۰ نفر
۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰

دولت سوریه اولین مهلت تعیین شده برای از بین بردن خطرناکترین سلاح های شیمیایی خود را از دست داد.

 

 

 

به این ترتیب کشتیهای نروژی و دانمارکی که در ساحل سوریه منتظر دریافت این سلاح های شیمیایی و انتقال آنها بودند دست خالی به ساحل قبرس بازگشتند.

سازمان منع تسلیحات شیمیایی که از طرف سازمان ملل متحد مامور اجرای این طرح شده است تاریخ 31 دسامبر را به عنوان ضرب الاجل برای دولت سوریه تعیین کرده بود.

سخنگوی سازمان منع تسلیحات شیمیایی می گوید: «ما این موضوع را درک می کنیم که عوامل متعددی دست به دست هم داده اند تا مانع شوند که دولت سوریه بتواند در ضرب الاجل 31 دسامبر به اهداف مشخص شده دست پیدا کند. هوای بد در برخی از مناطق سوریه و شرایط ناپایدار کشور از جمله این عوامل هستند.»

البته بازرسان بین المللی می گویند که مأموریت نابود کردن سلاح های شیمیایی سوریه در مسیر درست خود ادامه دارد.

نگرانیها نسبت به استفاده از سلاح های شیمیایی در جنگ داخلی سوریه پس از آن شدت گرفت که صدها نفر در تاریخ 21 اوت در حومه دمشق جان خود را از دست دادند که به گفته مخالفان، در حمله شیمیایی نیروهای دولتی کشته شدند.

یک سازمان حقوق بشری سوری که مقر آن در لندن است اعلام کرده است که شمار قربانیان ناآرامیها در سوریه از مرز 130 هزار نفر گذشته است.

یورونیوز

52261

کد خبر 330312

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • انتی بشار A1 ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    23 13
    اینا همش دودره بازیهای بشاره .چقدر این مجامع و کشورها هالو هستند که به حرفهای یک دیکتاتور جانی اعتماد میکنند .
    • بی نام A1 ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
      11 13
      اقای انتی بشار شما کار و زندگی نداری مثل خودجوش ها و کفن پپوشهای وطنی میای نظر میدی من طرفدار اسد نیستم ولی از جانبداری افراطی یا دشمنی افراطی هم خوشم نمیاد
    • بی نام A1 ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
      3 1
      دوست گرامی کاش یه بار سوریه رفته بودی یا با یه سوری صحبت کرده باشی که زمان بشار اسد این کشور یکی از تنها کشورهایی بود که مردم درش با ازادی و ارامش زندگی میکردند نمیدونم میدونی یا نه ولی بشار اسد رو به همین جرم دادن ازادی اجتمایی به مردم و مقاومت بر ضد تروریست ها و اسراییل دارند محاکمه میکنند دوست من و نه هیچ چیز دیگه. بشار اسد هم بره فقط و فقط قدرت تروریست ها و عربستان و ترکیه در منطقه بیشتر میشه. نمیدونم شما با چه دیدگاهی انتی بشار شدی ولی کاش یه لحظه به این سخن توجه کنی و خودت بیاندیشی
  • محمد IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    14 4
    نگو صدا و سیما دروغ گفته که ناراحت میشم جون داداش.
  • سعید A1 ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
    0 0
    رژیم صهیونیستی انواع واقسام بمب اتمی و شیمیایی دارد ولی با آن کاری ندارند و میخواهند سوریه را خلع سلا ح کنند تا اسراعیل گردن کلفت منطقه باشد و دیگر کشورهای مسلمان را تحدید کند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین