مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۰

پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

با تصویب هیئت وزیران ؛ جزییات اختصاص دو بسته کالایی رایگان تا پایان سال ۹۲ اعلام شد.

این سبد کالا شامل 1.8کیلوگرم روغن نباتی مایع، 10 کیلوگرم برنج، 4 کیلوگرم گوشت مرغ ، 800 گرم پنیر بسته (uf) و 1.8کیلوگرم تخم مرغ است.

با موافقت هیئت وزیران و در راستای سیاست های حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه، دو سبد کالایی رایگان تا پایان امسال به شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح ، کارگران، روزنامه نگاران، خبرنگاران و هنرمندان، دانشجویان متأهل، طلاب و سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی ارائه می شود.

هیئت وزیران بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامه ریزی و نظرت راهبردی رئیس جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی تصویب کرد؛ در راستای سیاست های حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه، سبد کالا، شامل (1.8) کیلوگرم روغن نباتی مایع ، (10) کیلوگرم برنج ، (4) کیلوگرم گوشت مرغ ، (800) گرم پنیر بسته (uf) و (1.8) کیلوگرم تخم مرغ به صورت رایگان و در ازای بن تحویل خواهد شد.

براین اساس، کلیه شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح اعم از کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی، کلیه کارگران مشمول قانون کار و قانون تامین اجتماعی، روزنامه نگاران، خبرنگاران و هنرمندان ( به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ) و دانشجویان متأهل (به تشخیص وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی ) و طلاب ( به تشخیص مرکز مدیریت حوزه های علمیه ) و سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور مشمول این تصویب نامه هستند.

همچنین، قضات و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از شمول این تصویب نامه مستثنی هستند.

بر این اساس، وزارت صنعت ، معدن و تجارت با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجاز به انتخاب بن کاغذی یا کارت الکترونیک برای تحویل کالا است.

بر اساس این مصوبه، دولت؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را موظف کرده است فهرست افراد موضوع مشمول را از دستگاه های اجرایی ذی ربط دریافت و پس از راستی آزمایی و پالایش به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کند.

همچنین، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است آمار کارکنان و بازنشستگان خود را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کند.

بر این اساس، دستگاه های اجرایی که آمار مشمولان واجد شرایط آنها توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام می شود، موظفند نسبت به دریافت بن از وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام کند.

دستگاههای اجرایی موظفند در مهلت تعیین شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به تسویه حساب بن ها با وزارت مذکور اقدام کنند.

بر اساس این مصوبه، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور موظف است اعتبار مورد نیاز جهت اجرای این تصویب نامه را تا سقف مبلغ پانزده هزار میلیارد (15.000.000.000.000) ریال از محل ردیف های متفرقه تامین و در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهد.

همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است به منظور تسریع و تسهیل در تامین اقلام سبد کالا، نسبت به پرداخت علی الحساب بخشی از اعتبارات به مباشرین تامین اقدام کند.

انتخاب مباشرین تامین کالا توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت می گیرد.

بر اساس این مصوبه، دستگاه های مباشر تامین موظفند تا پایان اردیبهشت 1393 نسبت به ارایه اسناد و مدارک مثبته به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اقدام کنند و سازمان مذکور نیز موظف است تا پایان تیر 1393 نسبت به محاسبه قطعی یارانه موضوع این تصویب نامه و تسویه حساب نهایی با مباشرین اقدام کند.

همچنین، وزارت صنعت، معدن و تجارت ( سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ) موظف است بر نحوه اجرای این تصویب نامه نظارت کند.

