رییس هیات مدیره خانه سینما می‌گوید خوشحالم که با اهالی هنر و فرهنگ با زبان احترام صحبت می‌شود.

فرهاد توحیدی رییس هیات مدیره خانه سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره دیدار شب گذشته هنرمندان با رییس جمهور گفت: «دیدار بسیار خوب و مهمی بود و حرف‌های بسیار مهمی از جانب دوستان، رییس جمهور و آقای جنتی زده شد و امیدوارم حرف‌های وزیر ارشاد و آقای روحانی راهنمای عملی باشد برای اتفاقات پیش روی حوزه فرهنگ.»

او ادامه داد: «نکته بسیار مهم حرف‌های آقای روحانی تقسیم بندی فضای عمومی کشور به دو دسته ارزشی و غیر ارزشی است . ایشان در اینباره موضع‌گیری خوبی داشتند و همانطور که از قبل پیش بینی می‌کردیم دولت یازدهم دولت فرهنگی است و امیدوارم اقدامات غیر معقولی که طی هشت سال گذشته در حوزه فرهنگ رخ داده است خنثی شود.»

توحیدی افزود: «ما اهالی فرهنگ و هنر واقعا انتظار معجزه نداریم اما همینقدرکه با ما با زبان احترام صحبت می‌شود خوب است و امیدوارم هنرمندان ما آزادی بیان، پس از بیان و آزادی خلاقیت را بدست آورند چرا که فرهنگ می‌تواند چهره کشور را متحول کند.»
رییس هیات مدیره خانه سینما تاکید کرد: «متاسفانه هنوز در بعد اقتصاد هنر هیچ کار قابل بحثی انجام نشده است و حوزه بسیار مغفول مانده‌ای است که امیدوارم به زودی فکری به حال آن شود.»

او افزود: «خوشبختانه ترکیب معاونت‌های مختلف ارشاد ترکیب امیدوارکننده‌ای است و شناخت خوبی از آن‌ها داریم و امیدوارم که در دستگاه‌های تحت مدیریتشان بتوانند اتفاقات خوبی را رقم بزنند.»

57247

کد خبر 331790

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    4 4
    روحانی مچکریم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین