به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ روز پنجشنبه رییس جمهور با استعفای محمدعلی نجفی، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری موافقت کرد. همان روز هم مسعود سلطانیفر، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شد.
سلطانیفر، عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران است. او که یک بار دیگر هم به دلیل معرفی به مجلس برای وزارت ورزش و جوانان در آستانه خروج از شورای شهر بود، اعلام کرده است امروز استعفایش را به شورای شهر تقدیم می کند.
نکته اینجاست که سلطانیفر هم به عنوان عضو علیالبدل وارد شورای شهر تهران شد. او که نفر سی و دوم انتخابات شورا بود، پس از خروج محمدمهدی مفتح که از حوزه انتخابیه تویسرکان در انتخابات میان دوره ای مجلس، به بهارستان راه یافت، وارد شورا شد. مفتح همزمان در دو انتخابات شورای شهر و مجلس شرکت کرده بود.
اما جانشین او اکنون علی صابری است؛ حقوقدان و وکیل دادگستری. او که در فهرست اصلاحطلبان برای انتخابات شورای شهر بود، گفته که با اصولگرایان شورا اختلافاتی دارد.
خروج سلطانیفر از شورای شهر تهران، سومین تغییر در پارلمان پایتخت است؛ پیش از هم با خروج مهدی حجت از شورا و رفتن به سازمان میراث فرهنگی، ولیالله شجاعپوریان، دیگر عضو لیست اصلاحطلبان برای انتخابات شورای شهر، وارد ساختمان خیابان بهشت شد.
به هرحال با خروج سلطانیفر از شورای شهر که او هم در لیست انتخاباتی اصلاحطلبان بود و ورود صابری، تغییری در آرایش سیاسی شورای شهر اتفاق نمی افتد، حداقل در ظاهر.
۴۷۴۷
نظر شما