ایرنا نوشت:

مدیرگروه تفریحات و سرگرمی شبکه تهران (پنج) گفت: «برای نخستین بار ویژه‌برنامه سال تحویل 93 این شبکه با کارگردانی و بازی رامبد جوان تولید و در عید نوروز پخش خواهد شد.»

عبدالرضا عالی‌زاده افزود: «پخش این برنامه از صبح آخرین روز سال آغاز می‌شود و تا نیمه‌های شب ادامه خواهد داشت و گروهی از نویسندگان با تجربه در تهیه و اجرای این برنامه مشارکت دارند.»

او این برنامه را شاد و مفرح دانست و گفت: «ویژه‌برنامه نوروز 93 شبکه پنج سیما، 14 قسمت 15 دقیقه ای نمایشی داشته که قصه یک خانواده تهرانی را که برای عید آماده می شوند به تصویر خواهد کشید.»

مدیرگروه تفریحات و سرگرمی شبکه تهران در ادامه گفت: «در بخش دیگر این برنامه، 15 برنامه ضبط شده از نقاط مختلف شهر تهران پخش خواهد شد.»

عالی زاده افزود: «در سومین بخش نیز 300 دقیقه گزارش مردمی از افراد کوچه و بازار تا مسئولان بلندپایه در فواصل برنامه پخش خواهد شد.»

وی با اشاره به در دست تولید بودن این برنامه، از شهروندان تهرانی خواست در انتخاب مکان، موضوع و خصوصا نام این برنامه مشارکت فعال داشته باشند.

5858

کد خبر 333529

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    12 8
    چهار تا خواننده بیارید اجرا زنده داشته باشند. ساز نوازنده هارو هم نشون بدید شاید سال تحویل بیننده داشته باشید وگرنه ماهواره برنامه های بهتری داره
  • کاپیتان IR ۲۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    45 33
    منتظر لوس بازیهاش باشید 0عجب صدا و سیمای قدرتمندی!!!
  • بی نام IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
    14 3
    از مردم راجع به انتخاب هنرمند هم نظر بخواهید
  • lala A1 ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
    1 0
    خوب برو همون ماهواره ات رو نگاه کن اگه می دونی بهتره بی نام جون چرا دیگه برنامه های منحصر به فرد شبکه های داخل رو به مسخره می گیری هرچند هم گاهی کم و کاستی هایی داشته باشند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین