۰ نفر
۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۴
وزارت نیرو مقصر اصلی است

مشکل مصرف بی رویه گاز و آب هرساله توسط متولیان امر اعلام می شود و مردم متهم به بی انضباطی و یا بی توجهی به مصالح ملی میشوند درحالیکه سیاست صدور انشعاب وزارت نیرو یکی ازاساسی ترین عوامل مصرف زیاد آب وگاز است.

عزیزان وزارت نیرو , تابستان که می شود مرتب هشدار می دهند که آب کمتر مصرف کنید و تهدید می کنند که درصورت عدم رعایت منتظر قطع جریان آب باشید و در زمستان هم برای مصرف گاز به تکرار چنین هشدار و تهدیدی می پردازند , درحالیکه سیاست متولیان آب و گاز در نحوه اعطای امتیاز انشعاب یکی از مهمترین دلایل مصرف بی رویه این دو نعمت الهی است , براساس مقررات وزارت مذکور برای هر مجتمع آپارتمانی با هر تعداد آپارتمان یک انشعاب آب و یک انشعاب گاز داده می شود , از آنجا که هر کدام از آپارتمان ها باید هزینه ی آب و گاز را به طور مشترک و مساوی با مابقی ساکنین تقسیم کنند , برای آنکه از مصرف عقب نمانند و چون پول آن را چه زیاد مصرف کنند چه کم باید با مابقی ساکنین به طور مساوی پرداخت کنند به مصرف زیاد روی می آورند تا موقع پول دادن دلشان کمتر بسوزد , اگر سیاست این دستگاه تغییر کند و مانند برق یا تلفن برای هر واحد آپارتمان یک کنتور مجزانصب کنند آن وقت به دلیل آنکه هر واحد باید پول مصرف خود را بپردازد مطمئنا شاهد کاهش شدید مصرف آب و گاز خواهیم بود.

کد خبر 331851

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    20 0
    دقیقا همینه.
  • محسن ناصری IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    32 2
    کاملا حق با شماست.بنده به شخصه با این مشکل مواجهم و حقیقت قضیه اینه که همسایه های ما به خاطر جمعیتشون مصرفشون چندرابر ما که دو نفریم هست اما موقع پرداخت هزینه باید به یک میزان پول بدیم.برای همین برای من خیلی زور داره و بعضا سعی میکنم مصرفی داشته باشم که موقع پرداخت پول کمتر دلم بسوزه
    • کورباطن A1 ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
      15 0
      آقا محسن جان، گیرم این سیاست غلط باشد اما همسایه شما به خاطر جمعیت زیادشان آب و برق زیاد مصرف می کنند. آنها مصرف می کنند و شما برای اینکه عقب نمانید اسراف می کنید. این درست است؟ اما به هرحال نکته جناب جوادی کاملا بجاست. اما باز هم عرض می کنم تا وقتی مردم نخواهند اگر هم دولت بخواهد انجام دهد هزار دردسر تویش است. همه ما باید با صدای بلند این را بخواهیم. البته اشکال یک کارشناس ممکن است بگوید بر اساس کدام تحقیق میدانی و آماری این تغییر سیاست و هزینه های سنگین آن چه بر دوش دولت یا مصرف کننده سبب کاهش مصرفی می شود که جبران کننده هزینه ها باشد.
  • نیما IR ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    8 0
    ضمن تایید نسبی نظر نگارنده،باید به موارد دیگر نیز توجه کرد مانند مصرف بی رویه دستگاههای دولتی،نداشتن عایقکاری مناسب ساختمانها که اونهم برمیگرده به سیاستهای ساخت وساز که مردم آنچنان دخیل نیستند و شهرداریها و وزارت مسکن بیشتر سهم دارندو... وباید بر اساس تحقیقی سهم هر کدام مشخص شود
  • بی نام A1 ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    2 0
    به عنوان کارشناس مکانیک خدمتتان عرض میکنم که در صورت عایق بودن دیوارها و استفاده از پنجره و درهای عایق تقریبا مصرف گاز یک هفتم مصرف فعلی در ایران خواهد بود. دولت محترم در قالب وام اجباری واحدهای مسکونی را مجبور به استفاده از عایق یا حداقل پنجره های دوجداره با قاب پی وی سی نماید. پولی که مردم برای گاز در فصول سرد میپردازند در حقیقت پولی است که به سطل زباله میریزند.
  • بی نام DE ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
    0 0
    وزارت نیرو پولش را صرف سد سازی و بیابان سازی ایران می کند و بس. مافیای سد سازی دیگه برای این وزارتخانه نیرویی برای تفکر و مدیریت نگذاشته است.