این مصوبه مورخ 1/10/1392 ازسوی اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

3131

کد خبر 329639

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    20 18
    باسلام خیلی خوبه سوال اینه ایا ماکه توی این لیست نیستیم شغل ازاد داریم تکیف ما چیه
  • علی A1 ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    21 8
    خواهشا حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد و کارگران را مقایسه کنید مخصوصا دانشجویان دکتری بعد ببینید واقعا حق این بدبخت ها هست یا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    10 3
    بهتر بو د همه کسانی که قرار است این کمک ها را دریافت کنند بن کاغذی یا کارت اعتباری الکترونیکی اهدا می شد.
  • کشاورز A1 ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    40 5
    کشاورزان بیچاره کجای این بندها جا دارند؟
    • فردوس توسی A1 ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
      37 3
      دامداران و روستاییان چی؟
    • بی نام IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
      7 4
      کارمندای شرکت های خصوصی که پانصد تومن میگیرن چی؟
  • علی A1 ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    28 4
    زمینه حذف یارانه است .
  • بی نام A1 ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    5 33
    به خدا اگه یک دونه برنجش به معلم ها برسه!!!
  • بی نام IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    9 12
    حالا کی می دهند
  • ن.ت A1 ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    13 10
    اگر مثل برنج کو پنی باشد خوردن ندارد دور ریخته میشود
  • اسد برزگر A1 ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    7 1
    ای بابا حالا سبد کالایی رو کی داده کی گرفته...
  • بی نام IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    5 1
    ما مدرسین حق التدریس آزاد که نه بیمه داریم و نه کارفرما ها درلیست بیمه از ما نام میبرند چه کنیم؟ از کی بگیریم؟ یا شاید مرفه هستیم و خبر نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ناشناس IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۷
    4 1
    جزء مشمولین نیستم ولی خیلی خوشحالم. چون با در آمد روزانه 20 - 30 هزار تومان با یک قاضی و یا استاد دانشگاه هم رتبه شدم.
  • جواد A1 ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    7 0
    من چی بگم که بخاطر تعدید نیرو هم من وخانومم مجبور به استعفا شدیم پس خدا کجاست که به ما کمک کنه الان 6ماه بیکاریم بیمه قطع شده
  • بی نام IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    6 0
    بهتراست ازطریق سیستم پرداخت یارانه که اطلاعات سرپرست خانوارها را دارد با درخواست کد ملی ازدریافت کننده این امر صورت پذیرد تا درحق کسی اجحاف نشود، اگر بشود
  • هموطن EU ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    3 1
    خبر آنلاین خیلی نامردی...چرا نظر قبلی منو تایید نکردی... نکنه تو هم موافق ظلم به مردم عادی و اونایی که شغل آزاد و درآمد بخور نمیر دارند هستی
  • بی نام IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    4 2
    بازم صد رحمت به احمدی نژاد نذاشت نه سیخ بسوزه نه کباب- -حتما اینجوری میخوان دور دوم یارانه بدن-به کارمند که ماهی 2ملیون میگیره یارانه میدن ولی به اون بیکار هیچی-فقیر فقیرتر پولدار پولدارتر-چه عدالتی تو این کشور هست
  • بی نام IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    3 1
    یعنی تو این کشور 15میلیون فقیر وکم درآمد هست بقیه همه پولدارن؟ چه کشور ثروتمندی داریم ما؟ باعث افتخاره
  • بی نام A1 ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    1 3
    بهتر نبود قیمت این سبد کالائی را به حساب کسانی که مشمول این سبد هستند واریز مینمودند البته هر چی جنس ته انبارها مانده باید به مردم غالب کنند
  • رسول A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
    2 2
    دارندگان مشاغل آزاد که یه جفت کفش رو با سود کمتر از 20-30 هزار تومن یا یه قلم لباس معمولی رو با کمتر از 50-60 تومن سود نمیدن بخدا یه روز هم با حقوق کارمندی کار نمیکنن. فقط الکی بلدن داد و فریادکنن.آخرسال یه میلیون مالیات براشون بیاد به هر دری میزنن که اونو ندن ولی همین کارمند بچاره سالی حداقل 2 میلیون مالیات میده.
    • هموطن EU ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
      1 1
      برو برادر من... حتما انتظار داری اون بدبخت شغل ازاد... اون کارگر بدبخت که ماهی 300 تومن هم نمیگیره ... ماهی 200 تومنش مالیات بده ؟نه؟.... اون وقت تو که بیوجدانی با ماهی دومیلیونی که داره دولت بهت میده و هزاران هزار مزایای دولتی دیگه... زورت میاد مالیات بدی؟
  • سام A1 ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
    0 0
    پس دانشجویان بدبخت مجرد چی؟
  • بي نام A1 ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    1 1
    واقعا خيلي بي عدالتي

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین