علی اصغر رخ صفت از فعالین و مدیران شناخته شده صندوقهای قرض الحسنه با انتقاد از تلاش بانک مرکزی برای تحت پوشش قراردادن صندوقهای قرض الحسنه معتقد است که این نوع نگرش ریشه در سالهای دهه شصت دارد و جدید نیست.
رخ صفت که از مدیران سابق سازمان اقتصاد اسلامی است در این زمینه می گوید: ساماندهی صندوقهای توسط بانک مرکزی برای معدود صندوقهایی که از حدود قانونی خارج شده اند خوب است ولی برای بخش عمده ای از صندوقهای قرض الحسنه ای که در چارچوب قانون فعالیت می کنند این اقدام بانک مرکزی فایده خاصی ندارد.
وی با اشاره به سابقه تاریخی مخالفتهای بدنه دولت و بانک مرکزی در سالهای دهه شصت می گوید: در آن سالها میرحسین موسوی دستور تعطیلی شبانه تعداد زیادی از این صندوقها را در شهریار داد و همزمان سی صندوق شبانه در این شهرستان پلمپ شد و ما برای راه افتادن کار مردم در وانت هایی درب صندوقها مستقر شده و کارهای مالی صندوقها را سرو سامان دادیم.
علی اصغر رخ صفت تاکید می کند تفکر فعلی که به نقد فعالیتهای مثبت صندوقهای قرض الحسنه می پردازد ناشی از تفکرات آن دوران است که با تلاش ما به نتیجه نرسید و امکان حذف صندوقهای قرض الحسنه در دهه شصت فراهم نشد.
نظر شما