۰ نفر
۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
جام جهانی نوجوانان وقت اضافه ندارد

سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

بر اساس اعلام کمیته برگزاری جام جهانی نوجوانان، بازیهای جام جهانی نوجوانان که در وقت معمول 90 دقیقه ای به تساوی برسد، وقت اضافه 30 دقیقه ای نخواهد داشت.
بر اساس تصمیم کمیته برگزاری مسابقات و طبق ابلاغ کمیته اجرایی فیفا، بازیهای جام جهانی نوجوانان در مراحل حذفی شامل یک هشتم نهایی، یک چهارم نهایی، نیمه نهایی و فینال در صورت تساوی در وقت معمول 90 دقیقه ای به ضربات پنالتی کشیده می شود و وقت اضافه نخواهد داشت.
کمیته اجرایی فیفا این تصمیم را پس از بررسی بازیهای جام جهانی نوجوانان قبلی در نظر گرفته و گفته که بازیکنان در سنین زیر17 سال، زمانی که بیش از 90 دقیقه بازی کنند، احتمال دارد با مشکلات جسمی مواجه شوند و به همین دلیل تصمیم گرفته شده تا بازیها پس از پایان نود دقیقه در صورت تساوی، به وقت اضافه کشیده نشود و به صورت مستقیم دو تیم ضربات پنالتی بزنند.
پیش از تصویب این قانون، گزینه گل طلایی هم بررسی شده امادر نهایت گزینه ضربات پنالتی رای آورده است. این قانون در جام جهانی جوانان اجرا نشد چرا که در کمیته اجرایی رای نیاورده بود.
43 43

کد خبر 319705

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام CN ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    27 0
    ماشالا مهدوی کیای عزیز که به فکر آینده فوتبال این مملکته
  • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    4 0
    این خوبه
  • بی نام US ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    10 0
    اگه نیجریه رو ببره واقعا شاهکار کردن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین