متخصصان معتقدند که بارداری در دوران نوجوانی برای مادر و کودک اثرات سوئی دارد در بسیاری مواقع این بارداری ریسک مرگ مادر را زیاد کرد و در صورت زنده ماندن مادر مشکلاتی مثل کمخونی و خونریزی را در پی خواهد داشت. همچنین کودکان نارس، کموزن و مرده محصول این بارداریها هستند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی مرکز آمار ایران،در این باره ذبیح الله قائمی معاون مرکز آمار ایران در رونمایی از گزارش جمعیت جهان در سال ۲۰۱۳ گفت:سهم بارداری زنان کمتر از ۱۵ سال در ایران ناچیز است اما با توجه به آمارهای جهانی باید مراقبت لازم را انجام دهیم. به خصوص نسبت زنان کمتر از ۱۵ سال دارای همسر در ایران کاهش پیدا کرده است ،اما میزان فوت مادران کمتر از ۱۵ سال بیشتر از سایرین است.
وی گفت: بررسی وضعیت تأهل زنان کمتر از ۱۵ سال بر اساس نتایج سرشماری سالهای ۸۵ و ۹۰ نشان میدهد که جمعیت زنان ایران در سال ۹۰ نسبت به ۸۵، حدود ۷. ۴ درصد رشد داشته است.
وی گفت: در تهران نسبت زنان زیر ۱۵ سال دارای همسر ۸ دهم است در حالی که این رقم در سیستان و بلوچستان به ۲ درصد نفر میرسد.
قائمی ادامه داد: در این باره پیشنهاد میشود تا مطالعه و بررسی روش های اندازهگیری نرخ بارداریهای غیررسمی نوجوانان اعلام شود و راهکارهایی برای کاهش ازدواج قبل از ۱۵ سالگی و همچنین راهکارهای منطقهایی صورت گیرد.
45232

چندی پیش در گزارش وضعیت جمعیت جهان در سال ۲۰۱۳ اعلام شد که تعداد مادر شدن دختران زیر 18 سال در جهان در حال افزایش است که این موضوع نگران کننده است.
کد خبر 321888
نظر شما