به گزارش خبرآنلاین، در مراسم رونمایی از کتاب «چند پرده از داستان روابط ایران و آمریکا» نوشته محمدرضا دبیری که به همت انتشارات هرمس منتشر شده و در شهر کتاب خیابان بخارست برگزار شد، محمدصادق خرازی با طرح سوالاتی نسبت به کم اطلاعی مردم از امریکا، انگلیس و اسرائیل اننتقاد کرد و از ذوق زدگی حاصل از یک تماس تلفنی میان سران ایران و امریکا نیز اظهار تعجب کرد.
خرازی در این نشست با اظهاراتی سرشار از کنایه به دولتهای نهم و دهم و با تاکید بر اینکه دولت یازدهم در این مدت کم با انبانی از مشکلات 8 سال گذشته مواجه شده است، از ذوق زدگی که این روزها در کشور وجود دارد انتقاد و ابراز تعجب کرد و گفت: ریشه این ذوق زدگی عدم آگاهی است چرا که عمق دانش بسیاری از صاحب نظران ما یک وجب است. وقتی دانش ما از کشوری مانند امریکا سطحی است و اغلب اطلاعاتمان ژورنالیستی است، متاسفانه به واسطه یک تماس تلفنی اینقدر ذوق میکنیم و از عمق جریانات در حال رخ دادن بی اطلاعیم. وی تاکید کرد که بحران امروز کشور ما ضعف بینشی است که باید به عنوان یک خط دیپلماتیک در داخل کشور روی آن سرمایه گذاری کرد.
بنابراین گزارش، رونمایی از انقلابی ترین اثر محمدرضا حکیمی با عنوان «منهای فقر» نیز در مجتمع فرهنگی سرچشمه با حضور سارا شریعتی و حسن سبحانی برگزار شد.مراسم رونمایی از کتاب "منهای فقر" اثر محمدرضا حکیمی، ساعتی پیش در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
شریعتی در این مراسم با انتقاد از برنامهسازی رسانه ملی بدون در نظر گرفتن مقوله فقر گفت: «صدا و سیما برنامه های مذهبی زیادی دارد اما هیچ برنامه ای وجود ندارد که به فقر بپردازد. گویا دین در خود مساله ای به نام فقر ندارد و با چالش های دیگری روبرو است وقتی کتاب "منهای فقر" را به بنده دادند ابتدا فکر کردم کتابی مثل کتاب محمد یونس یا کتاب یک مبارز مارکسیستی است اما این کتاب، کتاب یک عالم راستین دینی است که به ما می گوید هر جا که فقر هست، دین نیست.
فرزند دکتر شریعتی تاکید کرد که کاش همان غیرتی که برای رفع بدحجابی وجود دارد برای از بین بردن فقر نیز در مسئولین ما وجود داشت. فقر همیشه مساله ای سیاسی است. چگونه برای فرهنگ سیاست گذاری می کنیم اما برای این فقر سیاست گذاری نکرده ایم، چه کسی مسئول این فقر است؟ قدرت و سیاست! اراده سیاسی ریشه کن کردن فقر وجود ندارد، جامعه هم در برابر فقر مسئول است زمانی که در جامعه یک نفر گرسنه است مردم دیگر هم مسئول هستند، ما حساسیت هایمان را نسبت به فقر که هدفمان از انقلاب بود را از دست داده ایم. آن قدر که در پرونده های سیاسی داخلی و خارجی، حساس هستیم درباره فقر حساسیت نداریم. آیا تا به حال فقر، تیتر یک روزنامه شده است؟ می گویند به خاطر سیاست سیاه نمایی نکنید، ما باید دوباره خودمان را در برابر واقعیت های اجتماعی درگیر کنیم، جامعه دینی و سیاسی مان را به پرسش بگیریم که شما برای از بین بردن فقر چه کرده اید؟
مشروح کامل این دو نشست تا ساعاتی دیگر در خبرآنلاین منتشر خواهد شد.
6060
نظر شما