به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخاب کاکایی در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره شعر فجر صورت گرفت که در آن سید عباس صالحی، سید علی موسوی گرمارودی، علی معلم دامغانی، محمدعلی مجاهدی، محمدعلی بهمنی، حسین اسرافیلی، علیرضا قزوه، پرویز بیگی حبیب آبادی، فاطمعه راکعی، سعید بیابانکی،عبدالجبار کاکایی، محمود اکرامیفر، افشین علاء، موسی بیدج، فاضل نظری، قادر طراوت پور و همایون امیرزاده حضور داشتند.
اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره پیش از این طی احکام جداگانهای از سوی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شده بودند.
در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره شعر فجر که به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، بیش از دوساعت به طول انجامیده علاه بر انتخاب دبیر جشنواره موضوعاتی همچون زمان، مکان، نحوه اجرای این دوره بررسی شده و حاضران در مورد ارتقا کیفی و کمی جشنواره پیشنهاداتی را مطرح کردهاند .
قادر طراوت پورهم از سوی وزیر ارشاد به عنوان دبیر اجرایی جشنواره بین المللی شعر فجر منصوب شده است.
عبدالجبار کاکایی هم در گفت و گو با ایسنا از تلاش و انجام اقدام لازم برای حضور همه طیفها و جریانهای شعری، منهای نوع تفکر سیاسیشان، در جشنوارهی امسال خبر داده است.
او که سال 1342 در ایلام به دنیا آمده، تا کنون مجموعه شعرهایی چون «آوازهای واپسین»، «مرثیهٔ روح»، «سالهای تاکنون»، «حتی اگر آیینه باشی»، «بی چتر و بارانی» و ... را روانه بازار نشر کردهاست.
این شاعر و زبانشناس در حوزه نقد ادبیات ایران هم نوشته ها و پژوهشهای مختلفی دارد که از جمله آن ها می توان به کتابهای نگاهی به شعر معاصر ایران» و «بررسی تطبیقی ادبیات پایداری جهان» اشاره کرد.
کاکایی گفته که در دورههای قبلی این جشنواره باید در روش و چینش داوران و هیأت انتخاب آثار مراقبت بیشتری میشد تا طیفهای متنوع ادبی به همراه داوریهای قابل اعتنا در آن حضور پیدا کنند، چون معتقدم جشنواره نباید در حوزههای محتوایی خاص و با توجه به مرزبندیهای سیاسی تعریف شود. اینها مسائلی بود که در دورههای گذشتهی جشنواره بعضا وجود داشت.
او که مدرس و مدیر خانه شعر بنیاد نویسندگان و هنرمندان بود، 9سابقه ماه عضویت در شورای ترانه وزارت ارشاد را در کارنامهاش دارد. کاکایی به علت اعتراض به عملکرد شورا در ممیزی آثار اجتماعی همراه با اهورا ایمان از عضویت در این شورا استعفا داد.
5757
نظر شما