رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از تسهیل استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای شرکت های هواپیمایی خبرداد و گفت: فرصت بازپرداخت تسهیلات و تضمین های مورد نظر بانک جهت خرید هواپیما تغییر یافته است.
علیرضا جهانگیریان ضمن اعلام خبر فوق اظهارداشت: طبق سند چشمانداز 1404 و سند توسعه هوافضا تا 12 سال آینده نیازمند 400 فروند هواپیمای فعال هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حاضر 243 فروند هواپیما با عمر متوسط 22 سال در کشور وجود دارد، افزود: به منظور ارتقا سطح کیفی و جبران عقب ماندگی ناوگان هوایی کشور باید سالانه 40 تا 50 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور ملحق شود که برای تامین آن تمهیداتی از جمله اختصاص اعتبار مناسب از سوی صندوق توسعه ملی اندیشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور طرح جامع 4 ساله ارتقا ناوگان هوایی کشور تدوین و به صندوق توسعه ملی ارائه خواهد شد تا برای خریداری سالانه تعدادی هواپیما در کلاس مشخص تسهیلات مضاعف اختصاص یابد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ابراز داشت: فرصت بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی به 10سال افزایش یافته و نرخ بهره نیز تعدیل شده است، همچنین تضمینهای مورد نظر بانک برای پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی جهت خرید هواپیما تغییر یافته و شرایط برای شرکت های هواپیمایی مساعدتر شده است.
وی تصریح کرد: البته ذکر این نکته ضروری است که سازمان با شرکت های هواپیمایی برای ورود هواپیما همکاری می کند و در صورتی که بخش خصوصی ضمن دارا بودن شاخص های هوانوردی، پیشنهاد ورود هواپیما را ارائه کند، پس از بررسی جوانب موافقت خود را اعلام می کند.
3535
نظر شما