۰ نفر
۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

فارس نوشت:

عملیات ارتش سوریه در مبارزه با تروریست‌های مسلح در «ریف لاذقیه» به کشته شدن شماری از تروریست‌ها از جمله یکی از سرکردگان گروهک «داعش» منجر شد.

به گزارش فارس، در کمین نیروهای ارتش سوریه در شهرک «برج الزاهیه»، ۶ عضو القاعده کشته شده و 9 تن دیگر زخمی شدند. اجساد افرادی به نام «عارف رستم» و «عدنان جرجوره» از سرکردگان افراد مسلح در بین قربانیان شناسایی شدند.

بر اساس این گزارش، در نبرد بین نیروهای ارتش سوریه و تروریست‌های مسلح در روستای «العالیه» 19 فرد مسلح کشته شده و 24 تروریست‌ دیگر از جمله «مروان الشعار» از سرکردگان افراد مسلح فعال در سوریه زخمی شدند.

در عملیات ارتش سوریه در روستای «مرج خوخه» از توابع ریف لاذقیه،‌«محمد الیمنی» سرکرده گروهک «امارت اسلامی عراق و شام» موسوم به «داعش» به همراه 34 تروریست دیگر کشته شدند. عملیات دیگر ارتش سوریه به کشته شدن «ابو حذیفه اللیبی» سرکرده گروهک «گردان الانصار» و «سعید العراقی» سرکرده گروهک موسوم به «احزاب النبی» کشته شدند و خودروهای آنان نیز منهدم شد.

از طرف دیگر نیروهای ارتش شماری از تروریست‌های انتحاری که قصد داشتند خود را در مراکز نظامی سوریه منفجر کنند را در روستای «الزویک» هدف قرار داد. نام «ابو مصطفی العراقی» از تروریست‌های فعال در سوریه نیز در میان این گروه انتحاری به چشم می‌خورد.

در جریان نبرد بین نیروهای ارتش سوریه و افراد مسلح در روستای «الدغمشیة» ده‌ها تروریست‌ کشته شدند. تروریست‌ها قصد داشتند به نیروهای ارتش سوریه در روستای «حکرو» حمله ور شوند که با مقاومت نیروهای ارتش سوریه روبرو شدند.

52261

کد خبر 320471

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین