فارس نوشت:

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد از طرح یکسان‌سازی نرخ سود عقود مبادله‌ای با عقود مشارکتی در شورای پول و اعتبار خبر داد؛ طرحی که احتمال افزایش نرخ سود بانکی تا 27 درصد را تقویت می‌کند. این در حالی است که روز گذشته وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی افزایش نرخ سود بانکی را منتفی اعلام کردند.

شاپور محمدی با اشاره به جلسات شورای پول و اعتبار در خصوص تعیین نرخ سود بانکی، اظهار داشت: در این باره شورای پول و اعتبار طرح‌ها و پیشنهادات مختلفی را برای بررسی و تصمیم‌گیری در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: در خصوص نرخ سود، طرحی برای نزدیک شدن نرخ عقود مشارکتی با عقود مبادله‌ای مطرح شده است؛ این بحث باید در جلسه شورای پول و اعتبار با اجماع نظر اعضا انجام پذیرد.

 این نکته در حالی مطرح می‌شود که روز گذشته پس از آنکه گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش نرخ سود بانکی به اوج رسیده بود، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی در مصاحبه‌هایی جداگانه این موضوع را منتفی اعلام کردند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد با بیان اینکه، برخی معتقدند با کاهش تورم، نرخ سود واقعی می‌شود، گفت: افزایش نرخ سود بانکی برای کوتاه مدت در نظر گرفته شده است و برای بلند مدت باید نرخ تورم کنترل شود.

محمدی درباره آخرین اقدامات در حوزه اجرای قانون هدفمندی  تصریح کرد: بحث خاصی روی هدفمندی انجام نشده و سازمان هدفمندی متولی اصلی اعلام آخرین اقدامات درباره قانون هدفمندی یارانه‌ها است.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که برنامه 100 روزه دولت در چه مراحلی قرار دارد، گفت: در این باره اقدامات خوبی در حوزه‌های مالیات و گمرک انجام شده که در آینده توسط رئیس جمهور اعلام خواهد شد.

3131

کد خبر 321157

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عطا IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    13 1
    اگر نرخ سود افزایش یافت تورا خدا فقط به تولیدکنندگان کشاورزی وام بدهید نه به تجار و بازاریان و دلالان
    • عربلو A1 ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
      5 0
      باگر هدف جمع آوري سرمايه هاي راكد در دست مردمه ، به نظر بنده كنترل ارز و پائين آمدن و آوردن پلكاني آن باعث ميشه بيش از 18 ميليارد دلار ارزهاي خانگي وارد بازار و اقتصاد بشه و بلكه با هدايت درست آن بتوان به چرخه اقتصادي كمك نمود و جلوي رانت و دلالي و سفته و نتيجتا ً نوسان هاي كاذب و صعودي قيمت ها را كنترل كرد ، با سابقه خراب بانك ها و موسسات مالي ، افزايش سود شايد باعث روانه شدن پول مردم به اين مراكز مالي گردد آ اما چه تضميني است كه اين مراكز عطف به ما سبق مجددا ً وارد بازار و خريد ارز و سفته و دلالي بازي نشده و مانند گذشته يكي از علت هاي بهم خوردن بازار نشوند ، چيزي كه عينيت داشته و اينان يكي از سرشاخه هاي مخالفت داخلي رفع تحريم ها هستند
  • بی نام A1 ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    1 1
    یخ کنی
  • آیلار دیانتی US ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    7 0
    همیطوری هم که گفتن میخوان با بررسی حساب های بانکی مردم درمورد یارانه ها تصمیم بگیرن خیلی ها پواشون رو از بانکها خارج کردن وفرستادن بازار های موازی و آزاد اگربه گفته آقایون 27% به سپرده ها سود بدهند تازه پس از کسر 40 درصد نرخ تورم سپرده گذار هنوز 13 % با کاهش ارزش پولش ضرر میده .
  • حمید صحرایی IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    5 3
    با کوچکترین افزایشی در نرخ سود بلافاصله نرخ تورم افزایش پیدا میکند. دولت هم در کاهش تورم ناتوان است . پس اقای وزیر بفرمایند که بالا رفتن نرخ سود و بالا رفتن نرخ تورم را چگونه بعد از مدت کوتاهی کاهش خواهند داد؟ حال اینکه تجربه نشان داده هر نوع افزایشی به سختی و با وارد شدن خسارات به اقتصاد قابل کاهش است. افزایش یک روزه ولی کاهش سالها وقت میگیرد.تورم را در هنگام وقوع میشود جلوگیری کرد پس از ایجاد تورم و تبدیل شدن به کالا ی گران قیمت تر و پر شدن در ویترین مغازه ها دیگر نمیشود کاهش داد. با کاهش نرخ سود تسهیلات و نزدیک کردن فاصله بین سود سپرده و سود تسهیلات( که اکنون بیشتر از 10% است) تورم را کاهش دهید. با کاهش تورم قدرت خرید را افزایش دهید که خود به معنی افزایش سود سپرده است و خدمت به همه .
  • بی نام A1 ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    3 1
    یعنی نمی دانند تورم 40 درصد است ؟!
  • hpshk A1 ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    1 1
    تنهاراه کنترل تورم جمع کردن بساط بانهاست.چون تمام اقدامات بانکها درجهت تولید تورم است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین