ربیعی گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در صندوق بازنشستگی کشوری وهماهنگی به عمل آمده با بانک عامل فردا شب پنج شنبه،9 آبان مبلغ 200 هزار تومان به حساب بانکی 600 هزار بازنشسته کشوری واریز می شود.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وامور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر علی ربیعی در بازدید از سرای سالمندان تحت نظارت اداره کل بهزیستی تهران با بیان اینکه این اقدام در راستای حل مشکلات بازنشستگان کشوری است گفت:پیش بینی می شود صندوق بازنشستگی کشوری پس از تامین اعتبار، باقی مانده مطالبات ناشی از اجرای قانون خدمات کشوری را در مراحل بعدی پرداخت کند.

دکتر ربیعی ادامه داد: 830 هزار نفر از بازنشستگان کشوری مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری هستند که بر اساس آمار ارایه شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری تا کنون مطالبات 300 هزار نفر تسویه شده است .

وزیر تعاون کار ورفاه اجتماعی گفت:با پرداخت 200هزار تومان در این مرحله تا کنون صندوق بازنشستگی کشوری نزدیک به یک میلیون و 400 هزار تومان از مطالبات بازنشستگان کشوری را پرداخت کرده است.

47232

کد خبر 320066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بازنشسته تأمین اجتماعی IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۰
    21 1
    جناب ربیعی مگر بازنشستگان تأمین اجتماعی جزء بازنشستگان نیستند که آنها را از یاد برده اید ؟ آیا به فیش های حقوقی بازنشستگان به ویژه به بازنشستگان طبقه کارگری تا حال نظر انداخته اید ؟ تا ببینید که با 630000تومان با این تورمی که نرخ آن بیش از 50% است چگونه زندگی خود را اداره می کنند ؟ به عنوان مسئول عالی رتبه کشور ووجدانا" ، آیا خود شما اگر 630000تومان حقوق بگیرید چگونه زندگی می کنید ؟ حتما" می فرمائید خرج یک هفته زندگی شما نیست این مبلغ ، پس لطفا" عنایات تان شامل حال بازنشستگان تأمین اجتماعی هم بشود وسلام وگلایه مارا به آقای روحانی هم برسانید
  • بی نام A1 ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
    2 1
    جناب اقای ربیعی پس حقوق بازنشستگان البرز مرکزی چه شد؟ چرا واریز نمیشود؟ زن بی سرپرست با دوفرزند و بدون درامد دیگر
  • پروانه EU ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    1 0
    با سلام وخسته نباشید با وجود ارائه مدارک به بیمه تکمیلی پول به حسابم واریز نمشود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین