مهر نوشت:

دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره گزارش ادعای نگهداری دانشجو ماریه جعفری در فضای آلوده و نامناسب توضیح داد: صحّت اقدامات درمانی پای دانشجوی دانشگاه تهران را پزشکان سینا نیز تأیید کردند. 
به دنبال رسانه ای شدن مساله درمان بیمار به نام ماریه جعفری در برخی رسانه ها تحت عنوان ˈپای دختر دانشجو قربانی بی توجهی مسوولان بیمارستانˈ دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارش مشروحی بر اساس مستندات پرونده و گزارشات تیم معالج بیمارستان شریعتی و بیمارستان سینا در خصوص اقدامات انجام شده برای این بیمار ارائه داد.
در این گزارش آمده است: این بیمار در دوم مهرماه امسال در اثر تصادف و رد شدن چرخ اتوبوس از روی اندام تحتانی چپ، وی دچار آسیب شدید بافت نرم (له شدگی) در ناحیه ران و ساق پای چپ شده و پس از پذیرش در بیمارستان شریعتی بلافاصله اقدامات تشخیصی و درمانی اولیه در مورد او آغاز می شود.
بر اساس مستندات مندرج در پرونده پس از عمل جراحی اولیه بیمار روزی دو بار توسط پزشکان این مرکز ویزیت شده و هر روز صبح در گزارش صبحگاهی در مورد پیشرفت بیماری بحث و تبادل نظر شده است.
لذا اظهارات مندرج در گزارش رسانه ها در خصوص این که تنها ناحیه مچ پا و پاشنه پای بیمار دچار آسیب دیدگی ناشی از تصادف شده و گسترش بیماری به ناحیه ران در طی مدت بستری رخ داده، نادرست و خلاف واقع بوده است.
این گزارش می افزاید بر اساس اظهارنظر پزشکان معالج در هر دو بیمارستان شریعتی و سینا و مستندات علمی، بیماری وی آسیب دیدگی و له شدگی بخشی از نسج نرم اندام تحتانی و از ابتدا وخیم و با پیش آگهی بد بوده و ماهیت این آسیب به گونه ای است که ممکن است گاهی منجر به قطع اندام نیز شود که به بیمار تذکر داده شده و در پرونده نیز ثبت شده بوده است.
در این گزارش آمده است از نظر سیر پیشرفت بیماری، ماهیت شدید آسیب بافت نرم در ناحیه ران و ساق به گونه ای بوده که تیم معالج تصمیم می گیرد تا مشخص شدن حدود ضایعه، بیمار را تحت نظر داشته باشد و پس از مشخص شدن این موضوع، سایر اقدامات درمانی انجام شود.
در این گزارش اضافه شده است پس از مشخص شدن ناحیه پوست سالم از پوست سیاه، تصمیم به برداشتن بخش وسیع از پوست و پیوند پوستی در بیمارستان شریعتی گرفته شد و در این مورد با بخش جراحی پلاستیک بیمارستان امام خمینی (ره) نیز هماهنگی های لازم برای انجام پیوند پوست به عمل آمد. اما در روز عمل و با توجه به آماده بودن اتاق عمل و جراح، بیمار توسط گروهی از اطرافیان با اعلام رضایت شخصی تصمیم به ترک بیمارستان شریعتی گرفته و به بیمارستان سینا منتقل و به بخش VIP این بیمارستان منتقل می شود.
بنابراین درج مطلب مبنی بر این که به علت تعلل و یا عدم تشخیص به هنگام، اقدامات درمانی لازم برای بیمار به تاخیر افتاده یا موجب گسترش ضایعات وی شده است، از نظر بیمارستان شریعتی مردود اعلام شده است.
این دانشگاه افزوده است تمامی اقدامات تشخیصی و درمانی انجام شده در طول حدود سه هفته بستری بیمار در بیمارستان شریعتی نه تنها از دید تیم معالج در بیمارستان شریعتی کاملا علمی بوده بلکه صحت اقدامات درمانی انجام شده برای حفظ حیات اندام آسیب دیده و زندگی بیمار در طی مدت بیماری به تایید تیم درمانی بیمارستان سینا نیز رسیده و اعلام شده که اقدامات درمانی صورت گرفته در بیمارستان سینا در ادامه اقدامات درمانی بیمارستان شریعتی صورت پذیرفته است.
در این گزارش آمده است بیمارستان شریعتی در طی سالهای گذشته تلاش کرده است به رغم محدودیت شدید منابع مالی، شرایط هتلینگ برخی از بخش ها را به حالت مطلوب تر نزدیک کند اما نکته ای که نباید از آن غافل شد این است که ماهیت بیماری به گونه ای نبوده است که جداسازی بیمار از سایر بیماران از نظر پزشکی و علمی بعنوان بخشی از اقدامات درمانی، ضرورت اساسی پیدا کند. لذا ذکر مکرر این نکته در گزارشات رسانه ای و حاشیه سازی پیرامون آن از لحاظ علمی قابل دفاع نیست.
این دانشگاه از رسانه ها خواست با تعقل و دستیابی به اطلاعات و مستندات موثق از هر گونه حاشیه سازی و تهییج بی مورد افکار عمومی نسبت به موضوعات بهداشتی و درمانی بپرهیزند.
دکتر عباس زارع نژاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز روز گذشته به دستور وزیر بهداشت برای پیگیری وضعیت دانشجوی بستری در بیمارستان سینا از وی عیادت کرد و پس از بررسی آخرین وضعیت درمان پای این دانشجو گفت: با تلاش تیم پزشکی و اقدامات درمانی لازم در حال حاضر وضعیت پای وی رو به بهبود است و ماریه جعفری از امروز با نظر پزشکان حرکت کرده و پیاده روی را شروع کرده است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره به برخی از مسایل و فضا سازی های مطرح شده در برخی از رسانه ها مبنی بر عدم رسیدگی به این بیمار و احتمال قطع پای بیمار گفت: در گفت و گویی که امروز با بیمار و خانواده وی داشتیم ، آنها از نحوه ارایه خدمات درمانی تیم پزشکی، کادر پرستاری و کلیه دست اندرکاران درمانی این بیمارستان در رسیدگی به وضعیت بیماری ابراز رضایت کردند و از این تلاشها قدردانی کردند.
زارع نژاد افزود: ماریه جعفری ضمن تشکر از تشکل های دانشجویی و رسانه ها از پیگیری وضعیت وی از آنان خواسته است که تحت تاثیر فضاسازیها و سوء استفاده برخی از افراد قرار نگیرند و با خاتمه دادن به این مباحث اجازه ندهند با تلا ش های صورت گرفته در بیمارستان برخورد غیرمنصفانه شود.
47282

کد خبر 322219

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهاب A1 ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    17 10
    مثل اینکه این موضوع هم مثل اکثر مشکلات جامعه، تقصیر خود بیمار و فرد موردنظر است و مسوولان تلاش خودشون رو کردن !!
  • مداد سیاه........... A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    14 15
    رو ک نیست سنگ پای قزوینه!کادر پزشکی هیچ موقعه مسئولیت کاراشونو نمی پذیرند وماستمالی می کنند. مصاحبه و عکسش تو سایتها بود... اگر کسی تو این مملکت مقصر باشه اونم باب اسفنجیه!!
    • بی نام IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      16 5
      ميبينيد كه قبول كرد والبته امثال شما كه از طب نمىدونيد همه رو متهم ميكنين. رو به بقيوده إين سخته برات كه قبول كني؟
  • بی نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    7 4
    شما خودتون رو اصلا ناراحت نکنید، تقصیر ماست... بی خیال بابا!!!!
  • علی A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    14 11
    آره حتما تو راست میگی ما هم هیچ وقت نرفتیم بیمارستان ببینیم چه خبره
    • بی نام IR ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      13 4
      خدا نكرده معلول شدى يا مرحوم؟ واقعا مشكل كجاست؟البته مشكل ديد امثال شماست
  • بی نام IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    13 7
    بيمار رفته بخش vip بيمارستان سينا كه در حد هتل هاي چهار ستاره هست بعدش هي به بقيه بد و بيراه هم گفته؟؟ كاش همه بيمار ها با نماينده هاي مجلس آشنايي داشته باشند !
  • بی نام EU ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    8 6
    ما که میدونیم وضع بیمارستانهای دولتی چطوره وایضا خودتان
  • آرش A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    6 10
    چند وقت پيش در بيمارستان سوختگي دانشگاه علوم پزشكي ايران يك دختر كه براي پيوند پوست خوك به دستش بايد يك عمل جراحي سرپايي بدون بيهوشي مي داشت به علت عدم هماهنگي در اتاق عمل بيهوشي مطلق شد و در اثر ناشتا نبودن و عدم توجه و ساكشن نكردن در اثر خفگي فوت كرد. يهني فردي به خاطر يك زخم سطحي كشته شد از اين قبيل اشتباهات در بيمارستان ها بسيار است
    • بی نام IR ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      14 4
      استاد زخم سطحي؟ شما از كجااااااا ميدوني؟ كادر درمانش بودى؟ ضمنا اين خود بيمار بوده كه علي رغم اينكه بهش ياد أوري بهش،جلو شكمش رو نداشته
  • بی نام IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    5 8
    انهايى كه پايشان به بيمارستان شريعتى رسيده است حرف شما را باور مى كنند يا دم خروس را؟!!
  • علی IR ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
    3 13
    صدهااتفاق ازاین قبیلودیدیم قربون همون پزشکای پاکستانی هندی فلیپینی که کارشونودرست انجام میدادن با قیمت امروز800000تومان حالاادعاهای اینا..........
    • بی نام IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۱
      10 4
      شما بيمار شدى بريد اونجا. آخه جونم حب و بغض تا كجا؟
  • امیر IR ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
    3 2
    مثه اینکه این جناب "بی نام" کاری غیر از جواب دادن به مردم نداره اگه این همه انرژی رو بزارین روی مریضا و فقط به فکر چاپیدن بیماراتون نباشین از این اتفاقا رخ نمیده
  • بی نام A1 ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    0 0
    كاشكي منم اشناي نماينده مجلسي داشتم. فقط همين!! خيلي به كارم مي اومد:|

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین