۰ نفر
۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
وقتی رابرت دنیرو در تست بازیگری رد شد

بازیگر برنده اسکار وقتی هنوز 30 ساله‌اش نشده بود برای بازی در نقش سانی پسر بزرگ دون کورلیونه در فیلم «پدرخوانده» تست بازیگری داد.

 


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رابرت دنیرو برای بازی در نقش سانی کورلیونه در اولین «پدرخوانده» به نظر اعتماد‌به‌نفس زیادی داشت، اما در نهایت این نقش به جیمز کان رسید و به خاطر آن نامزد اسکار بهترین بازیگر مرد مکمل هم شد.

فرانسیس فورد کوپولا کارگردان سه‌گانه «پدرخوانده» واقعا دوست داشت کان این نقش را بازی کند.

او درباره تست بازیگری دنیرو برای نقش سانی، می‌گوید: «دنیرو برای نقش سانی بخت خود را امتحان کرد و ما حتی یک صحنه امتحانی با بازی او گرفتیم که بسیار هیجان‌انگیز بود. او تماشایی بود، اما سانی واقعا شخصیت یک آدمکش را داشت.»    

به هر حال، اگر دنیرو نقش سانی را از آن خود می‌کرد، دیگر نمی‌توانست در «پدرخوانده: قسمت 2» نقش دون کورلیونه جوان را بازی کند، نقشی که اولین جایزه اسکار کارنامه‌اش را برای او به همراه داشت.

«پدرخوانده» سال 1972 بر مبنای رمانی از ماریو پوزو ساخته شد. این فیلم داستان یک خانواده مافیایی پرقدرت در نیویورک را از 1945 تا 1955 به تصویر می‌کشد.

مارلون براندو نقش ویتو کورلیونه را بازی کرد. آل پاچینو، ریچارد اس. کاستلانو، رابرت دووال، جان کازال و دایان کیتون از دیگر بازیگران «پدرخوانده» هستند که از آن به عنوان یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلم‌های تاریخ سینما یاد می‌شود. «پدرخوانده» برنده سه جایزه اسکار شامل بهترین فیلم، بازیگر مرد (براندو) و فیلمنامه اقتباسی (ماریو پوزو و کوپولا) شد.

فیلم ضمیمه این خبر شامل صحنه تست بازیگری دنیرو و صحنه نهایی با بازی کان در فیلم است.

5858

 

کد خبر 323402

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیرسعید A1 ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    68 2
    خیلی جالب بود . ممنون
  • میثم A1 ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    18 8
    حیف از این بازیگر که پیر شده و داره کم کم محو میشه از صحنه بازی ها...
  • جورج A1 ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    11 0
    اگه کسی پدرخانده هارو ندیده حتما زود زود بره ببینه1.2.3
  • me: godfather is the best A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    12 1
    گر چه دنیرو رو خیلی دوست دارم ولی کان واقعا برای این نقش عالی بود, در ضمن این باعث شد که دنیرو بتونه در قسمت 2 نقش جوونی کرلئونه رو بازی کنه که فوق الاده بود
  • بی نام IR ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    5 1
    خبر دست اول یعنی این...
  • نسترن A1 ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    5 2
    همیشه فرسنگها بین رابرت دنیر و سینمای ایران فاصله حس می کردم. تا اینکه اصغر فرهادی با فیلم جدایی باعث شد او و پیمان معادی در جشنوراه ترایبکا مورد تقدیر رابرت قرار بگیرند و تازه عکس یادگاری باهم بگیرند!
  • بی نام A1 ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    14 1
    دمتون گرم.1000 بار پدر خوانده رو ديدم ولي هنوزم ولع ديدن حتي 10 ثانيه از فيلو دارم.
    • بی نام A1 ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
      12 1
      گل گفتی
  • بی نام IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    12 0
    این فیلم عالیه چند روز پیش دوباره دیدمش بازم برام دیدنی بود بادیدن چهره های جوان آل پاچینو و رابرت دنیرو و البته بازی زیباشون
  • بی نام RO ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    13 0
    رابرت دنیرو در نقش دون کرلئونه فوق العاده بود.
  • مهدی IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    10 0
    رابرت دنیرو یک خونسردی خاصی تو چهره ش داره، و واقعا جمیز کان خیلی مناسب تر بوده برای نقش عصبی و خشن سانی کورلئونه! واقعا انتخاب درستی بوده !
  • علي IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    3 0
    يك لحظه خنده دنيرو ...
  • پوریا IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
    1 7
    من که ندیدم ولی فکر نکنم بد باشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین