علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره لغو مجوز موسسه سینمایی مقاومت متعلق به جواد شمقدری رئیس سابق سازمان سینمایی، گفت: «آنچه به عنوان اساسنامه سازمان سینمایی مقاومت ثبت شده است، در هیئت امنای آن عناصری را قید کرده که به هیچ وجه جزو وظایف این اساسنامه نیست.»
او افزود: «معمولا وقتی در یک اساسنامهای عضو هیئت امنای آن و رئیس هیئت امنای آن افرادی همچون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده دفتر مقام معظم رهبری، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی و... را میگذارند، اساسنامه را باید یک مقام فرادستی مانند مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی یا سایر مراجع مانند هیئت دولت تصویب کند.»
او ادامه داد: «اینکه هر کسی آزادانه برود اساسنامهای تهیه کند و افراد حقوقی را جزء هیئت امنای خود بگذارد و بعد هم آن را ثبت کند، خلاف قوانین کشور است و ما به هیئت مربوطه این موضوع را اعلام کردیم تا اساسنامه را ابطال کند و بعد از تغییر اساسنامه مورد بررسی قرار دهد.»
58247
نظر شما