رئیس دولت اصلاحات در تماس با همسر و مادر مقتولانی که در آخرین دقایق با گذشت از قصاص معلمی که مرتکب این دو قتل شده بود به تشکر از او پرداخت و کار انسانی و اخلاقی او را الگویی برای همه دانست.

زینب مهدوی نژاد همسرمرحوم جهانگیر افروخته و مادر رضا افروخته  درباره دلیل گذشت از قصاص در آخرین دقایق قبل از اجرای حکم اعدام گفت:« تصمیم به بخشش در یک لحظه بود و این کار در دل ما افتاد. صبح روزی که قرار بود پویان قصاص شود تا صبح بیدار بودیم و اشک می ریختیم تا اینکه دخترم با من تماس گرفت و از من خواست که این کار را به خدا واگذار کنم و اینطور شد که در لحظه آخر تصمیم به بخشش گرفتم.»

همسر مرحوم جهانگیر افروخته همچنین از تماس تلفنی حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی بعد از اعلام گذشت از قصاص با وی خبر داد و گفت:« آقای خاتمی در این تماس ضمن عرض تسلیت از این کار بسیار تشکر کردند و این کار را اخلاقی و انسانی دانستند و الگویی برای همه عنوان کردند.»

وی ادامه داد:« به آقای خاتمی گفتم این کار خیلی سخت بود و ایشان هم تایید کردند که این کار بسیار سخت بوده و گفتند شما کار بزرگی انجام داده اید.»

وی درباره احساسی که از بخشش پویان دارد گفت:« در حال حاضر احساس خیلی خوبی دارم. قطعا بخشش خیلی بهتر است البته ما نمی خواستیم انتقام بگیریم چرا که این حق قانونی و شرعی ما بود اما تصمیم به بخشش گرفتیم و در حال حاضر احساس راحتی دارم.»

4545

 

کد خبر 322193

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میثم A1 ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    درود به شرفت خاتمی
    • بی نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      226 5
      بايد از اون خانواده هم تشكر كني كه گذشت كرد.
    • بی نام IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      29 2
      از اون خانواده"هم"
    • سرباز سردار A1 ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
      12 24
      خدا وکیلی تو حالت خوبه؟ بعید میدونم والا. آخه چه ربطی به خاتمی داشت؟ البته خبر آنلاین هم یه چیزیش میشه با این تیتر زدنش. از فردا خاتمی با هر کی تلفنی حرف میزنه رو اگه نگید مدیونش هستین!!! البته امیدوارم نظرم رو منتشر بفرمایید.
  • بی نام IR ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    159 2
    درود بر شما- شما واقعا انسانيت را با اين گذشت نشان داديد
  • علي IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    آقاي ميثم، اون خانم محترم بخشش كرد، نه آقاي خاتمي، آقاي خاتمي تماس گرفتن و تشكر كردن. همه چيز راسياسي نكن فكرتو باز كن.
    • بی نام IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      12 32
      علىآقاخودتوناراحت نكن.تواين دوره زمونه واسه كسى كه كارانجام داده كف نمىزنن.واسه حواشى هورامىكشن
    • بی نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
      7 2
      درسته ولی خاتمی اینقدر شعور داشت که زنگ بزنه و تشکر کنه این باعث افتخار ماست
  • بی نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    چرا به شرف خاتمي درود مي فرستي ؟ به شرف اون زن درود بفرست
  • بی نام IR ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    78 2
    درود بر همه انسانهای با گذشت و با شرف.
  • علی IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    38 3
    درود ب عزت و شرف مادر قهرمانی که گذشت کرد و گفتار علی (ع) را عمل نمود /// در عف لذتی است که در انتقام نیست/// اما انصافاً تصمیم گیری خیلی سخته تو این زمان
  • بی نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    23 1
    اینایی که می گن چرا به خاتمی درود میفرستی شاید چندین بار در سال بخشش صورت بگیره ولی هیچ ربطی به خاتمی و دیگران نداشته باشه ولی وقتی یکی دلش واسه اخلاق و جوانمردی میسوزه اونم تو جایگاه رئیس جمهور سابق (که خیلی از رای های رئیس جمهور فعلی به خاطر ایشون بوده) و به خودش زحمت میده زنگ بزنه صحبت کنه تشکر کنه خیلی حرفه پس این گوشه های چشمتون رو بگیرید بکشید یخرده از این تنگ نظری در بیایین
  • کارمنددانشگاه A1 ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    56 1
    درودبرشما خانواده محترم که باعفوبخشش برگ زرینی به زندگی خوداضافه نمودد.
  • بی نام TH ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    3 4
    چرا دستگاه قضايى گذشت نداره هر روز كلى از جوانهاى مملكت رو بخاطر همراه داشتن مواد مخدر اعدام ميكنه چرا سعى نمى كنند كسى رو كه از شدت فقر وبيكارى دست به اينكار زده اصلاح كنن وبه جامعه برگردونن به نظر من كسى كه قتل كرده از مواد فروش خطرناكتره
  • بی نام FI ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    8 0
    درود بر شما خانم محترم همیشه کارهای بزرگ از انسانهای بزرگ سر میزند.
  • نادر IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    7 0
    تمام مردم ایران از این خانواده تشکر می کنند وانشاالله که اجر انها را را خداوند صد هزار برابربدهد
  • حق گو IR ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    5 0
    مادر عزیز خدا گذشتگان شما را بیامرزد چه کار خدا پسندی شما انجام دادید از دختر خانمتان هم که گفته به خدا واگذار کن هم درس گرفتم
  • رضا A1 ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    5 0
    اشک در چشمانم حلقه زد . کاش همه یاد بگیریم ببخشیم و به خدا واگذار کنیم . خیلی سخته قاتل عزیزت رو ببخشی و این کار فقط از آدمهای بسیار بزرگوار چون خانم مهدوی نژاد برمیاد .
  • پرویز A1 ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    5 1
    ما هم از این خانم تشکر می کنیم.
  • مرضیه IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    15 2
    فکر نمی کنید تاکید شما بر لفظ " معلم " کمی مضحک باشد ؟ آخر " معلمی " که به هر دلیلی ( حتی در طی یک حادثه تصادف رانندگی ) مرتکب قتل شده باشد را میتوان " معلم " نامید . از طرفی ؛ مناسبتر نبود بجای بکاربردن لفظ " زنی که " ، از لفظ " بانوئی که " برای این خانم بزرگوار بهره می جستید ؟ شاید هم باید گفت : شرم باد بر چنین نگارشی که شان حرمت محترم و متهم را جابجا کرده .
  • محسن A1 ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    6 0
    درود خدا بر مادری مهربان و با گذشت.زنان ایرانی باگذشت ترین و مهربانترین زنان عالمند.اجرت با خدا.واقعا کار هرکسی نیست.
  • بی نام A1 ۰۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    4 1
    اقای بینام اشتباه مکن کسی که درکارفروش ورواج موادمخدر فعالیت دارداوهم قاتل است قاتل جوانان زیاد.لذاجرمش نابخشودنی است.
  • اذربایجان IR ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۲
    3 0
    ای کاش همه ما هم از این همه گذشت و فداکاری درس عبرت بگیریم و ان را سرلوحه و سرمشق قرار بدهیم. البته موضاعات درگیری و اتفاقات ناگوار قتلهای ناخواسته هم باید با همت مسولین و خود ما ریشه یابی شوند. برای خانواده این عزیزان از دست رفته هم طلب مغفرت دارم.خدا رحمتشون کنه و به بازماندگان صبر بیشتر عنایت کنه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین