۰ نفر
۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

فارس نوشت:

نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی امروز در واکنش به راهپیمایی ضدآمریکایی مردم ایران، از واشنگتن خواست تحریم‌های ایران را کاهش ندهد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی امروز در واکنش به راهپیمایی ضدآمریکایی مردم ایران، تداوم تحریم‌ها را خواستار شد و گفت ایران واقعی همانی است که امروز دیده شد.

وی در این مورد گفته است: آمریکا و 1+5 شعارهای «مرگ بر آمریکا» ایرانی‌ها را بشنوند و تحریم‌های آن‌ها را کاهش ندهند.

نتانیاهو افزود: ده‌ها هزار نفر برای [آیت‌الله] خامنه‌ای به خیابان‌های تهران آمدند و «مرگ بر آمریکا» گفتند. ایران واقعی همین است.

امروز رسانه‌های اسرائیلی نیز راهپیمایی مردم ایران را پوشش داده و به گستردگی کم‌سابقه آن اذعان کردند.

/2727

کد خبر 320888

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    283 5
    لعنت خدا بر نتانیاهو و حامیانش
  • م.خ IR ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    26 0
    نتانیاهو خلاصه شده ی یک گرگ و یک روباه و یک گربه است + با ترکیباتی از زهر عقرب و مار، در لباس میمون!!!
    • سمیه A1 ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۴
      6 0
      عزیزم فرهنگ لغاتت باغ وحشیه واسه خودش!!!
  • ali IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    20 1
    حالا کجاشو دیدی نتانیاهو !!!
  • حاجوی US ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    22 1
    این خشم نتان را بگور خواهد برد .
  • نفس A1 ۱۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    1 0
    اگه ما در کلام می گیم مرگ بر امریکا واسرائیل شما که در عمل مرگ بر مسلمانان را اجرا میکنید رو که نیست سنگ پا قزوینم نیست من که موندم چیه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین