ایسنا نوشت:

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر درباره سرانجام" پروژه‌ی ایران زمین" با طرح این پرسش که اگر تعدادی از افراد محله ایران زمین جمع شوند و مجوزی مثل مجوز بابک زنجانی بخواهند آیا شهرداری به آن‌ها هم چنین مجوزی را می‌دهد؟ در عین حال گفت: مسئولیت جلوگیری از رانش مجدد به قوه‌ی قضاییه باز می‌گردد.

محمد سالاری در رابطه با پروژه‌ی ایران زمین ، با بیان این‌که آن‌چه وظیفه شورای شهر تهران بود در این مورد به خوبی انجام شد، گفت: در این زمینه جلسات متعدد برگزار و کمیته‌ای هم تشکیل شد و نتایج را هم به لحاظ این‌که چه نهادهایی در ارتباط با این موضوع مقصر بوده‌اند و هم در‌رابطه با گودبرداری اعلام کردیم. در کمیسیون شهرسازی، متوجه شدیم در اعطای مجوز به این پروژه تخلف صورت گرفته است و این زمین در زیرپهنه‌ی R231 است و در طرح تفصیلی تاکید شده است که این بافت ارزشمند مسکونی معاصر است و بر "حفظ وضع موجود"تاکید شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در آن منطقه تمام ساختمان‌ها، دو طبقه ویلایی هستند متاسفانه شهرداری تهران در یک زمان بسیار کم در شورای معماری منطقه 2، با نظر مالک عینا موافقت و تصویب آن را به کمیسیون ماده‌ پنج منوط کرده است. این کمیسیون هم در اسرع وقت تایید کرده و بررسی آثار ترافیکی، زیست محیطی و سایرآثار آن هم دیده نشده است.

وی با بیان این که تمام املاک اطراف این پروژه تحت تاثیر آن قرار می‌گیرند این پرسش را مطرح کرد که اگر تعدادی از افراد این محله جمع شوند و چنین مجوزی بخواهند آیا شهرداری به آن ها هم چنین مجوزی را می دهد؟

سالاری با بیان این‌که مطرح کردن موضوع پروژه‌ ایران زمین در رسانه‌ها توسط کمیسیون شهرسازی و دغدغه‌ی شورای شهر باعث شد شورای عالی شهرسازی و معماری به این قضیه ورود پیدا کند، توضیح داد: ما به عنوان نماینده‌ شورای شهر در این شورا شرکت کردیم و پیشنهاد لغو مصوبه را دادیم که رای به ابطال داده شد.

ایران زمین می‌توانست یکی از پروژه‌های فاخر تهران باشد
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر با تاکید بر این‌که این اقدام نباید منتج به این شود که ما با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی مخالفیم، گفت: پروژه ایران زمین می‌توانست با توجه به طراحی‌ها و مشاورانی که در حوزه‌های مختلف داشت، یکی از پروژه‌های فاخر تهران باشد اما اگر در پهنه و جای مناسب بارگذاری می‏‌شد.

وی هم‌چنین از مکلف کردن شهرداری برای این‌که از مالک بخواهد نسبت به مقاوم‌سازی جداره‌های گود اقدام کند، خبر داد و تصریح کرد: در ارتباط با آینده این پروژه‌ها، شورای عالی شهرسازی از شهرداری خواسته با مالک گفت‌و‌گو کند و پیشنهاد‌های جدیدی در غالب مفاد طرح تفصیلی و جامع بیاورد. مثلا پروژه می‌تواند همین تعداد طبقات زیرزمین را داشته باشد و طبقاتی هم در بالا داشته باشد. مطالبات مالک هم می‌تواند در همین پروژه لحاظ شود و مابقی آن، در پروژه‌های دیگر به کار گرفته شود و یا اینکه کل مجوز پروژه به ملک دیگری و در پهنه‏‌هایی که مجاز است منتقل شود.

مالک مقصر نیست
سالاری با بیان این‌که مالک مقصر نیست، گفت: مالک هر پروژه‌ای می‌خواهد به سود بیشتری برسد و این وظیفه‌ی ما تصمیم سازان است که با چنین پروژه‌هایی در پهنه‏‌های غیر مرتبط موافقت نکنیم.

وی با بیان این‌که مسئولیت جلوگیری از رانش مجدد به قوه‌ی قضاییه باز می‌گردد، گفت: شورای شهر و شهرداری ابزار عملیاتی برای این‌که مالک را مجبور به مقاوم‌سازی جداره‌ها کنند ندارند. نهایتا شهرداری می‌تواند با هزینه‌های خودش این‌کار را انجام دهد و بعد از هزینه‌های مالک کم کند اما چون دخل و تصرف در ملک است ممکن است مشکل حقوقی ایجاد شود.

سالاری افزود: قوه قضاییه باید کاری مثل شورای عالی شهرسازی انجام دهد و در یک دادگاه ویژه به شکایت شهروندان رسیدگی کند و مالک را مجاب کند جلوی رانش بیشتر و آسیب رسانی به ساختمانهای مجاور را بگیرد.

به گزارش ایسنا، بابک زنجانی به عنوان مالک پروژه تجاری در خیابان ایران زمین، در حال حاضر در زندان به سر می‌برد و درگیر پرونده‌های دیگری است. حالا باید دید آیا رسیدگی به این پروژه و شرایط گود 40 متری آن خیابان و مردم نگران محلات اطرافش به بعد از دادگاه و ماجراهای این فرد موکول می‌شود و یا دستگاه‌های مربوط زودتر فکری به حال آن می کنند.

4747

کد خبر 331749

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام FI ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    12 1
    يعني واقعا اين مسئول شوراي شهر تهران نمي داند اسم علمي پديده زمين لغزش است و در واقع زمين لغزشي نيز هنوز اتفاق نيافتاده بلكه اثاري از حركت جانبي ديده شده است كه امكان دارد در حالتهاي محركهاي شديد بارندگي يا زلزله به زمين لغزش تبديل شود كه به علت شيب نسبتا كم زمين امكان آن نسبتا كم است كه بايد بررسي شود.
    • بی نام US ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
      4 0
      یعنی اگر مالک رشوه داد مقصر نیست، دارید صورت مساله را پاک می کنید؟
    • بی نام US ۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
      1 0
      این گودال را پر کنید میشه کامیون های دیگه که از جای دیگه خاک برداری کردند بارشون را اینجا خالی کنند و برای استحکام غلطک هم از روی بار تخلیه شده از کامیون ها حرکت کنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین