در همایش بزرگداشت روز جهانی علم مطرح شد: سالانه 50 میلیون نفر به دلیل آلودگی هوا مجبور به ترک محیط زندگی خود می شوند و سالی دو میلیون نفر جان خود را از دست می دهند.

ایرنا نوشت:

دکتر ˈنسرین معظمیˈ بعدازظهر چهارشنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه که در بوستان نظامی گنجوی برگزار شد، گفت: تغییرات هوا و تراکم گازهار گلخانه ای آسیب های زیادی را در 10 سال گذشته به بار آورده است بطوریکه آلودگی هوا آمار سرطان را افزایش داده و باعث شده با کره زمینی با آلودگی شدید هوا و تنوع زیستی در حال از بین رفتن مواجه شویم.

وی ادامه داد: در عرض 30 سال گذشته بخشی بزرگی از ذخایر نفتی جهان مصرف شد و تنها بخش کوچکی از آن باقی مانده است.

این دانشمند بیولوژی خاطر نشان کرد: در سال 1960 جمعیت جهان دو برابر شد بطوریکه اکنون جمعیت جهان بالغ بر 7 میلیارد نفر است و پیش بینی می شود که تا سال 2050 تعداد جمعیت جهان به بیش از 9 میلیارد نفر برسد که این روند با توجه به توسعه تکنولوژی همچنان ادامه می یابد.

معظمی ادامه داد: همچنین در سال 1800 میلادی عمر متوسط انسان ها 35 سال بود که در سال 2011 به 67 سال رسید؛ این موضوع نشان می دهد که علم باعث شده انسان ها زندگی بهتری داشته باشند و در نتیجه طول عمر بیشتری پیدا کنند.

وی افزود: با این حال اکنون جهان رو به رشد با جمعیت بزرگی از افراد مسن مواجه شده است که به آن انقلاب ˈنهفتهˈ می گویند بطوریکه بر اساس گزارش سازمان ملل در حال حاضر 673 میلیون نفر از افراد جهان بالای 60 سال سن دارند که 88 میلیون نفر از آنها 80 ساله و یا مسن تر هستند.

این دانشمند بیولوژی اظهار داشت: سازمان ملل پیش بینی کرده است که در سال 2050 جمعیت افراد 60 ساله و بالاتر به دو میلیارد نفر برسد که 400 میلیون از آنها بالای 80 سال سن خواهند داشت.

همایش بزرگداشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه بعدازظهر چهارشنبه با شعار همکاری های آب، اشتراک داده، دانش و نوآوری در سالن همایش های بوستان نظامی گنجوی برگزار شد.

5353

کد خبر 320101

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =