تسنیم نوشت:

وندی شرمن، مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات 1+5 طی مصاحبه با شبکه صدای آمریکا اعلام کرد، دولت آمریکا خواهان توقف اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران است.

وندی شرمن، معاون امور سیاسی وزارت خارجه آمریکا، در این گفت‌وگو تأیید کرد که تا اطمینان از نتیجه‌بخش بودن مذاکرات، خواهان تصویب تحریم‌های جدید سنای آمریکا علیه ایران نیست.
همچنین وی اظهار داشت: ایران و آمریکا با وجود این مذاکرات در آغاز راه درک متقابل از یکدیگر هستند.
مسئول پرونده هسته‌ای ایران در وزارت خارجه آمریکا، در واکنش به انتقاد برخی گروه‌ها در ایران نسبت به این که گفته بود «فریبکاری بخشی از دی‌ان‌ای» است تصریح کرد: در این مورد سوءتفاهمی پیش آمده، و پیشینۀ عدم اعتماد میان ایران و آمریکا طولانی است.
وندی شرمن به گزارش‌های حاکی از اختلافات میان اسرائیل و آمریکا بر سر ایران نیز واکنش نشان داد.

219219

کد خبر 319169

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اصلا هم منظورم سیف نیست A1 ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    51 2
    ولی اینجا خیلی ها هستند که اصلا دوست ندارند تحریم ها برداشته بشه و خواهان افزایش تحریم ها هستند و نمیذارن دلار زیر ۳۰۰۰ تومن بیاد و البته بیلبورد های صداقت امریکایی خیلی دیدنیه بهتون پیشنهاد میدم حتما ببینید
    • ایمان IR ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
      18 2
      امیدوارم که تحریم ها برچیده شود. ولی تا زمانی که اسرائیل ملعون نفوذ فراوانی روی ساستمداران امریکا دارد،خوش بین نیستم . اگر تحریم ها هم کنار رود که زمان آن معلوم نیست، راه زیادی برای ترمیم این اقتصاد ضعیف و درهم درپیش است. در حال حاضر ثبات ارز و قیمت ها از مهمترین مسائلی هستند که مانع از بدترشدن اوضاع می شوند.
    • بی نام IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      0 2
      میشه بگی وقتی تحریم برداشته میشه چطور دلار میاد زیر 3000 تومن ؟
  • امینس A1 ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    4 25
    دوستان به سوال: یعنی واقعا امید دارین امریکا با غنی سازی 5% ولو با بازرسی های فزاینده و پروتکوال الحاقی موافقت می کنه؟؟؟ یعنی فکر می کنین اگر بر فرض دولت امریکا هم بخواد کنگره تحت نفوذ لابی اسرائیل قبول می کنه؟؟ منم دوست دارم قبول کنه ولی باید واقع بین بود...تازه شنیدم جدای از پروتکول الحاقی یک پروتکول دیگه هم هست که به معنی موافقت با بازدید از مراکز نظامی و دانشمندان نظامی هست!!! و احتمالا امریکا بخواد اون رو هم اضافه کنه ...تازه بعدش بگه نه قبول نمی کنیم!..پس میشه گفت مساله خیلی پیچیده هست...خیلی خیلی..
    • بی نام IR ۰۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      22 0
      ما فقط میدونیم که قطع رابطه با دنیا خسارت های جبران ناپذیری داره، باید وارد گفتگو و مذاکره شد! دو روز پیش تیتر اکثر رسانه های آمریکایی (سی ان ان، رویترز...) این بود: اختلاف اسراییل و آمریکا بر سر پرونده هسته ای ایران! با دیدن این تیتر بود که به دیپلماتهای کشورم افتخار کردم!
  • بی نام A1 ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    20 0
    درود بر ایران و زنده باد زندگی.........
  • بی نام IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    7 0
    نه توروخدا خجالت نكشين اگرچيزى مونده بفرماييدتحريم كنيد
  • مرضیه IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    4 0
    درود بر وزیری که عزیز ملتست و همین عامل گستاخی عده ای است که زیر نقاب خودجوشها خواب شب ندارند چون غم رانت دارند، غم تحریمی که اگر نباشد، دورزدنی هم نیست، وزیر عزیز و ریاست محترم جمهور دعای ملت پشت سرتان است محکم باشید که ما منتظر ظفریم هر چند در سنگلاخ خودجوشهای داخلی و کوره راههای صهیونیست جهانی قدم برداشته اید ولی در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور. وزیر عزیزم شما در خط مقدم جنگ با نامردمی ها ایستاده ای، جسارتت را می ستایم تو که با چشمی باز با زبان ادب و احترام حتی از دشمنان حق ملتت را می گیری و ثابت می کنی در مقابل زورگویان داخل و خارج که نان بر خون ملت ایران می زنند اگر چه کمر ودلت پردرد است اما از آرمانهایت دست نمی کشی.
  • سمنانی IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    2 0
    روحانی مچریم.......گرونی رو کنترل کن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین