مهر نوشت:

مدیرکل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی با اعلام اصلاح آئین نامه وصول مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک‌الوصول مؤسسات اعتباری، از ارسال برخی پیشنهادات مانند امکان تقسیط دوباره، استمهال و بخشش جرایم به وزارت اقتصاد برای طرح در هیئت وزیران خبر داد.

عبدالمهدی ارجمندنژاد با اعلام اقدامات بانک مرکزی در حوزه مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی، اقدامات بانک مرکزی را طی دوره 100 روزه آغازین فعالیت دولت یازدهم در حوزه تحت مسئولیت خویش تشریح کرد.

مدیرکل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در خصوص  عملکرد بخش مقررات بانکی گفت: در این حوزه، همگام با سیاست‌ها و راهبردهای دولت تدبیر و امید و در اجرای تکالیف مقرر در مصوبات هیئت وزیران مبنی بر بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری در کشور از طریق روان سازی امور مربوط به دریافت تسهیلات، "آئین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان" مورد بازنگری قرار گرفت.

ارجمندنژاد با اشاره به آئین‌نامه جدید تسهیلات و تعهدات کلان افزود: در آئین‌نامه جدید، مبنای محاسبه تسهیلات و تعهدات کلان از شاخص "مجموع سرمایه پرداخت شده و اندوخته" به شاخص "سرمایه پایه" تغییر یافته و همچنین سقف جمعی تسهیلات و تعهدات کلان از 5 برابر مجموع سرمایه و اندوخته به 8 برابر سرمایه پایه افزایش یافته است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی از دیگر موارد اصلاحی این بخشنامه به امکان یافتن دوباره ضرایب تبدیل در مورد تعهدات مطابق آئین‌نامه کفایت سرمایه اشاره و اظهارداشت: تمامی این اصلاحات، با هدف افزایش ظرفیت اعتباری شبکه بانکی کشور اعمال شده است.

وی افزود: علاوه بر این، اصلاحاتی در "آئین‌نامه وصول مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک‌الوصول مؤسسات اعتباری" که مشکلاتی را برای فعالان اقتصادی به ویژه دست‌اندرکاران بخش صنعت و تولید کشور فراهم ساخته بود نیز اعمال شد و اصلاحیه پیشنهادی این بانک با رویکرد تسهیل تسویه بدهی‌های غیرجاری بدهکاران شبکه بانکی به ویژه مساعدت به آنانی که به بخش صنعت کشور تعلق دارند، از طریق اتخاذ تدابیری چون امکان تقسیط دوباره، استمهال و بخشش جرایم تنظیم و برای وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال شد تا نهایتا در قالب پیشنهادی مشترک در هیئت وزیران مطرح و تصویب شود.

ارجمندنژاد در ادامه به بیان اقدامات بخش مبارزه با پولشویی از آغاز فعالیت دولت یازدهم پرداخت و عنوان کرد: در این خصوص، با هدف افزایش آگاهی و تسلط مدیران و مسئولین شبکه بانکی کشور برای اجرای هرچه صحیح‌تر قانون مبارزه با پولشویی، دو دوره آموزشی مختص مدیران شبکه بانکی تحت عنوان دوره تربیت مدرس مبارزه با پولشویی برگزار شد.

مدیرکل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی همچنین در خصوص اقدامات بخش صدور مجوزها طی دوره 100 روزه دولت تدبیر و امید گفت: در این دوره زمانی فرآیند ساماندهی و صدور مجوز برای مؤسسات اعتباری 14 گانه فعال در بازار غیرمتشکل پولی تسریع شد و در فرآیند بررسی و تأیید صلاحیت اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل بانک‌ها و مؤسسات اعتباری هم تسریع به عمل آمد.

3131

کد خبر 330436

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    8 21
    بخشش جرایم مسخره ترین قسمت کار و تشویق آدمهای بد حقو حساب و توهین به خوش حق وحسابها هست
    • ادوين IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
      3 0
      واقعا كه عجب نظري دادي حيف به اين مملكت كه انسانهايي مثل تو رو بزرگ ميكنه واقعا جاي تاسفه !!!!!!!!!!! وبا تشكر از اين دولت كه در فكر توليد كنندگان وصنعت مباشد
  • بی نام A1 ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    0 1
    سازمان مبارزه با پولشویی داریم تازه این وضعمونه۰ فکر کنم خودشان هم آره
  • بجنورد موسسه مذهبی بقیه الله علیزاده IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    1 1
    بدهکارهای کلان کشورمان همین آقایانی هستند که الآن سعی دارند طرح بخشش جرایم بانکی را به وزارت اقتصاد ببرند و در اصلاح آئین‌نامه وصول مطالبات معوق تلاش وافر می کنند.افراد مومن و خوش حساب که دست مال مسلمین دراز نمی کنند در سر رسید حساب بانکی وام را تسویه می کنند و اما بی تقواها و مال مردم خورها منتظر چنین روزی می شوند تا چنین طرح هایی تصویب شود و از زیر بار جرایم بگریزند. در هر حال اثر مال حرام در گوشت و پوست آنها باقی می ماند و باعث متلاشی شدن آنها می شود.
  • هموطن US ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    1 0
    گاهی به علت عدم اطلاع رسانی از سوی بانک ها و اعمال سلیقه رئیس شعبه ها مردم به بانک ها بدهکار می شوند برای مثال در سال 80 یکی از شعبه های کشاورزی 500 هزارتومان وام داد با وجود انکه بدهی من به بانک تمام شده بود ولی به علت بی دقتی کارمند بانک حداقل مجبور شدم چهار بار اسناد پرداخت را به بانک تحویل بدهم برای یکی از همکاران برای همین وام 700 هزارتومان جریمه و البته بعد از 5 سال اعلام کردند ! و پیگیری امور حقوقی معمولا سخت تر از پرداخت جریمه های غیر واقعی و زوری است ولی قانون نباید برای طلبکاران میلیاردی که مردم و بانک ها را فریب داده اند تسهیل کننده باشد .
  • بی نام A1 ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    1 0
    بفرملیید طرح قدردانی از بد حق و حسابها نه بخشش جرایم آخر اینکار ها ازدیاد بدحسابها و خلافکاران است
  • محمودمهدوی IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    1 0
    بخشش جرایم بانکی +نگرفتن استعلام ازبانک مرکزی"چون درغیر اینصورت نه میتوانند وام را پس بدهند ونه کسی ضامن اینگونه افرادمیشود راه وصول را آسانترکنید.با سپاس ازدست اندرکاران بانک مرکزی
  • بی نام A1 ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    0 0
    یکی به من بگه فرق من که با بدبختی و زدن از زندگیم تمام اقساط خودمو با سودش به بانک دادم با کسی که رفته و حالا برگشته و قراره جرائمشو بهش ببخشن و بدهیشم استمهال کنن چیه؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    0 0
    بازنشته زندگی ام در عرض این هشت سال تباه شد با این سودی که بانکهار از ما گرفتند پس تکلیف ما چیه که این همه سود با این بانکها دادیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین