به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد درحالی از گودرزی انتقاد داشت که از اسم او استفاده می کرد تا دولت را سازشکار قلمداد کند و حرف های او با اعتراض گروه زیادی از نمایندگان همراه شد و رئیس مجلس هم با طعنه در پایان حرف های او گفت:« حسابی همه از حرف های تان محظوظ شدیم همگی. » او در این لحظات لبخندی به لب داشت.
جواد کریمی قدوسی در حرفهایش خطاب به وزیر پیشنهادی دولت گفت:« وزیری که رای اعتماد می گیرد دارای حقوقی است که باید مستقل و هماهنگ با دولت باشد برای دفاع از حق ملت. پس وزیر به نحوی پاسخگو است در کل کابینه . سئوال و انتقاد اساسی من از آقای گودرزی این است که ایشان فردی نیست که بتواند اعمال رای کند و حق خود را برای دفاع از ملت بگیرد. یک دلیل من رفتاری است که دیگران در کابینه انجام دادند. اینجا که رای گرفتند ، اکثر انتصابات شان از کسانی بودند که در فتنه نقش داشتند و به افرادی که سابقه خروج از حاکمیت را داشتند پست دادند.»
او خطاب وزیر پیشنهادی گفت:« آقای گودرزی توان این کار را ندارد و نمی تواند مستقل کار کند. مشی عدالت این است که سران فتنه از حصر خانگی خارج نشوند اما بعضی از وزرا دارند در این راه تلاش می کنند. آقای گودرزی ، بعضی از سران فتنه خود را قیم رئیس جمهور می دانند اما شما توان ندارید برابر این ها بایسیتد و باید تمکین کنید. شما به کابینه ای می روید که قدرت ایستادن برابر این افراد را ندارد. من از آقای گودرزی انتقاد می کنم چون وزرا وقتی اوباما اراجیف می گوید و ما را تهدید می کند ،کسی در کابینه نیست تا از کشور دفاع کند . من در این کابینه این توان را سراغ ندارم . شما هم این توان را ندارید. شما وزیر کابینه ای می شوید که نماینده جوانان هستید و باید امید بدهید نه اینکه آنها را مایوس کنید. آنجا که سخنی به زبان می آید که خزانه خالی است چه حرفی برای جوانان دارید؟ آیا از حقوق ملت دفاع خواهید کرد؟»
کریمی قدوسی با حرارت حرفهایش را می زد و به یکباره به بحث وزارت ارشاد و دعوا میان خانه سینما و بحث های شمقدری با منتقدانش ورود کرد و گفت:«آقای گودرزی وزارت ورزش یک فرصت خوب برای دیپلماسی است. از کانال دیپلماسی ورزش باید ندای مظلومیت را به دنیا بگویید . آیا در این کابینه می شود این کار را کرد؟ نمی توانید. در این دولت جلوی فرهیختگان را گرفتند تا همایشی علیه صهیونیسم برگزار کنند با محوریت هنر و سینما. پس شما چطور می توانید در این کابینه برای دفاع از حق ملت گام بردارید؟
دولت باید از فرصت رسانه و هنر استفاده کند و از حقوق ملت در اثار فاخر هنری دفاع کند. چطور ما به شما اعتماد کنیم. شما جلوی کابینه ای می شوید که جلوی شکایت از سینمای دژخیم هالیوود را می گیرد. وزیر نباید حاشیه سازی کند. برای مردم باید رفع مشکل کنید. آقای گودرزی من در مخالفت با شما می گویم. شما یکی از راه های کاری تان این است که با جوانان دنیا تعامل کنید برای مظلومیت ملت نه اینکه بگویید با تعامل دنیا مشکلات ملت را حل کنیم. این خشم الهی را به همراه دارد که عزت مان را به آمریکایی ها بفروشد.آقای گودرزی این ملت همه جمع شدند به دولت رای دادند . آیا مردم برای عزت کشور رای ندادند؟ آنجا که می گویند 50 درصد خودسر بودند شما می توانید جواب بدهید؟ ما به انتصاب ها مشکل داریم. بسیاری از وزرا قول دادند اتوبوسی عمل نکنند و کسانی را بیاورند که بلیت داشته باشند. نه اینکه اتوبوسی افراد را خانه نشین کنیم. اگر کسی مثل دکتر عباسی انرژی اتمی را در وزارتخانه ات داشتی او را خانه نشین می کنی؟» در میان حرف های قدوسی بود که رئیس مجلس ورود کرد و خطاب به او گفت:«آقای قدوسی اگر فرصت کردید کمی هم از آقای گودرزی انتقاد کنید. شما که فقط از مسائل کلی گفتید!«
و قدوسی دوباره ادامه داد:«آقای گودرزی من می ترسم در این دولت به اندازه 3650 روز عقب برگردیم .به 10 سال قبل که نتانیاهو که کشور را تهدید می کرد اما هیچ غلطی نمی توانست بکند.. شما در این کابینه کاری از دست تان بر می آید. شما به عنوان یک وزیر بیایید و بگویید آنجا که عزت کشور در خطر باشد ، چه می کنید ، آیا فتنه را محکوم می کنید؟»
4141
نظر شما