یورونیوز گزارش داد:

 

 

 

نزیه عبدالحمید الرقیعی، معروف به «ابو انس الیبی»، مظنون به عضویت در شبکه القاعده، مردی که توسط کماندوهای آمریکایی از طرابلس پایتخت لیبی ربوده شده بود برای محاکمه به نیویورک منتقل شد.

 

وی که با ناوی آمریکایی به این کشور منتقل می شود در بین راه تحت بازجویی قرار گرفت.

آمریکا، وی را از عاملان اصلی حملات تروریستی ۱۵ سال پیش به سفارتخانه هایش در کنیا و تانزانیا می داند، حملاتی که ۲۲۰ کشته برجای گذاشت.

دادگاهی در نیویورک، حکم تعقیب ابو انس الیبی ۴۹ ساله را که از بریتانیا پناهندگی سیاسی گرفته بود، سال ۲۰۰۰ میلادی صادر کرده بود.

کماندوهای آمریکایی وی را در ۵ اکتبر امسال، در عملیاتی سری و ظاهرا بدون هماهنگی با دولت لیبی دستگیر کردند و ربودند.

جان کری، وزیر امورخارجه آمریکا، با دفاع از عملیات کماندوهای آمریکایی، دستگیری ابو انس الیبی در خاک لیبی را «قانونی» خواند.

بدنبال این یورش و عملیات سری، علی زیدان، نخست وزیر لیبی از مقامات آمریکایی توضیح خواست.

نام ابو انس الیبی در فهرست «تحت تعقیب ترین تروریست های» اف.بی.آی بود و برای دستگیریش ۵ میلیون دلار جایزه تعیین شده بود.

4949

کد خبر 318023

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین