده اخیری که در مورد برداشت 16 میلیارد تومانی از حساب دولت و به‌نفع شخصی اتفاق افتاده بود، به‌سرعت بررسی شد. دادسرا و دیوان محاسبات ظرف مدت یک هفته آن را رصد، تحقیق و رسیدگی کرد که این مبلغ به‌سرعت به حساب بیت‌المال برگردانده شد. این پرونده از حیث رسیدگی و اعمال مجازات‌های اداری هم دادخواست‌های لازم برایش صادر شده و از حیث وصف مجرمانه هم به مرجع قضایی اعلام شده است.

وی در مورد مجازات‌های در نظر گرفته شده برای مجرمان پرونده 16 میلیارد تومانی گفت: مجازات آنها هنوز مشخص نیست و باید توسط هیئت مستشاری رسیدگی شود و پس از آن تصمیمات لازم در مورد آنها اتخاذ می‌شود. دادسرا وظیفه‌اش در این زمینه تحقیق و تعقیب است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به پرونده‌های در دست بررسی دیوان محاسبات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 1600 پرونده در مرحله دادسرا و تحقیق و تعقیب قرار دارد. اما ارزش آنها هنوز محاسبه نشده به‌طوری که هر پرونده مبلغ خاص خودش را دارد و تصمیمات خاص خودش را نیز می‌طلبد.

/2929

 

کد خبر 317701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۱
    7 0
    این 16تا که باید برگرده ولی با اونایی که نمیتونید برگردونید چکار می کنید
  • امین RS ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    5 0
    از اونجا هم یک راست میره بایگانی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین