آذرجزایری: وزیر نفت در اولین مصاحبه مطبوعاتی خود که چندی پیش برگزار شد در جمع خبرنگاران بر رضایت نمایندگان مجلس از عملکردش تاکید کرد و با اطمینان خاطر از استیضاح نشدن خود سخن گفت .
استدلال مسعود میرکاظمی برای این ادعا عملکرد کوتاه مدتش در وزارت نفت بود که به گفته وی باعث شده حتی نمایندگانی که در زمان رای اعتمادش در مجلس به وی رای مثبت نداده اند امروز موافق وی هستند .
سایت خبرآنلاین نیز براین اساس اقدام به نظر سنجی از سوی نمایندگان مجلس در خصوص عملکرد این وزیر کابینه دهم کرد که براساس نظر سنجی از 20 نماینده مجلس تنها 5 درصد موافق عملکرد فعلی وزیر نفت بودند .
براساس این گزارش ، 45 درصد نمایندگان مجلس مخالف ، 35 درصد نسبتا موافق و 15 درصد این نمایندگان نیز تاکید داشتند تمایلی به پاسخگویی به این سوال ندارند و زمان بیشتر را لازم برای این نظر سنجی دانستند.
اگرچه باید تاکید داشت نمایندگانی که رای نسبتا موفق را برگزیدند در تمام اظهارات خود تاکید داشتند : این رای تنها به دلیل حرف ها و برنامه هایی است که این وزیر وعده آنها را داده و با وجود آنکه تا کنون تمام این وعده در حد حرف باقی مانده اند اما به دلیل امیدواری به آینده، این وزیر را نسبتا موافق می دانند.
برخی از نمایندگان نیز معتقدند برای وزیری که تخصص ویژه ای در نفت ندارد و به قولی نفتی نیست یکسالی زمان لازم است تا به شرایط و محیط آشنا شود و از این جهت زمان برای قضاوت بر عملکرد میرکاظمی را لازم دانستند .
در این راستا هر 20 نماینده مذکور که جدول نظر سنجی آن در انتهای این گزارش قابل مشاهد است ، از عدم توانایی این وزیر در چانه زنی بین المللی ابراز نارضایتی کردند و تاکید داشتند : ناکامی ایران در اجلاس اتحادیه صادرکنندگان گاز و حمایت از روسیه برای به دست گرفتن ریاست این اتحادیه غیرقابل قبول است و هفته آینده این مساله به طور جدی در مجلس بررسی خواهد شد و میرکاظمی باید پاسخگوی این ناکامی خود باشد.
نمایندگان مجلس تاکید داشتند :تا کنون تمام برنامه های وزیر نفت اگرچه بی نقض بوده اما در حد حرف باقی مانده و مجلس نیازمند نمود این حرف ها در عمل است .
برخی از نمایندگان نیز از پایین بودن سرعت این وزیر در پیگیری نامه های خود در خصوص حوزه های انتخاباتی می گویند و تاکید دارند : این وزیر در پایبندی به تعهدات سفرهای استانی رییس جمهور بسیار ضعیف عمل می کند و با وجود مکاتبات مستمر اما هنوز نتیجه ای دریافت نشده است .
اگرچه میرکاظمی در جمع خبرنگاران در نشست خبری خود بر رضایت اعضای کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد و روابط میان وزارت نفت و اعضای این کمیسیون را بسیار مثبت خواند اما شش تن از اعضای این کمیسیون در نظر سنجی خبرآنلاین تاکید داشتند : زمان آن رسیده که میرکاظمی حرف های خود را به عمل تبدیل کند.
براساس این گزارش در این نظر سنجی تنها یک نماینده به طور کامل موافق عملکرد این وزیر دولت دهم بود که البته وی نیز در تمام اظهاراتش بر تبدیل شدن حرف به عمل در مدیریت این وزیر تاکید داشت.
نظر شما