با حکم وزیر نفت، معاون وزیر نفت در امور حقوقی و مجلس، مسئول تشکیل « ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت » شد.

هر چند دستگیری بابک زنجانی تا حدی شهروندان را نسبت به مبارزه با فساد اقتصادی در دولت یازدهم  امیدوار کرده اما همچنان آنان خواهان تدابیر جدی تر در این رابطه هستند. 

بابک زنجانی بر اساس آنچه خود در گفت و گویش اعلام کرد به واسطه ارتباطاتی که در دولت گذشته برای خود دست و پا کرد توانست مقدار قابل توجهی از پول های نفت کشور را در اختیار داشته باشد تا در دولت یازدهم بیژن نامدار زنگنه به صراحت اعلام کند: « زنجانی با شکایت ما دستگیر شد. » 

گویا زنگنه برای اینکه چنین اتفاق هایی تکرار نشود دست به کار شده و در حکمی شجاع الدین بازرگانی را به سمت مسئول تشکیل ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت برگزیده است.  

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در حکم بیژن زنگنه خطاب به شجاع الدین بازرگانی، معاون وزیر نفت در امور حقوقی و مجلس چنین آمده است: « پیرو دستور مقام محترم ریاست جمهوری مبنی بر ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی به ویژه خواری های ناشی از تحریم ها و با توجه به اهمیت صنعت نفت در این مبارزه، بدین وسیله به جنابعالی ماموریت داده می شود با تشکیل ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت به انجام این ماموریت مهم بپردازید.» 

در حکم زنگنه همچنین به بازرگانی ماموریت داده شده علاوه بر شناخت موارد فساد و برخورد قاطع و قانونی با آنها به عنوان مهم ترین تکالیف این ستاد، به ارزیابی و شناخت گلوگاه های اصلی بروز و توسعه فساد در صنعت نفت و پیشنهاد فرایندهای اصلاحی در این موارد با هدف پیشگیری از فساد اقدام نماید.

وزیر نفت تاکید کرده استفاده از گزارش های دستگاه های نظارتی درون و بیرون صنعت نفت باید کاملا مورد توجه قرار بگیرد و علاوه بر آن مدیران و همکاران نیز مکلفند ضمن پیگیری و برخورد با موارد احتمالی فساد و تخلف در حوزه کاری خود موارد را جهت پیگیری به این ستاد گزارش نمایند.

بر اساس حکم وزیر نفت معاون مهندسی، رئیس سازمان حراست صنعت نفت، مدیرکل روابط عمومی، مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیرکل حسابرسی و امور مجامع و نمایندگان مدیران عامل چهارشرکت اصلی اعضای اصلی ستاد ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت می باشند.

همچینن ستاد مذکور حسب مورد می تواند از هر فرد دیگری نیز برای همکاری دعوت نماید

3939

 

کد خبر 333450

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک شرکتی منطقه ویژه عسلویه A1 ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    5 0
    آیا نباید ریشه تبعیض بین کارکنان دستگاهها هم از بین برود؟؟چرا همکاران ما یکی درمیون از شرکتی و پیمانکاری تبدیل وضعیت شدند و ما شرکتی باقی ماندیم؟آیا خون اون همکاران ما از خون ما رنگی تره؟چرا ما باید ببینیم همکار بغل دستی ما تبدیل وضعیت شده و ما بخاطر تغییر دولت شرکتی باقی مانده ایم؟یا اصلا حرف تبدیل وضعیت رو نمیارند یا اگه حرف ساده ای از آن بیاد شرایط آچنان سختی میگزارند که شامل حال ما نشود.ما رای دادیم برای رفع تبعیض یا برای ایجاد آن؟این ظلم نیست که ببینیم همکار بغل دستی ما با کار یکسان مثل ما تبدیل وضعیت شده؟؟؟؟؟؟چه کسی چواب این تبعیض را میدهد؟برای منافع پیمانکاران ما را تبدیل وضعیت نمیکنند و بهانه های واهی میاورند
  • بی نام A1 ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    11 8
    با سلام بعنوان کسی که افتخار کارمندی اقماری این صنعت وزین را دارم از این اقدام قویا دفاع کرده و به جناب زنگنه احسنت میگویم. براستی که در هشت سال اخیر متاسفانه به بهانه های بسیاری مانند تحریم ها و... فسادی قبیح و دور از شان صنعت نفت دامن بعضی مدیران را گرفته که انشالا هرچه زودتر این لکه های ننگ از تن این صنعت پاک شوند و زلالی پیشین بازگردد. آنکه در دولت پیش داعیه مبارزه با مافیای نفتی داشت خود باعث ایجاد مافیا شد!ولی هرگز برای اصلاح دیر نیست. یا حق
  • نيما A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
    0 0
    خيلي خوب.انشاالله نوبت قاچاقچيان سوخت نيز بشود.روحاني منتظريم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین