۰ نفر
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۳:۴۰

پایگاه اینترنتی المختصر به نقل از رییس موساد از نابودی حماس به دست مصر خبر می دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پایگاه اطلاع رسانی عربی المختصر به نقل از رئیس سابق موساد نوشته است که مصر حماس را نابود خواهد کرد و نیازی نیست تل آویو برای این کار خود را به زحمت بیندازد. المختصر نوشته است روزنامه های اسرائیلی سخنانی را از میر داگان نقل کرده اند که در آن به نقش موثر مصر در برخورد با جنبش حماس اشاره کرده و گفته است نابودی حماس به دست تل آویو به سود اسرائیل نیست زیرا مصر تلاش هایی را برای تضعیف توان حماس آغاز کرده است و به نظر می رسد برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از جمله عربستان نیز در این زمینه تلاش هایی را آغاز کرده اند ولی به طور قطع اسرائیل در این تلاش ها سهیم نیست.
وی در مجموع از بین رفتن حماس را به ضرر رژیم صهیونیستی ارزیابی کرده و گفته است تل آویو باید به دنبال حماس تحت کنترل و ضعیف شده باشد نه محو و نابودی آن.

5252

کد خبر 331233

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعود -ر A1 ۰۴:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    6 5
    بله؛ مسلمونها رو به جون هم میندازن خودشون میشینن مدیریت میکنن. خدایا مسلمونها رو از خواب غفلت بیدار کن. اللهم عجل لولیک الفرج
  • بی نام A1 ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    4 1
    اره، شما میخواید سایه یک تهدید دائمی بالای سرتون باشه تا هم کاسبی کنید و هم مظلوم نمایی. برای اینه که نمیخواید حماس از بین بره یا پرونده هسته ای ایران حل بشه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین